ComputereUdstyr

Strømforsyning og pleje

Mange mennesker tror, at grundlaget for en computer er bundkortet eller processoren. En sådan påstand er faktisk sandt, men glem ikke andre lige så vigtige detaljer, uden hvilken det ikke ville arbejde, og de vigtigste komponenter.

En af dem er computerens strømforsyning. Uden denne enhed arbejde pc bare ikke lade sig gøre. Det er grundlaget i systemet enhed, og takket være ham, der er strøm leveres til alle de andre dele, fra bundkortet og slutter med ventilatorer.

Standard strømforsyning fra computeren systemenheden er designet til en vis kapacitet, og kan tilvejebringe elektrisk strøm af forskellige spænding nødvendig enhed. Derfor, i sin kerne er en transformer, som opdeler indgangsspændingen til de nødvendige komponenter. Således drift af transformatoren er forbundet til en bivirkning såsom varme, og det er derfor nødvendigt at tilvejebringe uafbrudt køling. Til disse formål særlige fans monteret som understøtter temperatur og afkølet computer strømforsyning.

I virkeligheden er det afkølet og er den mest udsatte punkt af denne enhed. Når overophedede smelter lak på viklingerne i transformeren, hvilket kan føre til kredsløbet og for at deaktivere ikke kun strømforsyningen, men også andre komponenter forsynes fra det. Derfor er mange mennesker foretrækker at købe disse enheder, der er udstyret med flere fans.

En anden årsag, som kan svigte enheden er en støv. Som fans tager luften fra omgivelserne, for hele perioden af sit arbejde, det ophobes et stort antal, men det kan også føre til lukning og selv en hæmsko for blæseren. Det anbefales derfor, hvert halve år for at gøre forebyggelsen af ikke blot hele systemet enhed, men også at rengøre strømforsyningen mod støv.

Men det er ikke alle de problemer, der kan beskadige apparatet. Det faktum, at dette produkt praktisk ikke er beskyttet af overbelastning af nettet, en sikring (sikring) indlejret i det, kan ikke give fuldstændig sikkerhed. Derfor vil enhver alvorlig nedgang spænding direkte påvirker arbejdet i transformatoren, men det kan påvirke andre enheder. For at undgå sådanne problemer, anbefales det at forbinde baseenheden, ved hjælp af speciel ensretter eller magt nødstrømsforsyning.

Reparation af computer strømforsyning som regel er at erstatte en sprunget sikring eller beskadiget diodebro. Hvis der var skader på transformatoren, ville det være billigere at købe en ny enhed, end om de samme penge til at reparere den gamle enhed.

Således, brug og pleje for alle som en computer, og til strømforsyningen, vil forbedre levetid og brugeren slippe af med unødvendige udgifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.