SundhedAlternativ medicin

Terapeutisk Mud Lake Yarovoye

Selv i oldtiden folk vidste, hvordan man bruger de gaver af naturen, herunder til sundhedsmæssige formål. Mirakuløst, at reelle fremskridt i den medicinske industri forlod os uvurderlig erfaring, og vi stadig spiser naturlige rigdom.

Vi præsenterer dig en af disse medicinske gaver af naturen, er det en mudder sø Yarovoye, som er beliggende i den Slavgorod distriktet i Altai Territory.

Altai ankommer at inddrive folk fra det tidligere Sovjetunionen og andre lande. Den pragt af reservoiret chok: i de tidlige morgentimer og om aftenen begyndelsen af søen tager på en lys lilla nuance. Og luften er så frisk, ser det ud til, at aldrig har eksisteret er ingen civilisation, kunst og butikker. I 1978 helbredende sø Yarovoye vedtaget officielt en naturlig monument.

Mirakler ikke kun ilt og terapeutisk mudder, samt reservoiret selv. Koncentrationen af saltholdighed på mere end 30%, så det sammenlignes med den populære Døde Hav. Nogle tegn på heling har mudder sø Yarovoye ikke uden støtte kan helbrede CNS abnormiteter, bevægeapparatet, urogenitale organer, gut, hud, og otorhinolaryngologiske sygdomme. Bestemt, sulfid mudder brugt eksternt: det hele afhænger af den lidelse, kan det være en wrap, mudderbade eller spa-behandlinger. Ofte sulfid medicinsk mudder bruges til kosmetiske formål. Healing mudder perfekt løse problemet med overvægt, problemet med cellulite og give kroppen en friskhed og elasticitet, har foryngende egenskaber, og styrke hovedbunden og håret. Hele mysterium mudder er, at de næsten ikke indeholder organiske stoffer, men indeholder en stor mængde af vandopløselige salte og jernsulfid, rig på hydrogensulfid.

Det er bemærkelsesværdigt, at i det øjeblik kan tages mudder behandlinger ikke kun på bredden af søen, men også i sin hjemby og i sin lejlighed, fordi mudder brutto realiseret skønhed, der bruger nyttig snavs til forskellige procedurer, og farmaceutiske virksomheder, videresælge det gennem et apotek kæde.

På nuværende tidspunkt, terapeutisk mudder, der forsøger at købe et stort antal mennesker, der bekymrer sig om deres trivsel, og valgte 100% th produkter, er blevet et godt alternativ til syntetiske produkter. Hvis der ikke er mulighed for at gå til Salt Lake, men der er en mulighed for at opleve den helbredende egenskaber af mudder, du har brug for at komme til den nærmeste apotek eller online butik, hvor du kan købe medicinsk mudder i forskellige mængder, og du bringe hende hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.