HjemlighedKonstruktion

Hegn fra slab - økonomisk og hurtig løsning

I lang tid croaker tilskrives affaldet produktion træ. Af logs takket være en speciel teknik nødvendige skåret tømmer, og talrige stumper tilbage. De bruges til at lave et hegn af plade, som koster ganske billigt. Umiddelbart efter det aktive materiale særlig behandling og rensning anvendes i indretning og facader. På det tidspunkt, kunne dens fordele anslår nogle designere, der arbejder på miljøområdet.

Hvis du laver et hegn af plade med sine egne hænder, er det muligt at støde på forskellige vanskeligheder, fordi med sådan konstruktioner mangel på ballade. Hvert element skal slibes og behandles med en speciel sammensætning, men de endelige omkostninger af hegnet dækker alle ulemperne. Bark, er det ønskeligt at fjerne, da det kan være fik bugs, men uden det, design ser ganske original. Fotos hegn fra croaker kan påvise det unikke og naturlige skønhed af hegnet. Selve fremstillingsprocessen reduceres til enkle foranstaltninger, der er fælles for andre enheder hække.

At opbygge et hegn af plade, brug rack og direkte selve materialet. I færd med at opbygge anvendes som metalstænger, og træ. I det første tilfælde, skal der drages omsorg for at montere træelementer. Længden af stiverne bør være mindst to og en halv meter, mens de halvtreds centimeter poste begravet i jorden. Efter indstilling jumpere kan begynde fastsættelse plader. Han anvendt på de bærende elementer i den flade side og fastgøres med søm. Lokalisere materialet kan være vandret eller lodret.

Typisk hegnet af slabs udføres med mellemrum eller overlap, samt abutment positioneret sådanne plader er praktisk taget umuligt. For at få en meget glat vagt, skal du tegne en linje over hele højden og save de overskydende dele. Toppen af hegnet, kan du også lave en figur, så vil opnå endnu større æstetisk effekt. Efter installation, er det ønskeligt at overfladen, anvende flere lag af beskyttende struktur, er i stand til at beskytte hegnet fra omgivelserne.

Hvis ejeren besluttet at installere en forstæder område af hegnet af plader, billets så bliver han nødt til at gøre dig selv. Udgifterne til kuben vil overraske enhver vært, der har en idé om prisen på tømmer, fordi pladen er primært en affaldsprodukt, selvom han i dag trygt ind i forskellige byggematerialer. Køb det svært, da mange træ-forarbejdningsanlæg og skovbrug rest sådan træ simpelthen smidt væk. Det er bedst at kontakte de entreprenørvirksomheder, der deltager i leveringen af tømmer til markedet i vores land. Efter at have fundet denne billige naturprodukt, er det muligt rent faktisk at vurdere de væsentligste fordele, hvoraf der er mange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.