ComputereInformationsteknologi

Hvordan at sende en fax i dag, at du har brug for det?

Hvordan i dag, når du sender dokumenter? De fleste af fremsendelse via e-mail - det er et faktum, men samtidig faxen stadig bruges i øvrigt stadig et populært middel til transmission af visse værdipapirer. Ganske ofte folk spørger: "Hvordan sender jeg en fax?" Mange mennesker ved ikke rigtig, hvordan det gøres. I virkeligheden er der ikke noget svært at sende papirer på denne måde. At proceduren var en succes, er du nødt til at udføre et par enkle trin - at beskæftige sig med, at enhver person.

Forberedelse til afsendelse og dokumentere krav

Hvad gør før du sender en fax? Først udarbejde et dokument, der skal sendes. Typisk er det trykt på et ark format A4, fordi ikke alle model faxmaskine kan du sende papir mindre - så vælge den bedste løsning. Hvis enheden kan sende et papir af forskellige størrelser, i det nødvendigvis har ark justeringer størrelse.

Det er nødvendigt at dokument er beregnet til at blive sendt, blev trykt i meget god kvalitet - ellers modtageren kan have svært ved at dechifrere de oplysninger, der er indeholdt på det. Hvis grundet en eller anden grund billedet eller teksten er sløret ud, er det bedre at udføre udskrivning igen.

Når forberedelse er afsluttet, åbner papirtilførselsbakke i faxen. Normalt er det et eller andet sted i den bageste del af enheden. Dokumentet er indsat med forsiden nedad - dette er vigtigt.

Hvordan til at sende flere ark

Hvis du ved, hvor du kan sende en fax, kan du altid sende flere ark - Sendeproceduren vil blive bestemt af, hvilken type enhed, du er nødt til at interagere. Visse enheder er designet til masseproduktion afsendelse af dokumenter, så enheden kan indsættes i bakken et par blade (som praksis viser, er dette tal bør ikke være mere end et dusin).

Der er nogle modeller af faxmaskiner hvor der ikke kan sendes mere end ét dokument - i denne situation, er alle papirer er lagt i igen. Når alle arkene er indlæst, bør enkelt signal vente. Endvidere enheden begynder at fange dokumentet.

Hvad skal jeg gøre, før du sender

Før du sender dokumentationen til en person, du har brug for at ringe op til modtagerens enhed nummer, så vent til håndsættet vil tage. Efter, i overensstemmelse med reglerne for etikette, bør du introducere dig selv, spørg samtalepartner, at han har modtaget en fax. Standard kommando til overførsel af værdipapirer - "Vi starter", derefter på enheden, skal du trykke på "Start" (ikke kun dig, men også personen i den anden ende af linjen). Ja, der er også brug for at vide, hvordan du sender en fax, ellers vil det ikke fungere. Røret er ikke sat op indtil overførslen af dokumenter er overstået - det er vigtigt. Det sker ofte, at adressaten har automatisk fax - i dette tilfælde, vil alt være nemmere: bare nødt til at ringe til et nummer, vente på bip, og tryk på startknappen. Når du sender proceduren er afsluttet, skal du klikke på "Kontakt": interesse, om dokumenterne er nået, om oplysningerne er læselige. Hvis kvaliteten er dårlig, er det nødvendigt at gentage overførslen igen.

Hvor kan jeg sende en fax

Visse virksomheder i dag kræve, at nogle af de dokumenter, der kræves der skal forelægges af faxmaskiner. Hvad hvis du ikke har sådan en enhed? Er det muligt, for eksempel for at sende en fax over internettet?

Forward dokumenter kan altid bruge posthusene. For en meget rimelig pris papir vil blive sendt til hvor der er behov. Disse tjenester er også tilgængelige i særlige virksomheder: fax til dem - profilerede aktiviteter.

Der er også lysere indstillinger: du kan se i ethvert kontor og bede dem om at have fremsendt de dokumenter, henvises til det velkendte - i hvert fald er der dem, der står til rådighed for tilgængelige faxmaskine. Men det bedste råd er, hvis du ofte sender dokumenter, er det bedst at bare købe en faxmaskine - og så bare ikke behøver at beskæftige sig med forskellige udfordringer.

Send papir kan være via internettet og en computer, men sættet skal være en scanner til at lave kopier med forskellige værdipapirer. Mange steder på nettet tilbud fax til en symbolsk pris. Der er særlige programmer, der sikrer overførsel af dokumenter til fax enheder, herunder dem fra populære Google-tjenester såsom internettet. Hvordan at sende en fax på denne måde, vil alle forstå uden besvær.

Telefonen til at sende og modtage dokumenter

Et par ord skal siges om dagens mobiltelefoner. I øjeblikket er det ikke bare mobiltelefoner til at forhandle og fulde kommunikationsenhed næsten enhver måde. Hvordan at sende en fax fra din telefon? Det er meget nemt: Du skal bare ringe til din mobiloperatør og bede dem om at tilslutte tjenesten til at sende og modtage faxdokumenter. Vil have dog at forbinde en ekstra nummer - og det vil være nødvendigt at bruge til at overføre værdipapirer. Hver operatør af noteringerne for levering af sådanne tjenester, så hvad med dette, skal du sørge for at konsultere hinanden for at undgå ubehagelige overraskelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.