SundhedAlternativ medicin

Antiparasitære kloster te: Sandhed eller skilsmisse?

Skuffet i officiel medicin, mange af vores landsmænd har betalt synspunkter på ikke-traditionelle medicin, og dette område giver en bred vifte af forskellige aktiviteter svindlere. Annonceret urtete, te kaldet klostret, hvilket medfører en masse spørgsmål.

Prøv at finde ud af, om at købe og drikke te med kloster antiparasitære egenskaber.

helminthiasis

Menneskelige parasitsygdomme eller infektioner forårsaget af indvoldsorm, udgør en stor sundhedsrisiko. I de senere år er antallet af sager steget betydeligt. Dette skyldes det faktum, at brugen af engangs hygiejne og levevilkår syntetiske materialer, ophæve behovet for kogende vand for at desinficere de retter og vasketøj. Kogende glas- og metalbeholdere i særlige tilfælde faldt i glemmebogen, som tradition kog seng og undertøjet og derefter stryge det med et varmt strygejern. Dette har skabt en farlig situation i området af hygiejne. Parasitære infektioner af alle slags hit nu ikke kun repræsentanter for den fattige klasse, men også godt begavet mænd.

Identificere infektionen kan bestemmes ved analyser foretaget i laboratorier på medicinske centre. Der er dog nogle tegn på helminthiasis bestemt, og den generelle sundhed i undersøgelsen. Her er en liste over symptomer:

- problemer med afføring (diarré eller forstoppelse);

- hurtigt vægttab eller fedme;

- muskel- eller ledsmerter;

- allergi, navnlig urticaria, atopisk dermatitis, eksem;

- forringelse af huden (acne, kedeligt hår, skøre negle);

- nervøsitet, depression, angst;

- anæmi;

- bruxism (tænderskæren under søvn og forstyrret søvn);

- Kronisk træthedssyndrom (dårlig hukommelse, hæve og sænke kropstemperaturen uden synlig grund, irritabilitet, træthed, koncentrationsbesvær);

- hyppige forkølelser;

- tumorforekomster;

- slim (løbende næse, hoste).

Parasitangreb er ofte forklædt som andre sygdomme. Parasitter lever af protein væv af menneskelige organer. De forringe blod, forgifter dens stofskifteprodukter. Flytning inde i den menneskelige krop, parasitterne ødelægge og forgifte alle organer, begyndende med mave-tarmkanalen. De lever af væv i lever, nyre, hjerte, lunge, hjerne og knoglemarv. Som et resultat, reduceret de beskyttende funktioner i organismen. Immunsystemet giver fiaskoer. Udvikling af kroniske sygdomme og maligne tumorer.

Tidligere mente man, at ormene - en sygdom af beskidte hænder, så fra det oftere rammer børn. I øjeblikket dækket parasitsygdomme alle aldersgrupper.

Forebyggelse og behandling af denne svøbe skal håndteres alt.

Nedenfor vil vi se på sammensætningen af klosteret antiparasitære te for sine medlemsvirksomheder urter. Før du køber dette produkt, synes det ikke bedre at henvende sig til den gode læge og gennemgå en grundig undersøgelse. Måske, som et forebyggende middel samlingen vil nærme sig en rask person, og som for de syge, er det værd at risikere - er ukendt.

birk blad

Birk - en af de mest populære planter i traditionelle healere. Siden oldtiden, vore forfædre zaparivat blade til tilberedning af urtete, der har et klart udtrykt antiseptisk, antimikoznym og anthelminthic handling. birkeblade kan anvendes til behandling og forebyggelse af parasitangreb hos både voksne og børn. Det er godt, at klosteret antiparasitære te indeholder denne ingrediens.

Infusion af birkeblade ødelægger Giardia. Fiontsidy og birkeblade er flavonoider antioxidanter. Neutralisere frie radikaler, de bidrager til hurtig genopretning af væv ødelagt af parasitter. Bouillon birk blad fungerer som et diuretikum, som bidrager til den hurtige fjernelse af metaboliske produkter "enhed bundfældningstanke" -parazitov, toksisk værtsorganisme. Til dette kan du prise den person, der opfandt klosteret antiparasitære te. Anmeldelser af læger, studerede sammensætningen af samlingen for at bekræfte rimeligheden af de udvalgte for ham komponenter.

eg bark

Eg bark godt sikrer en stol til diarré. Og diarré er ofte ledsaget af ormen angreb. Dehydrering, træthed, tarm irritation og andre problemer er med til at løse et afkog af egetræ bark. Hertil kommer, det fremmer hurtig heling af mikro traumer. Opkaldt komponent del af buketten af urter, forenet af navnet på klosteret antiparasitære te. Nogle producenter sætte det på andenpladsen på listen over ingredienser. Er det rimeligt? De nøjagtige proportioner klostret antiparasitære te er ingen steder nævnt. Da kampen mod orme eg bark palme ikke prisen, kan vi antage, at hver urt samling ligeligt. Men er det virkelig?

calendula

Klosteret antiparasitære te indeholder disse vidunderlige planter som Calendula, eller morgenfrue. Bright orange og gule blomster med en gul eller rødbrun midten, meget udbredt i medicin siden tidspunktet for Dioscorides. De blomstrer hele sommeren og er velegnet til høst indtil efteråret. Det unikke ved planterne i den effektive healing og antiseptiske egenskaber. Som antiseptisk calendula mere effektiv end almindeligt anvendt til disse formål iod.

Due calendula forbedrer appetit, accelererer fordøjelse og metabolisme. Dette er en værdifuld egenskab, fordi der i mange tilfælde er resultatet af helminthiske angreb er dårlig appetit, vægttab, degeneration og ødelæggelse af indre organer. Calendula føjes til naturlægemidler er beregnet til de berørte orme, ikke ødelægger parasitterne, men udfører andre relaterede nyttiggørelse fra sygdom, problemer. Urtete er gode, så består af specialister, kan de gøre underværker. Og hvem gør klosteret antiparasitære te? Forbruger af produktet er fulde af modsigelser og ofte tvivlsom. Parasitiske humane sygdomme skyldes angreb af orme. På et fremskredent stadium af sygdommen, vil ingen læge eller apoteket rådgive kloster antiparasitisk te. Apoteket vil anbefale at gå til klinikken og lave analyser. Baseret på dem, vil lægen være den bedste behandling mulighed. I kampen mod parasitter, implanteres under huden og ind i blodet, i tarmene eller andre organer, ved hjælp af forskellige lægemidler. Universal lægemiddel til alle sygdomme ikke eksisterer. Kan jeg tage undtagelse til reglerne i klosteret antiparasitære te? Anmeldelser af læger: "The scam behændige forretningsfolk - det er hvad denne te fra parasitter." Med dem er det svært at argumentere.

kamille

På emballagen til samlingen rapporteret "De kloster antiparasitære te" compilere: den indeholder kamille. Fra de mange forskellige farver, med dette navn bruges kun i medicin kamille. Den blomstrer i meget kort tid i forsommeren, og det er håbet, at den anti-parasitære monastiske te bruger egenskaberne for denne særlige anlæg.

Daisy ikke ødelægger indvoldsorme, men det forbedrer funktionen af mave-tarmkanalen, reducerer inflammation, reducerer hævelse af slimhinden i maven, beroliger nervesystemet. Takket være kamillete kloster antiparasitære (anmeldelser bevis på dette) ikke forårsager allergiske reaktioner. Kamille er meget udbredt i folkemusik og officiel medicin som et middel til betydeligt svækker kroppens allergiske reaktioner.

rejnfan

Blomsterstand lyse gule blomster, der ligner en tablet er velkendte for helsekostforretninger. Bitter blomster har en stærk og skarp lugt, myggebalsam. Tansy - en storm ikke kun myg og fluer, men også et godt værktøj til at fjerne orme. I gamle dage, mødre havde deres børn fra tid til anden at sluge en eller to roundels rejnfan. Der er ikke mere effektive og sikre naturlægemidler for forskellige typer af parasitter. Tansy blomstrer i sensommeren. Selv hvis kloster antiparasitære te - et fupnummer fra synspunkt af økonomi, manden mistænkt i sig selv børneorm eller spolorm og ikke nogen ønskede at gå til lægen i klinikken, denne te stadig hjælper med at slippe af orme. Prop i en uge naturlægemidler indeholdende rejnfan, efter at have tilbragt den nødvendige sanitære behandling af den nederste og strøelse, kan du glemme alt om parasitter.

At vide med sikkerhed, om den anti-parasitære monastiske te rejnfan, kan kun afsløre pakken. Anlægget er let at bestemme i udseende. I forhold til de øvrige indholdsstoffer i sådan et klart svar kan gives. Med hensyn til smag og lugt, så er der en risiko for at lave fejl. Bouquet af aroma af malurt, mynte, kamille, salvie, calendula og andre planter kan være forvirrende borger, er sjældent i engene.

pebermynte

Prøv at omhyggeligt undersøge listen over ingredienser i klosteret antiparasitære te. Sammensætningen af plantestoffer synes skrevet af en mand tæt på medicin, men ikke lægger stor vægt på den traditionelle klassifikation af planter. Især det drejer sig om mynte. Specialist phytotherapeutist ville skrive: "pebermynte", at sætte på førstepladsen grundlæggende navn på planten, og den anden - dens type. Landsbyen herbalist ville bare skrev: "Mint", med henvisning til græsset med mentol aroma, som vokser på dens område. Pebermynte - en dyrket plante, en hybrid af vand mynte og haven mynte.

I naturen pebermynte ikke forekommer. Denne form for uoverensstemmelser miskreditere klostret antiparasitære te. Anmeldelser af læger: "The Sting!" Og det er på trods af, at pebermynte, ligesom andre af sin art, der ofte indgår i listen over traditionelle urter, der anvendes til at behandle ormen skadedyrsangreb - det normaliserer tarmfunktionen og forbedrer den generelle krop tone.

malurt

Bitre glycosider absintin, artabsin, anabsintin og andre stede i malurt, forårsage dens effektivitet ved fremstilling af lægeurter indsamling fra hele spektret af parasitangreb. Dette gælder især parasitter lever i leveren. Men den høje toksicitet af anlægget kræver nøje overholdelse af doseringen afhængig af alderen og andre fysiologiske indikatorer inficeret,.

Desværre har producenterne ikke angive den nøjagtige sammensætning af klostret antiparasitære te. Andelene af urt malurt med hensyn til resten af ingredienserne er ukendte. Hvad er det? Handel Secret? Eller et andet argument beviser, at produktet er fremmes med deltagelse af enkeltpersoner, langt fra verdslige standarder, herunder dem, der vedrører sundhed. Her forgodtbefindende, opstår spørgsmålet: "Kirkefædrene antiparasitære te - sandt eller skilsmisse?" Ordet "kloster" virker på bevidstheden næsten magisk. For mange er det troværdigt. En beboer i en stille russisk bagland tror endda ikke, at dette hellige svindlere ord regner med overskud, at det vil bringe dem. Det kan være klogt at lytte til, hvad folk siger, velbevandret i handel og medicin, om klosteret antiparasitære te? Anmeldelser af læger: "fidus! Strålende i sin enkelhed, og er tilgængelig for alle, der har adgang til internettet. "

uliginose

Uliginose, zhabnik hun, græskar, grøft, eller en rådne, græsset gror i sumpe i hele Rusland. Til terapeutiske formål, høste hele planten som helhed, sammen med de rødder og stængler. Cudweed har udtalt regenererende egenskaber. Hendes ordineres til patienter med atrofi af knogle og blødt væv, navnlig - osteomyelitis og lungetuberkulose.

Tilstedeværelsen af denne plante i samlingen er kendt som klostret antiparasitære te, svært at forklare. Bestemt nyttigt og effektivt urt at hjælpe med at genopbygge beskadigede organer med parasitter, men kvalitet behandling kræver konsistens. Først skal du forvise "enhed bundfældning", og først derefter at foretage genoprettelse af ødelagt. Ellers vil parasitterne foder opdateret et væv og vokse sig stærkere, som en mand, tværtimod, svække, fordi de regenerative funktioner i kroppen er ikke uendelig.

En interessant udvalg af urter indgår i klosteret antiparasitære te. Sammensætningen af samlingen - ikke en hemmelighed. Hemmeligheden til at repræsentere Andelen og antallet af urter, sted og tidspunkt for afhentning. Som det er kendt, er fabrikanten forpligtet til at videregive disse oplysninger til forbrugeren. Antiparasitære kloster te ignorerer dette krav. Men annonceringen af salget af dette produkt ikke tørn på ros og løfter. Han påstod a priori ikke kun skade, men også helbrede enhver og forvise alle parasitter. Urter, der indgår i dets sammensætning oplyses i Atlas of lægeplanter. Alle af dem er nyttige og healing. Men hvis en overdosis af calendula ikke vil bringe skade på sundhed, malurt - planten er giftig, og kontraindikationer og metode til anvendelse af lægemidlet samling, kaldet klosteret antiparasitære te, er ikke specificeret. Hvordan kan jeg vide virkelig velbevandret i medicin munke kom op med denne samling eller foran os en god idé om foretagsomme Ostapov Benderov? Gør ikke Arnaut kloster antiparasitære te Minor? Anmeldelser af læger: "The Sting. Cure alle invasiv samling af disse urter kan ikke, men som et ormemiddel, når neotyagchonnyh tilfælde er ganske god. "

milfoil

Dette anlæg - en rigtig naturlig læge, healing mange sygdomme. Hans andre navne - grød, poreznik græs af St. Joseph, en soldat Stachys, malm og ihærdige græs. Dette er ikke nogen tilfældighed. Røllike forbedrer leveren og galdeblæren, fremskynder stofskiftet og styrker de beskyttende funktioner i organismen. Der er tilfælde, hvor koldbrand sår drysset med pulver fra bitre blomster, zarubtsovyvalis uden hjælp fra andre stoffer. Yarrow, ligesom malurt og rejnfan, og en yderst bitter smag og skarpe aroma. Med nederlaget af de indre organer med parasitter brug af røllike er absolut berettiget. Ikke at vide den nøjagtige sammensætning af klostret antiparasitære te (andelen af græs, det nøjagtige navn på den farmakologiske og voksende område på etiketten ikke er tilgængelige), kan man sige, at han gjorde med succes varetager et ormemiddel. Og dets ubestridelige fortjenester i at forbedre den generelle tilstand af patienterne. Opskrift kloster antiparasitære te er en samling af nyttige urter er ofte brugt i folkemedicinen og traditionel medicin har aldrig levet op til præcise tal. Urter blev taget om, hvad der kaldes, i øjnene var fyldt med almindeligt vand og sættes i ovnen i uprevaniya. Hverken temperaturen eller varigheden af den særlige betydning af varmebehandling havde ikke. Det var vigtigt, i hvilken position ovnen er bedre at sætte en beholder med bouillon, og temperaturen således bestemte - til husholdningsmaskiner, sammen med brødene eller efter brødet er fjernet fra afgangsåbningen.

Måske manglen på moderne ledsagende inskriptioner - ønsket om at demonstrere nøjagtigheden af den historiske samling af healing? Hvad eksperterne siger om årsagerne så meget snak for nylig dukkede op i salget af monastiske antiparasitære te? Anmeldelser af læger: "The Sting", men korrekt kaldes dette ord buket urter, united kaldet "kloster"? Selvfølgelig, græsset her på noget. De ting er fabrikanterne. Mest sandsynligt, de har ingen relation til klostrene, og opskriften kan nemt blive taget fra en gammel lægebog. Bare stoler på navnet "antiparasitære kloster te" er mere end en simpel urte anthelmintika. Dette vil bekræfte enhver marketingmedarbejder.

salvie

Denne duftende urt med blå-violette blomster på spyd blomsterstand vokser i de sydlige regioner i vores land. Brugen af medicinsk salvie i gebyrer er berettiget. Det har adstringerende, anti-inflammatoriske, antiseptisk, hæmostatisk og demulcent egenskaber. Som et diuretikum, en vismand med stor omhu vist til folk med nyresygdomme. Det faktum, at opskriften på monastiske antiparasitære te ikke indeholder oplysninger om kontraindikationer for dens brug - en stor udeladelse. Gravide kvinder og ammende mødre til at drikke er ikke ønskeligt - salvie hæmmer amning. Det kan også have en negativ indvirkning på graviditeten og velvære af mor og barn.

agermåne

Agermåne - en bemærkelsesværdig plante, som en eller anden grund er den sidste på listen over ingredienser, der indgår i klosteret antiparasitære te. Ingredienser til denne grund, at indsamlingen ikke ser helt balanceret. Traditionelle medicin Agermåne værdier for en lang række sygdomme, som han klarer. Det bruges til nyresygdom, lever-, hæmatopoietisk systemet, og bruges til at slippe af orme. Beroligende egenskaber Repeshko veletableret på forskellige allergier. Det er imidlertid umuligt ikke at henlede opmærksomheden på, at agermåne er en sweatshop, og salvie som beskrevet ovenfor, på den anden side, reducerer sveden. om kombinationen af muligheden for sådanne modstående egenskaber i én samling? Måske, højre, dem, der ikke har tillid til producenterne anbefaler kloster antiparasitære te? Skilsmisse eller ej, kan du sandfærdigt sige, kun foretaget de relevante undersøgelser. Der er dog tvivl om, hvorvidt en sådan forskning blev udført af dem, der gjorde op samlingen. Alle kan sige om klosteret antiparasitære te: "Andelen af urter er ikke vigtigt, fordi mere end en eller to spiseskefulde pr kop vand til at brygge rask person, ikke ville. Opskrift taget fra det gamle kloster af bøger, og munkene ikke bliver dårlig. " En sådan påstand er naivt. Munke, disse munke, som har givet afkald på verden og tog sløret, ved, at alle menneskelige sygdomme - fra Gud. de er givet for vores undervisning. Det bedste middel til helbredelse - bøn og omvendelse fra deres synder, samt at afholde sig fra kødelige fornøjelser. Jeg tror, at hver tepose indviet bøn de retfærdige, og vil uddrive parasitterne - en klar fejl.

logiske konklusion

Og endnu en afsluttende bemærkning. Klostre og munke munke tager ikke folks ubrugelig. Siden oldtiden, blev det ført: at få ly i denne form for bolig, skal du lave en betydelig mængde penge i statskassen af klostret eller være en god specialist i alle tilfælde. Af denne grund, det skete bare sige, at de produkter, der produceres i klosteret, kan prale af den bedste kvalitet. Derfor spørgsmålet: "er solgt i konventionelle og online-butikker kloster antiparasitære te - sandt eller skilsmisse?"

For at opsummere: pakker med urtete af mærket kan virkelig sætte spørgsmålstegn ved professionalisme af de mennesker, deres vælgere. Selv, selvfølgelig, urter, der er indeholdt i dem, kan have en positiv effekt på sundheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.