HobbyHåndarbejde

Akryl. Hvilken slags stof? Beskrivelse, sammensætning, egenskaber, anmeldelser.

Syntetiske fibre til syning eller strikning tøj begyndte at bruge lang tid. I øjeblikket er produktion af tøj ofte brugt polyacryl. Hvilken slags stof er det? Hvorfor blev hun blevet så populært? Lad os se på funktioner, egenskaber, kvaliteter nyttigt materiale.

historie

I fyrrerne i sidste århundrede, en ny og hidtil ukendt mærke tøj materiale - polyacrylat. Hvilken slags stof? Dette spørgsmål er den første til at reagere på USA, fordi det er et amerikansk firma "DuPont" og produceret de første syntetiske fibre, som kaldes polyacrylonitril.

Den første meter af materialet blev opnået i 1948. Han var en anstændig konkurrence til den daværende populære nylon. Først, at materialet er meget svært at give efter farvning. Men efter flere års forskning og raffinement producenterne var i stand til at få den perfekte syntetisk stof.

struktur

Akryl. Hvilken slags stof? Simpelt svar på dette spørgsmål vil ikke fungere. I dagens verden de fleste af de materialer, den indeholder. Acrylfibre sættes til uld, mohair, bomuld, angora, coat stof og t. D. Procentdelen kan variere, og være helt anderledes. Nogle væv vil være 95 procent består af akryl, andre - kun fem.

Uanset gentagne beklædningsgenstand producenter af absolut uld eller bomuld, i de fleste tilfælde, deres produkter indeholder polyacrylat. Hvilket stof kan have en lang levetid, og selv i dette tilfælde i mange år sokker bevarer deres oprindelige udseende? Dette er simpelthen ikke til stede. Alle moderne bomuld, mohair eller uld ting besidder disse kvaliteter ved at tilføje det polyacryl.

Egenskaber og fordele ved materialet

Akryl. Hvilken slags stof? Mange kalder det den "nøgne" syntetiske stoffer, andre - kunstig pels. Men nogle gange kun en ekspert kan skelne disse fra naturlige syntetiske fibre. Akryl er den samme blide og blød som bomuld. Han er så varm og let som en ulden tråd.

Acryl - vævskarakteristika og fordele, som kan vises i lang tid. Produkter fremstillet af dette materiale er meget behageligt at røre ved, bløde og møre. De er meget flot udseende. Et karakteristisk træk er evnen til at holde på varmen. Det er grunden til en sådan struktur er oftest bruges til fremstilling af vinter varmt tøj.

Derudover syntetisk stof er hypoallergen. Ikke altid allergi kan bære naturlige uld. Men produktet af polyacryl ganske velegnet til folk med sart hud, for små børn, og selv gravide og ammende kvinder.

Stoffet har ikke krølle - er en anden væsentlig fordel. Ting lavet af polyacryl, perfekt til rejser. De kan tage med på farten, er det ikke oplever, at kuffert eller taske, vil de miste pomnutsya og smukke udseende. Den angivne formular vil blive afholdt i alle forhold.

Et stort plus af ting lavet af akryl - en mulighed for at give dem til renserier. Syntetisk materiale bringer stor række virkninger af kemikalier, syrer og opløsningsmidler. Resistent han og vejrbestandighed. Hvis pelsen af naturlig uld at komme under kraftig regn - det er en katastrofe, produkterne af syntetiske stoffer modstå storme og dårligt vejr.

I processen med farvning materiale, bliver blækket absorberes så stærkt, at fremtidige produkter ikke er bange for de mange vask. Farvemætning er ikke tabt, og ikke falme med alderen.

mangler

Sammen med mange fordele polyacrylat har en række ulemper. Først, stoffet er dårligt absorberer fugt og er lufttæt. For det andet, over tid ting kan dækkes med små piller, som negativt påvirker udseendet af produktet.

Ganske ofte, mennesker, der bærer ting lavet af syntetiske stoffer, bruge specielle antistatisk spray. Akryl akkumulere statisk elektricitet - er en anden ulempe.

anmeldelser

Så vi har allerede regnet ud, hvad polyacryl, at af stoffet. Anmeldelser af materialet vil også være overflødig. Mennesker, der vælger for sig selv ting af syntetiske stoffer, altid være opmærksom på langsigtede slid på tingene og deres fremragende udseende. Mange siger, at specielt kigge efter på etiketten mærket "PAN". Det betyder, at ting vil se fejlfrit i mange år, vil ikke miste lysstyrke farve, vil ikke trække efter vask.

Tilbagemeldingerne er meget ofte sige, at tingene er ude af polyacryl praktisk at tage med på ture. Især hvis naturligvis det er kendt, at jern i hotellet ikke vil være. Ulemper, såsom statisk elektricitet eller en dårlig overlapsluftgennemtrængelighed talrige fordele og kvaliteter af materialet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.