ComputereUdstyr

Hvordan kan man øge laptop RAM Tips

De bærbare computere meget lidt kan blive udsat for at opgradere, og hvis det er tilgængeligt, er det yderst vanskeligt. Men mængden af RAM på enheden for at stige i de fleste tilfælde er det ikke svært, da denne artikel vil vise sig. Hvordan kan man øge bærbar hukommelse?

Hvorfor har jeg brug for en opgradering

Nogle ældre modeller af bærbare computere er ikke meget afbalanceret konfiguration, hvis lig dato. For eksempel, en processor i7 og kun fire gigabyte RAM. Kan jeg øge hukommelsen på en bærbar? Selvfølgelig. Dens volumen kan øges til otte eller endda seksten gigabyte. Og det vil give et markant løft til produktivitet, når man arbejder med grafik og videospil. Hertil kommer, det er den mest billig måde at opgradere.

Det er nødvendigt at tage hensyn til, at for at arbejde med RAM-hukommelse til mere end tre gigabyte på en bærbar computer skal installere en 64-bit version af Windows-operativsystemet, hvis den aktuelt anvendte 32-bit.

Hvad er hukommelse nok til bærbare computere

Før du køber trimmer og lære at øge mængden af RAM på en bærbar computer, ville det være rart at vide, hvor mange slots, antallet af besatte slots og typen af hukommelse, der bruges.

Enheden kan skilles ad (og hvis der er et separat låg, der giver adgang til hukommelsen, derefter fjerne det), og derefter at finde og gennemgå mærkningen og tilgængeligheden af slots. Sådanne oplysninger kan være angivet i instruktionerne til den bærbare computer. Men ikke alle brugere vover at skille din enhed, så der er måder enklere.

Det hjælper i denne gratis hjælpeprogram kaldet CPU-Z, der i detaljer viser alle oplysninger om din computer eller bærbare computer. Download dette eksempel program fra den officielle hjemmeside. Der er en version, der ikke kræver installation, det kører direkte fra arkivet.

Arbejde med programmet

Når hjælpeprogrammet er hentet og kører, skal du være opmærksom på de faner, der vil hjælpe med den mission at øge RAM i din bærbare computer. Hvad er faner?

  1. SPD. antallet af slots til hukommelse, type og mængde, samt producenten vises her. Hvis du vælger en tom plads i alle felter, så der er ingen hukommelse strimmel.
  2. Fanen Hukommelse viser detaljerede oplysninger om den samlede mængde hukommelse, dens type og tider.
  3. Mainboard fane viser detaljer om bundkortet enheder. Disse data vil bidrage til at finde på internettet alle funktionerne i bundkortet og dens chipset, og derefter finde ud af, hvilken type og mængden af hukommelse, der understøttes.

Oftest en mangel på information, der er indeholdt kun i fanen SPD. Det var der, at den angivne hukommelse, hyppighed, antallet af konnektorer. Ved hjælp af disse data, kan vi forstå, hvordan man kan øge laptop hukommelse, er der nogen chance for at opgradere, og at behovet for dette. For eksempel kan du se, hvilken slot besat af hukommelsesmodulet præcis, hvordan et modul, der bruger chipset hvis hukommelsen i en multi-mode, hvad der er den maksimale mængde hukommelse arbejde. Sidste søgt på internettet.

Til arbejdshukommelse i dual mode, som foretrækkes kræver to fuldstændig identisk hukommelse strimmel i to stik.

Følgende eksempel viser, hvordan man øger hukommelsen på en bærbar computer (Asus, HP, Lenovo og andre). Undertiden producenten af enheden giver nem adgang til modulerne ved tilstedeværelsen af en særskilt på bundfladen.

Hvis brugeren har en kompakt bærbar eller en meget tynd ultrabook, hverken som låget kan ikke være tale. Kørsel demontering som hver model helt unik. Det er også vigtigt at bemærke, at afholdelsen af en sådan operation er en direkte fratagelse af garantien for nogle bærbare computere. Vi skal huske dette.

sekvens af handlinger

Hvordan kan man øge bærbar hukommelse? Hvad er de skridt? Til at begynde med, du gættede det, skal du slukke den bærbare computer. Cord fra stikkontakten, også nødt til at udvinde. Og alligevel er det ønskeligt at fjerne batteriet for fuldt ud de-energize det. Brug derefter en skruetrækker til forsigtigt brug for at åbne låget, hvorunder man kan se strimler af RAM, der er installeret i deres slots. De har brug for at være meget omhyggeligt fjernet, og i deres sted at tilføje nye.

Den udpakningen er nødvendigt at være opmærksom på, at de fleste af siderne af strimlerne er fastgjort med særlige indehavere låse. De har brug for at bøje. Når du indsætter hukommelse moduler skal gøre det meget stramt og skub op, indtil låsene klikker på plads. Dette sker i langt de fleste modeller. Hele processen er forholdsvis kompliceret.

nedlukning

Efter afslutningen af alle tiltag, der er nødvendige for at vende tilbage dækslet på plads, sætte batteriet og starte den bærbare computer. Så vi har brug for at tjekke, se om operativsystemet er installeret RAM-moduler.

Hvis alt fungerer som det skal, kan brugeren skal lykønskes, da nu det noubuk vil køre meget hurtigere, men den præstation vil stige flere gange.

Og hvis der er noget galt eller selvstændig erstatte skræmmende, bedst at konsultere en kvalificeret tekniker, der ved, hvordan man kan øge laptop hukommelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.