SundhedPræparater

Drug ì - instruktion beskrivelse

Synonym samt aktivstoffet medicin "I" instruktion kaldes diazepam. Denne facilitet, en del af den kliniske og farmalogicheskuyu gruppe kaldet - beroligende midler. Diazepam, der handler deprimerende centralnervesystemet, har en hypnotisk, beroligende, antikonvulsive og muskelafslappende virkning.

Ifølge de farmakologiske egenskaber af lægemidlet instruktioner "I" gælder for benzodiazepin beroligende midler eller benzodiazepiner. Med hensyn til indikationerne for stoffet, de er som følger:

 • depressive lidelser, fobier;
 • alkoholisk psykose, delirium;
 • narkotika og alkohol tilbagetrækning ;
 • epilepsi;
 • cervikal iskias;
 • neurodegenerative sygdomme, herunder rygmarvsskader;
 • muskelspasmer;
 • præmedicinering og andre.

Produkt Formulering "I" tabletter - 5 mg "I" i ampuller - 2 ml. En ampul indeholder 10 mg diazepam - 5 mg i 1 ml opløsning.

Dosis af medicin "I" instruktion angiver, givet en alder, vægt af patienten og hans tilstand. Især når fobier og angst-depressive tilstande voksen administreres intramuskulært eller intravenøst som nødvendigt 2 ml af lægemidlet (10 mg). Fire timer senere, kan injektionen gentages. En lignende ansøgning, hvis patienten ophidselse eller angstanfald.

I tilfælde af alkoholisk psykose tilstedeværelse delirium "I" også indgives intramuskulært eller intravenøst. Doseringen i disse tilfælde kan øges til 4 ml af præparatet eller mere. Det afhænger af intensiteten af symptomer.

Status epilepticus: administrationsvej, som i tidligere tilfælde. Doseringen af 2 til 4 ml af produktet "I" én gang, med gentagen administration (om nødvendigt) efter en vis periode.

Børn "I" instruktion specificerer udpege en hastighed på 1 mg pr år og 0,2 mg per kg legemsvægt. Ældre og immunkompromitterede patienter dosis formindskes. Præparat indgives intramuskulært langsomt. Til intravenøs administration af lægemidlet bør vælges stor kaliber vene. Patient under en sådan injektion bør være i rygleje, og manipulationen udføres i nærvær af yderligere paramediciner.

Efter injektion, skal patienterne observeres i mindst en time. Præmedicinering med midler "I" udført ved intramuskulær injektion en time før anæstesi. Dosis til voksne - op til 4 ml. Når tærsklen af operationen, modtager patienten natten til 20 mg lægemiddel i tabletter til oral indgivelse.

Som for bivirkninger, en af dem er vanedannende for lægemidlet, og i almindelighed til medicin, hvor det aktive stof er diazepam. Ikke underligt mange patienter, diskuterer forberedelse "I", efterlader anmeldelser om sådan: "Bare en sten fra hjertet er fjernet!", "Bare det samme, sjælen fryder!". Faktisk dette stof virkelig giver gode behandlingsresultater. Dette er også skrevet i en bedømmelse.

Nogle patienter rapporteret smerter under intramuskulær administration af lægemidlet "I", men de protesterede mod andre. Det faktum, at, som det er blevet sagt, bør lægemidlet administreres langsomt. Så smerten vil være væk.

Kontraindikationer for lægemidlet "I" er først og fremmest, øget følsomhed over for benzodiazepiner og diazepam i særdeleshed. Den gælder ikke i tilfælde af forgiftning med alkohol, og ethvert andet stof. Kontraindiceret lægemiddel i stofmisbrug og alkoholisme, men er indiceret til behandling af abstinenssymptomer.

Blandt symptomerne på overdosering overtrædelse af koordinering af bevægelser, samt:

 • svækket bevidsthed;
 • Dysfunktion af visning;
 • respirationsdepression;
 • sløvhed eller omvendt, overdreven agitation og andre.

I tilfælde af overdosering brug pleje!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.