ComputereInformationsteknologi

Hvad skal man se på World Wide Web kræves af brugeren?

I dag, arbejde på internettet, mange kaldet World Wide Web, som generelt mere korrekt, ingen vil blive overrasket. Men her for at se World Wide Web kræver flere forudsætninger, som er kendt ikke alle nybegyndere. Så skal vi forstå, hvordan de værktøjer, vi har brug for.

Hvad er World Wide Web?

Generelt udtrykket World Wide Web, i dag forkortet WWW officielt dukkede op i 19989, da Tim Berns-Lee foreslog brugen af verden, så at sige, en global og omfattende projekt at udgive hypertekstdokumenter forbundet.

Samme tid og forholde sig til udseendet af Markup Language HTML og grundlæggende identifikatorer WWW og HTTP. Siden da World Wide Web fik sit uofficielle titel "World Wide Web." Dokumenter er som regel placeret på fysiske servere eller virtuelle webservere der er i stand til ikke kun at vise faktisk skabte dokumenter (sider), men også til at generere dem baseret på specifikke scenarier. Derfor er den mest simple konklusion: at se på World Wide Web, skal du have støtte fra disse elementer. Lad os undersøge hver af dem separat.

Hvad du skal se på World Wide Web: de første skridt

Det siger sig selv, at de oprindelige vilkår for adgang til det globale oplysninger rum bliver nødt til at etablere kommunikation. Ifølge den grundlæggende definition, er en service, der giver en særlig tjeneste kaldet en tjenesteudbyder. Den er ansvarlig for kommunikation ved hjælp af deres egne servere og multi-kanal adgang til eksterne systemer.

Som det fremgår, uden en internetforbindelse uden browsing kan ikke være tale. Midler til visning World Wide Web-forbindelse er påkrævet. Denne forbindelse kan være enten en enkelt computer terminal eller laptop, hvilket skaber en forbindelse på et lokalt netværk med en enkelt adgang til alle terminaler til internettet via en central server, bruger en trådløs forbindelse eller en modemforbindelse.

browser

Men dette er ikke den eneste betingelse for visning World Wide Web. Hvad har jeg brug for mere? Et af de vigtigste elementer i ethvert system designet til at arbejde i World Wide Web er installeret på din computer, bærbare computer eller mobile gadget bestemt program eller flere programmer kaldet webbrowsere.

I dag de kan findes et ganske stort antal. Den mest populære kan kaldes Opera, Google Chrome, krom, Mozilla Firefox osv, samt Internet Explorer, er standard på alle operativsystemer Windows (på Windows 10 er en browser Edge). Deres grundlæggende indstillinger i form af yderligere elementer, som antages at moderne teknologi, vil blive diskuteret senere.

nøjagtige adresse

Så med browseren klar. Hvad andet at se på World Wide Web (WWW) er forpligtet til at vide med sikkerhed? Selvfølgelig, den såkaldte URL-adresse.

Undersøg det kan være, for eksempel, med hjemadresse af en person med bopæl (meget tentativt). Groft sagt, er hver side placeret på serveren, når tildele et entydigt id til det (i dette tilfælde placeringen af adressen, som undertiden behandles som et begreb af hyperlinks). Betingethed er, at i en lejlighed, for eksempel, kan rumme et par folk, men for dem alle registrerede adresse er delt. For sider eller sites hostet på samme server host adresse vil også blive delt, men hver side i tillæg svarer til en særskilt link, så for ikke at se blandt dem nummeret på den single, som har de nødvendige oplysninger. Det er i øvrigt værd at bemærke, at der ikke findes to identiske adresser i verden. På nogle måder er det ligner det system til identifikation af et unikt id til PC.

Blandt alle typer af adresser kan skelnes standard, de, der begynder med http: // www. (Www eller blot uden brug af det efter den første reference.), Samt adresser såsom https: // www, det tilsvarende punkt i det beskyttede område ..

Støtte til ActiveX-objekter og tilføjelsesprogrammer

Udover alle beskrevet, bør man overveje det faktum, at i det samlede system World Wide Web, skal du være i stand til at bruge nogle ekstra funktioner, der kan bruges på hjemmesider eller websider.

For eksempel i den "native" browser til Windows, denne støtte ActiveX-objekter og scripts eksekverbare, som i væsentlig grad udvider mulighederne i ikke kun browseren, men også spare helt anderledes oplysninger om de lokaliteter.

Men i dag er det antaget, at den mest almindelige overbygning som en særlig plug-in (add-on) til browseren er Adobe Flash Player, der er ansvarlig for at spille på nettet lyd og video til forskellige formater. Som sådan, er browseren ikke starte (dvs. ingen behov for at gennemføre manuelt starte programmet, som det gør for en almindelig eksekverbare EXE-filer). Den starter automatisk, når du klikker på linket eller ved at klikke på ikonet i vinduet afspilning spilleren online.

antivirus beskyttelse

Igen, det er ikke alt. For at se World Wide Web kræver et system af kraftfulde antivirus-software. Tja, hvis du bruger "styresystemer" såsom Linux eller Mac OS X. For dem og virus ikke eksisterer, fordi de simpelthen ikke arbejde i dette miljø.

En anden ting - Windows-systemer. Siden deres udseende virus er blevet en reel globalt problem. Og hvis før "fange" virus kan fx være, en diskette, er nu selvstændige kopiering virus kan overføres ikke blot til de lokale netværk, men også til stede i form af trusler allerede kun på standard overgang til en webside. Jeg tror, om konsekvenserne af sådanne trusler, siger det ikke er nødvendigt, fordi det kan være en harmløs program, og alvorlig nok produkt, der kan og stjæle fortrolige oplysninger fra din computer eller server, eller endog helt trække operativsystemet eller nogle "jern" computerkomponenter mislykkes .

Selv indfødte Windows retsmidler (brendmaueer eller som det kaldes, firewall) er ganske konventionelle og langt fra perfekt.

konklusion

Som vi kan se, at se World Wide Web kræver ikke så meget. Men dette er ikke nogle ekstra funktioner og programmer, for eksempel, at bruge e-mail, oprette og offentliggøre deres egne informationsmateriale blev betragtet som et helt websted, for at uploade filer til sitet (upload), eller på computeren (download), CSS-teknologi etc. Men i dette tilfælde, vi havde i tankerne kun nogle få obligatoriske betingelser, som er grundlæggende for alle systemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.