Hjem og familieTilbehør

På det hænge gardiner: funktioner, rådgivning og professionelt udstyr

For med held at designe det indre af et hus eller lejlighed, bør der lægges stor vægt ikke blot til valget af gardiner, men valget af gesims. Fordi det påvirker den samlede indvendige rum.

I dagens marked tilbyder en bred vifte af gardiner. De er kendetegnet ved tekstur, struktur, farve og mere. Og for hver type persienner , du har brug for at vælge en bestemt afsats, det er bare noget, der hænge gardiner.

Det anvendte materiale til fremstilling af

At vide, hvordan man korrekt hænge gardiner, er det nødvendigt at bestemme præcis, hvad der vil passe til alle typer af udhæng gardiner og det materiale, de er lavet. Til produktion af udhæng anvendes, materialer såsom naturligt træ, plast, metal, bambus.

trælister

Disse stænger har kvaliteter som pålidelighed og præsentabel. På grund af deres høje mekaniske styrke de kan bruges til tunge gardiner. Deres pris er ganske høj, da det er et naturmateriale.

Plast som materiale til gardin

Gesimser lavet af plastik er ganske populære blandt forbrugerne på grund af lav pris og forskellige farver. Montering dem ganske enkel. Disse lister har mere fleksibilitet, som giver os mulighed for at designe en række forskellige konfigurationer. Men på grund af den lave mekaniske styrke kan ikke anvendes, når der anvendes tunge gardiner.

Metal til produktion af støbninger

Gesimser af metal er perfekt, når du bruger massive gardiner ekstremt tung konstruktion.

Design smedejern egnet til dyre gardiner i det indre af den klassiske stil. Deres vægt er ret stort, så den vedhæftede fil skal udføre specialist. Omkostningerne er ganske høj.

Særligt populære er de aluminium loft gesimser. Med tilpasningen funktion, de gør det muligt at fastsætte en række decors (pelmets), gardiner, tapeter i den ønskede højde og indstille den ønskede bredde.

bambus gesimser

Denne type er stigende popularitet. Bruges i økologisk stil, hvor der anvendes organiske materialer.

Variationer over fremgangsmåden til fremstilling gesimser

  • Strengeinstrumenter gesimser.
  • Baguette gesimser.

De snor gesimser ved brug af metal strenge, som ikke anbefales til brug i rum med øget fugtighed. Dette kan have en lille ulempe, når du bruger dem. For at undgå forskellige problemer, under hensyntagen til den tid, hvor og hvad man skal hænge gardiner, metal belagt med en speciel belægning.

Flere populære og udbredte betragtes baguette gesimser. De er temmelig nemme at installere og er mere praktisk.

Gesimser er monteret i loftet eller på væggen - afhængigt af, hvor højt at hænge gardinerne.

Desuden kan de blive styrket, uanset overfladen.

former gesimser

At vælge den rigtige afsats til det rum, du har brug for at tage hensyn til formen af gesims. De har en rund form, lettelse og baguette. Eaves kan profileres form med en teleskopisk indretning, og afsatser, som anvendes, når fastgørelse af foldegardiner eller gardiner.

Ved brug af en enkelt række af tagudhæng planlagt at placere en række vinduer tekstil. På tosporede tagudhæng kan hænges og gardin, og gardinet, og de to andre dele af vinduet, så længe de er kombineret med hinanden. Tre-rækken gardinstænger kan bruges til at være vært for flere typer af persienner og gardiner eller andre tekstiler.

Hvis vi overveje, hvordan til at hænge gesimser, kan vi konkludere, at deres installation er næsten den samme for alle typer af gardiner. Kun tages i betragtning, især montering af hver af gesims.

Gesimser for persienner

I overvejer, hvordan at hænge persienner, er du nødt til at tage hensyn til princippet om at bruge denne type gardiner. De har en bred vifte af monteringsmuligheder og et stort udvalg af farver. Ved hjælp af instruktionerne, kan selvstændigt træffe installation af persienner.

For dem, ved hjælp af åbne og lukkede former for fastgørelsesanordninger. Når du vælger en option vedhæftet fil, bør tage hensyn til nogle af de nuancer. Med kan opnås visse typer visuel fiksering mere plads til at skabe en vis stemning i rummet. Det er også en beskyttelse mod solen og forskellige vejrforhold. Du behøver kun at vide, hvilken type fiksering er egnet til en bestemt type vindue.

Med open-typen gardin kan monteres og fastgøres over vinduet og vinduesrammen. De er placeret, som regel, hvis de rum plast vinduer.

Der er ikke noget nemmere end at hænge persienner til plastvinduer. Tilstedeværelsen af multi-mekanismer kan anvendes i andre elementer. Der findes flere typer af tagudhæng åben-fastsættelse: mini, standard og loftsrum. Den første type vedhæftning (lille) egnet, hvis du ønsker at lukke rammen eller stellet. Den anden formular (standard) fastgjort over vinduet. Hvis vinduet har en kompleks form, den tredje type af fremgangsmåde (loft). Strukturen og driften af mekanismen er næsten identisk i alle former for fastgørelse: anvendelse af 2 holder, fastsætte akslen og viklet ham blind. Særlig kæde eller fjedermekanisme kontrolleret roll gardiner. For fjederholderen mekanismen skal installeres på linjen i bunden. For at sænke gardinet, er det nødvendigt at trække ned indehaver, fastsættelse det på det rette niveau. For at hæve gardinerne nødt til at trække ned for at låse systemet, og så lad gå.

fastgørelsessystem sædvanligvis fastsætte et monterings dobbeltklæbende tape, manglen på det er, at i varmt vejr kan smelte.

Du kan bruge Mount-bøjle, men det er ikke egnet til alle former for rammer. Den enkleste løsning er at montere med skruer eller selvskærende skruer.

størrelse skaftdiameter vil afhænge af bredden og størrelse gardiner.

Dimensioner lukket system af typen er forskellige. Men det påvirker ikke funktionsevne og dens attraktivt udseende. Denne type fiksering er kendetegnet ved kassen - detaljer med sideskærme. Med dette mount del ser pæn og elegant. Der er behov for Robust skaft og en stor kasse til brug for store gardin ruller.

Ved fastsættelse samlede roll design mekanisme passer måske ikke over vinduet. Så det kan fastgøres til loftet af rummet eller åbning. Kun i dette tilfælde ikke vil være ved hjælp af vejledning.

For at undgå deformation af klud gardiner, sikre en korrekt bevægelse af systemet, for at forhindre forskydning af gardinet, anbefales det kraftigt når det er muligt at installere guider.

Gardiner på båndet

En af de typer af gardiner - Gardiner på båndet. Hvordan til at hænge en ret, så det ser originalt og omhyggeligt på afsatsen?

Først skal vi til tråd ender, der er placeret langs web linje gardin tape til at trække den ene ende og indføre dem i én enhed. Da båndet kan være af forskellige typer, og antallet af tråde på det kan være fra to til fem stykker. Den anden kant bånd sammentrækkelig også på samme måde. Hvis gardiner blev syet i det indre, kan en tråd allerede være tilsluttet. Så har du brug for at trække tråden så gardin tape var lig med længden af gesims, fastsættelse strapped tråde med bundet knude. Så udjævne folder, der er dannet på båndet. Og gardinet er allerede muligt at hænge på afsatsen ved fastgørelse dertil krogene på en ensartet afstand fra hinanden, ca. 0,1 m.

foldegardiner

For komplekse vinduesåbninger, hvis du ikke kan, uanset grunden, til at anvende en konventionel gardiner, kan det bruges foldegardiner. Hvordan til at hænge og hvordan du vælger den rigtige afsats for hende at være opstået efterfølgende problemer?

Foldegardiner har et smukt udseende og er et segment af gardinstof med jævnt adskilte dele. Med stive stænger væv stiger, tilføje op i lige rækker. For at låse stoffet, sy en speciel bund bar. Hjælp af en særlig kæde kan løfte og løse blinde i den ønskede afstand. Dette er princippet om de foldegardiner. Kun for sådanne gardiner har brug for en særlig form for gesims, som har funktioner i forhold til andre former for gardinstænger. Det er ikke kompliceret at bruge, selv hvis åbningerne har en uregelmæssig form (bue eller trapez). For foldegardiner nødt til at bruge den afsats med manuelle eller elektriske mekanismer. Den består af en metalprofil, lod for baner af løftemekanismen, kæden trækelement og Velcrokroge. For foldegardiner kan bruges som en ultra-let stof, og tilstrækkelig tæt, afhængigt af hvad de hænge gardiner.

I dag er der et stort udvalg af forskellige muligheder for foldegardiner og vælge den rigtige, vil ikke være et kæmpe arbejde. Gesimser for denne form for blinds er høj nok pris. Efter at have besluttet at installere dem, skal du ikke købe en mere økonomisk løsning. Efter alt, hvordan vil betjene liften mekanisme, det afhænger af den form for gardiner selv. Når du køber en gesims rart at have en chain management, snarere end Rope.

At finde ud af hvad de skal hænge gardiner, og vælge en passende afsats, skal du overveje nogle af reglerne for boligindretning. For klassisk stil lokaler egnede lister af træ eller træ.

I det indre i orientalsk stil anbefales det at anvende bambus gardinstænger eller japanske gardiner. Brugen af krom og nikkel-belagte runde lister egnede til værelser, indrettet i stil med hi-tech.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.