Af teknologiMobiltelefoner

5250 Nokia: et overblik

Valget af parametrene for smartphone - noget, der er normalt styret af mange brugere, når de søger at erstatte en forældet maskine. I dag ser vi på enheden fra den finske producent - "Nokia 5250". Generelt kan modellen blive kaldt et logisk resultat af virksomhedens arbejde. Enheden blev oprettet med henblik på at gøre op i en eller anden plan konkurrence til andre touchscreen-enheder. Og det blev antaget, at smartphone vil spillehandicap model er koreansk produktion. Det var muligt at gennemføre den "Nokia" selskab eller ej, prøver vi at finde ud af i artiklen.

adgang

Telefon under navnet Nokia 5250 er blevet et levedygtigt alternativ til de enheder, som er baseret blev lagt skærm med en diagonal på 2,8 inches. Husk på, at eksistensen af en sådan skærm er typisk for en lang række produkter, der indgår i intervallet S60. Selvfølgelig er der nogle forskelle. For eksempel, ikke kun til Nokia 5250 produkt er kendetegnet ved tilstedeværelsen af spejlet substrat. Det er nødvendigt at stabilisere adfærd på skærmen i dagslys.

På den anden side, at beslutningen om at gå på skærmen med en diagonal på 2,8 inches var ganske logisk. Blandt de praktiske fornuft - at reducere omkostningerne, tilgangen af hans præstationer enheder til de koreanske modstykker. I mellemtiden, Nokia 5250-modellen er usandsynligt, at være i stand til at konkurrere med giganterne på det relevante marked. Først og fremmest er der tale om virksomheder som "Samsung" og LG. Men livet nogle gange mirakler ske. De håber stadig, og den finske producent.

Hvis "Nokia" er stadig i stand til at hamle op med de ovennævnte mobiludbydere (og ikke kun) teknik, vil det bide en stor nok bid af kagen. Under alle omstændigheder har vi ikke andet valg end at se kampen i segmentet for smartphones. Af den måde, skal du tage hensyn til den interne konkurrence. Selvom modellerne Nokia 5250 er helt klart noget at bekymre sig om: i dag er det den billigste telefon selskab, der er udstyret med en touch skærm. Generelt positioneringen af indretningen i dette øjeblik bliver transparent og klar.

Valgmuligheder

Pakke Indhold Nokia 5250 smartphone til en sådan anordning er ganske typisk. I boksen vi kan finde selve enheden, samt BL-4U batteri er et lithium-ion-typen. Også i pakken indeholder en kablet headset og AC-adapter til opladning af enhedens batteri. Afrunding ud garantibeviset og betjeningsvejledning.

Dimensioner

Argumentere med det faktum, at skærmens størrelse, sammenlignet med andre modeller er reduceret, er det simpelthen umuligt. Men det behøver ikke at være en fremragende videnskabsmand for at forstå, at et sådant skridt kræver og reducere størrelsen af kabinettet. I vores tilfælde, dimensioner telefonen i alle tre planer af 150 med 50 med 14 millimeter. I denne indretning har massen ikke overstiger 106 gram.

bekvemmelighed

Nokia 5250 anmeldelser om som du kan finde i slutningen af denne artikel, ligger godt i hånden. Det kan bemærkes, øget pålidelighed. Imidlertid har et sådant skridt fremprovokerede opbygning apparat. Kun på bekostning af ingeniørerne var i stand til at opnå en pålidelig fastholdelse enhed. Jeg vil gerne føle i hånden af en lidt mindre vægt smartphone, med rette også.

Har denne ekstra hardware og lækkerier. Så er det let at lægge mærke til, at de materialer, som gjorde enheden bestyrelsen er tydeligvis ikke sparet. Hun, i sammenligning med lignende elementer i andre enheder, ser temmelig solid. Bestemt forklare denne adfærd bliver simpelthen umuligt. Men med hensyn til bekvemmelighed, Nokia 5250, hvis kendetegn, som kan findes i artiklen, skal du ikke alle som i princippet kan forventes.

opbygge kvalitet

Samlet enhed er meget, meget stram. Selv hvis brugeren fast komprimerer smartphone i hånden, kan han næsten ikke høre knirkende eller knasende. Hvilket ikke er sandt, ved den måde, nogle af de konkurrerende produkter. Telefonnummer for denne parameter er meget forskellig fra dem. Generelt virksomheden "Nokia" er en ekspert i at samle apparatet. Muligheden for tilbageslag på et minimum, men selvfølgelig er der.

Telefonen er lavet af plastik. Men det skal bemærkes, at dette materiale er anvendt på et konkret grundlag. Han var ikke glat og ru. Det er derfor, du ikke snart lægge mærke fingeraftryk eller ridser. På rillede overflader (udstyret med midler og vores model), vises de meget sjældent.

konklusion

Ofte brugerne, når de køber en ny enhed tyet til denne metode, som valget af parametrene for din smartphone. Hvis du er en tilhænger af en sådan metode, er det muligt, forbi denne smartphone. Hvorvidt enheden udmærker sig ved sin funktionalitet end andre produkter, besætter den niche af segmentet? Lad os se, hvad de mener om denne smartphone ejerne om det.

Nokia 5250, hvis pris er omkring tre og et halvt tusind rubler, afslører sig selv i form af et kommunikationsapparat som en god enhed. Det viser en stor mængde af taleopkald, springe det, selv i de mest støjende steder næsten umulige. Men der er nogle mangler i denne henseende. Med udviklingen af hvordan man kan øge højttalerens lydstyrke, parallelt med at forværres lydkvaliteten af musik. I kontrast står og svage vibratoren. Her springer det, når maskinen er i lommen nemmere end nogensinde.

Selvfølgelig, nu mening at købe en enhed til denne pris er der absolut ingen omkostninger. Nu smartphone-markedet er der et tilstrækkeligt antal enheder, der er på mange måder bedre end denne smartphone. Det kan prale af enheden og nogle sverhoriginalnyh design. Men hver Jeda deres eget valg, og måske nogen denne smartphone vil appellere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.