SundhedAlternativ medicin

Donnik (Grass): medicinske egenskaber, anvendelse, indikationer

På vores enorme lands territorium kan du få øje på fordybningerne på en markplante med gule blomster. Mange mennesker forstår ikke engang, at denne almindeligt kendte ukrudt kaldet en dværg (græs) er et meget nyttigt lægemiddelplante, som stadig bruges i madlavning som et duftende krydderi.

Der er ganske få arter af dette mirakuløse græs, men kun to sorter er tilskrevet nyttige egenskaber - den søde kartoffel (gul) og hvid. Den første omtale af planten blev fundet af forskere i de gamle krøniker af berømte Aesculapius, som Avicenna og Galen. Som du måske har gættet, vil det være en yderst nyttig kløver.

Botanisk beskrivelse

Medicinsk krydderkløver er en buskplantage omkring en meter høj. Tilhører en familie af bælgfrugter. Du kan lære det af en stærk nøgen stilk og aflange serrated blade af en mættet grøn farve. Ved bunden af hver stamme er der gule blomster samlet i små blomsterstande.

En særprægende egenskab er en udtalt aroma der minder om lugten af friskhåret hø. Hvad er interessant om kløver? Græsset tolererer godt frost og føles godt på tørre jordbund, kløfter, græsgange, skovkanter og bjergskråninger. Derfor er dens levested ganske omfattende: fra nord til fjernøsten. Ofte er busket græs fundet blandt kornafgrøder, hvilket bringer mange problemer til sommerens beboere.

Indsamling og indkøb

Anlægget skal rives af i den aktive blomstringsperiode, eller rettere fra juli til oktober-en måned. Til opsamling er det bedre at vælge et tørt vejr, fordi en fugtig plante er dårligt tørret og under opbevaring begynder før, og sådant råmateriale til medicinske formål er uegnet.

Saml bedre sideskudd med toppe, selv om bladene også indeholder mange værdifulde elementer. Så er det nødvendigt at lægge græsset på et stof eller papirsubstrat og forsigtigt tørre på et loft eller i et godt ventileret rum. Under tørringsprocessen er det nødvendigt at dreje råmaterialerne, så det ikke forbydes eller formørkes. Beredskab bestemmes af stængernes skrøbelighed.

Græsklover: nyttige egenskaber og ingredienser

Anlægget har en rig sammensætning, og det er derfor, det bruges til at behandle mange sygdomme. Stoffet af kumarin, der er til stede i græsset, giver en karakteristisk hældeæge og har også en gunstig indvirkning på de indre organers vitale funktioner. Det forbedrer blodgennemstrømningen, øger blodtrykket og hjernens aktivitet. Når kumarinerne råtner, produceres ikke mindre værdifulde stoffer - dicumarin, som fortaber blodet, forhindrer dannelsen af blodpropper.

Planten viser bakteriedræbende og astringerende virkninger på grund af tilstedeværelsen af tanniner. Og de slimstoffer, der er indeholdt i græsset, har en blødgørende og omsluttende virkning. Også i nærværelse af harpiks, hvoraf farmaceutiske virksomheder fremstiller bakteriedræbende pletter og medicinske infusioner. Græsklover, hvis egenskaber bestemmes af indholdet af saponiner, har en genoprettende, diaphoretisk, antiinflammatorisk og diuretisk virkning.

Anlægget har en masse ascorbinsyre, protein, stivelse, fede olier, vitamin E, cholin og flavonoider. Alle disse elementer og vitaminer øger helbredende egenskaber og hjælper med at kæmpe med forskellige lidelser. Ikke underligt folkemusikmedarbejdere mænd sætter stor pris på denne urt og bruger den som beroligende, sårheling, antiseptisk og smertestillende. Det skal dog huskes, at planten er giftig. Derfor er ukontrolleret modtagelse fyldt med problemer.

Brug i traditionel medicin

Ikke alene folkemedicin praktiserer brugen af denne plante. Moderne lægemidler bruger også råvarer til fremstilling af plantelægemidler og præparater. Repeterende bevist den terapeutiske virkning af infusioner og bouillon af denne plante. Græsklover, som nævnt ovenfor, er et glimrende ekspektorant-, diuretisk og antibakterielt middel.

Ofte bruges det som et mildt afførende og karminerende lægemiddel. Et værdifuldt ekstrakt (biogent stimulerende middel) opnås fra planten, som er kendetegnet ved sårheling. Præparaterne er vist på baggrund af søde kløver i tilfælde af leukopeni, krampeanfald, migræne, respiratoriske patologier og søvnløshed.

Stoffet kumarin forbedrer hukommelse, opmærksomhed, styrker hjertemusklen og behandler også (i det komplekse) gigt, genitourinære lidelser og sygdomme i muskuloskeletalsystemet.

Traditionel medicin anbefaler ...

De fleste foretrækker vegetabilske præparater, idet de betragter dem som de mest sikre og effektive. Blandt de populære lægeplanter er græsset i den søde kløver først og fremmest. Ansøgningen anbefales af erfarne healere med hormonel ubalance, overgangsalderen, sygdomme i det kvindelige reproduktive system.

Infusioner hjælper med at normalisere menstruationscyklussen, lindre svækkende smerte og PMS. Brug løsninger til behandling af furunkulose, inflammatoriske fænomener og sår: Lav kompresser, indpakker, lotioner, tilsæt i badet. Sådanne procedurer hjælper med at fremskynde helingsprocessen og blødgøre huden. Det eneste, du skal huske, når du anvender en plante, er at det er giftigt og kan skade kroppen, hvis du ikke holder den rigtige dosis.

Effektive opskrifter

1. Uafhængigt forberede et lægemiddel afkog er let. For at gøre dette har du brug for 400 ml koldt vand og ti gram græs. Hæld opløsningen i en termosflaske og lad den stå i en halv time. Tag højt blodtryk, neuroser, træthed, søvnløshed og migræne i hundrede gram to gange om dagen.

2. I tilfælde af lignende lidelser kan følgende infusion fremstilles: 5 gram af planten (fortrinsvis knust), hæld et glas varmt vand, insister i ca. to timer og drik ¼ kop, før du går i seng.

3. Lægemiddelkløveren hjælper med at klare flatulens. Græs (tør) i en mængde på 5 gram fyldes med kogende vand (200 ml) og koges i ti minutter. Cool bouillon, belastning og brug en spiseskefuld tre gange om dagen.

infusioner

1. Påfør stoffet for forkølelse. Når en stærk host opstår, skal du forberede denne infusion: rør 20 gram planten i et glas vand og varmt i et vandbad i 15 minutter. Derefter tilsættes en tilsvarende mængde væske, stamme og drikke to gange om dagen til et halvt glas. Opbevar opløsningen i køleskabet i højst to dage.

2. I tilfælde af nervøse lidelser anvendes et lægemiddel, som kræver forberedelse af en gul sød kløver (10 g) og kogt vand i mængden af to spiseskefulde. Insister et par timer, belastning og tag 70 gram fire gange om dagen.

3. Med bronkitis og blærebetændelse: Hakkede blade (en stor ske) hæld stejlt kogende vand (glas). Inden for fire timer insisterer du på, spænd og drik 50 ml tre gange om dagen.

salver

1. Hvis du lider af brystsmerter eller ledsmerter, vil en helbredende salve fra tørrede blomster af sødkløver gul (50 g) og smør (to skeer) hjælpe med at klare disse lidelser. Tilslut de to komponenter og smør de ømme steder.

2. Med hæmorider hjælper et sæt medicinske planter: donnikgræs (dessertske), bjergbestiger (5 g), nelliker (10 g), nellikerfarvet (to skeer). Alle disse komponenter slibes i en kaffekværn, tag 20 gram pulver fra samlingen, bland med smeltet gås eller svin og fordamp i et vandbad i 3-4 timer.

3. Med åreknuder: Hæld to spiseskefulde søde kløver i et glas vand (varmt), kog blandingen, indtil den falder flere gange, og filtrer derefter. Halvdelen af lægemidlet er kombineret med to dele vaselin og lanolin. Salven er klar til brug.

omslag

1. Med godartet uddannelse skal du male friske planteblader og anvende på et ømt sted. Sådanne kompresser kan gøres med purulente sår.

2. For hoveder og bølger (furunkulose, conjunctivitis, brystsmerter, bumser): Et glas tørt græs hæld en liter vand (varmt), insisterer en halv time og producerer behandling.

3. Med de samme sygdomme vil poultices fra de søde kløverblomster, der tidligere er dampet i kogende vand, hjælpe.

Urte retsmidler

1. Forhindre og lindre migræne en sådan afkogning: En dessert ske med humlekogler og søde nelliker hæld et glas kogende vand. Kog råmaterialerne i fem minutter. Insistere på en termos eller en lukket skål i en time og brug 50 g før måltider (tre gange).

2. Vegetativ høst med adnexitis: Tag fem gram oregano, modermor og blomsters blomster, tusind acres paraply og gul sød kløver. 10 g af blandingen vil kræve et glas kogende vand. Lad væsken være i tre timer. Klar til at infuse filteret, brug ca. en måned til 1/3 kop. Under behandling udelukkes seksuel kontakt.

3. Vækst fra revmatisme: I et lærredsække hældes tre dele kamille, althea medicinske og fire dele guldkløver. Hæld samlingen med vand og kog i ti minutter. Påfør det berørte område.

4. Patienter, der lider af pancreatitis, anbefaler vi at forberede en antiinflammatorisk og antispasmodisk urteopsamling. Nødvendige ingredienser: En del af skovl og timian, to dele af calendula, plantain, kamille, søde kløver og asketræ, tre dele af sumpgræs og kabysser.

Hæld fem store skeer kogt samling med et glas kogende vand. Hæld i en termos, pakk den i en tæt klud og insister en halvanden time. Afløb væsken og skift det gylne græs til gazebasen, hold kompressen i ca. en time i bugspytkirtlen og dækk den med et håndklæde. Behandlingsforløbet er 14 dage.

Grass af søde kløver: kontraindikationer og bivirkninger

Planten er giftig, derfor er det i receptionen nødvendigt at overholde en vis forholdsregel og ikke overskride en dosis. På trods af overflod af medicinske egenskaber kan den ikke anvendes i perioden med at bære en baby med lavt blodtryk, patologiske processer i nyrerne og leveren. Uønsket for personer med dårlig blodkoagulabilitet græs søde kløver.

Nyttige egenskaber vil blive bragt til intet, hvis ikke følge lægens anvisninger og forskrifter. I tilfælde af overdosering og langvarig brug er der smerter i maven, diarré, kvalme og selv opkastning. Der er også en hurtig puls, forhøjet blodtryk og arytmi.

Græsklover (instruktionen advarer om tilstedeværelsen af visse kontraindikationer) kan fremkalde svimmelhed, træthed, apati, svaghed og døsighed. Undgå at udelukke subkutan blødning, en allergisk reaktion i form af kløe og brænding. For at undgå de ovennævnte problemer og forgiftning opfordrer vi ikke til at forsømme de grundlæggende regler for terapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.