Af teknologiMobiltelefoner

"Microsoft Lyumiya 532": anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Igen virksomheden "Nokia" har behaget folk i deres produkter. På dette tidspunkt, vi taler om smartphone "Lyumiya 532". Mange købere reagere positivt om det, fordi en rimelig pris. Den pris / kvalitet-forholdet præsenterede model fra vores konkurrenter gik langt frem. Men ulemper har også devaysa. Først og fremmest ulemper vedrører en svag fremadvendte kamera.

Derudover skal brugeren tage hensyn til, før de køber en temmelig stor størrelse telefon. Vejer lige så meget som 136,3 indgivet en kopi af Går tilbage til spørgsmålet om værdien af varerne, er det vigtigt at nævne, at i dag telefon "Nokia Lyumiya 532" Købere vil koste omkring 6300 rubler.

påfyldningsindretningen

Påfyldning af præsenterede model indeholder en temmelig kraftig processor. Det er i stand til at udføre opgaver af forskellig beskaffenhed. Chippen fabrikanten har foretaget en række PP20. Hvis du mener de sagkyndiges udtalelse, behøver systemet går ned ikke ske så ofte. For at gøre dette, er filtre leveres duplex type. De installeres direkte bag CPU'en.

At øge hyppigheden modulator enhed, der bruges dvuhperehodnogo type. Også på systemets ydeevne påvirkes af vælgeren, som er monteret under IC. Det anvendes i dette tilfælde, forbindelsestypen. Svigt forekommer i det er ganske sjældent. Når det er sagt, for "Nokia Lyumiya 532" pris på 6300 rubler. meget rimelige.

Værktøjer til at kommunikere

For at kommunikere med venner i denne devayse har næsten alt. Internet i dette tilfælde kan nemt konfigureres og menuen giver en temmelig udvidet til dette formål. For det første skal vi bemærke muligheden af standard beskeder. Tegn fra producenten meget, og de har mulighed for at vælge fra menuen. I dette tilfælde er objektet indsættes i beskeden som muligt. Det bør dog være opmærksomme på deres størrelse.

For at overføre store filer, er det mere hensigtsmæssigt at bruge Bluetooth i fraværet af internettet. Overførslen af data hastighed er ganske høj. Sprog input i denne model, kan du tilpasse. prædiktiv skrive systemet er aktiveret som standard. High-speed Internet telefon understøtter sagde.

Hvilken slags kameraet er installeret?

Kameraet i denne smartphone er tilgængelig med en række forskellige optagefunktioner. Til portrætter kan anvendes enhed. Også ved hjælp af angivne devaysa er temmelig interessante landskaber. Opløsning indgives til smartphone er valgt via fanen indstillinger. Lyde, til gengæld er reguleret i hovedmenuen. baner udglatningsfunktionen billede i apparatet. Direkte maksimal lysstyrke er brugeren i stand til at udstille på 20 mikron. Kontrast denne model er ikke reguleret.

Hvad folk siger om kameraet?

Til smartphone kamera "Microsoft Lyumiya 532" anmeldelser generelt modtager positiv. Om natten, han skyder med en acceptabel kvalitet. I dette tilfælde er der ingen blitz. videooptagelse begrænsninger af modellen er til rådighed. For at indstille delay parametre, skal brugeren gå til kameraindstillingerne.

Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, kan eksponeringen enhed vælges punkt og gennemsnit. tilstand Face Detection i computeren fungerer korrekt. Fra galleri af fotos til download for at redigere denne telefon giver. Dette kamera er velegnet til vandreture. Når det er sagt, i "Nokia Lyumiya 532" pris på 6300 rubler. meget rimelige.

Funktionerne af medieafspilleren

Spilleren i denne smartphone har alt hvad du behøver for et behageligt lytte spor. Albums med din smartphone ejeren er i stand til at skabe ganske enkel. I dette tilfælde, omdøbe sporene, kan du bruge menuen afspilleren. Det er også muligt at se detaljerede oplysninger om musik. Tilstande for stereo vælges via menuen afspilleren. vises Tabt tid. Hvis det er nødvendigt, kan du overføre filer fra et hukommelseskort. Ved genre distribuere ringetoner er også muligt.

Hvad feedback på medieafspilleren?

Med hensyn til spilleren telefon "Lyumiya 532" får forskellige anmeldelser. Hvis vi taler om fordele, er det først og fremmest vigtigt at bemærke den bekvemme betjening. I dette tilfælde effekterne i den nuværende devayse der er ganske meget. Direkte justere lydstyrken er der en mulighed for menuen afspilleren. Hvis det er nødvendigt, kan lyden være helt deaktiveret. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, så hænge melodier sjældent sker. Afsætning mulighed alfabetisk producent forudsat.

Hvad er i sættet?

Prilagemaya telefonen "Lyumiya 532" instruktion tilstrækkeligt detaljeret. Læs betingelserne for brug håndholdt enhed med det er ret simpelt. Også i kassen er batteriet og opladeren. I dette tilfælde er der ingen grund til telefonen. Hovedtelefoner i sættet uden controlleren. Men hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, at de kan vare i lang tid. Driver medfølger der. Butikken dækker "Lyumiyu 532" at samle op er et snuptag.

Generelle indstillinger

Sådan konfigureres "Lyumiya 532"? I virkeligheden er det ganske enkelt at gøre. For at gå til de generelle indstillinger for modellen, skal brugeren gå til hovedmenuen af din smartphone. Der, han er i stand til at vælge den første ringetone. I dette tilfælde kontakterne har også mulighed for at tilpasse. I dette tilfælde kan du oprette en lokal gruppe. Bare oplysninger om opkald vises altid. For at bestemme tilstanden, skal du gå til fanen Enheder.

Standard signaler i denne smartphone er hærdet. Hvis det er nødvendigt, nogle af telefonnummeret, at brugeren er i stand til at blokere. Bluetooth er en smartphone konfigureres fra fanen Hardware. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, er anerkendelsen af tilbehør udføres automatisk. Der lægges særlig vægt automatisk genoprettelsesadgangskode. Også i de generelle indstillinger for ejerens smartphone kan stå over for forskellige muligheder med hensyn til sikker brug af telefonen.

skærmindstillinger

Til visning i smartphone individuelle indstillinger til rådighed. "Lyumiya 532" gør det ganske let at bære missionskritiske applikationer på skærmen. For at gøre dette, skal du blot gå til hovedmenuen. Ny billedet for at downloade en bruger har ret til fra internettet. For at ændre den skriftstørrelse, kan du altid gå til de grundlæggende indstillinger. nivellering funktion devayse aktiveret som standard og er meget nyttigt. Den baggrundslys udstyr konfigureres via fanen skærmen. Se smartphonen celle vælges kun gennem hovedmenuen.

Hvilke programmer er der?

Nyttige applikationer i smartphone "Lyumiya 532" der er mange. Alle kørende programmer er brugeren i stand til at spore gennem "Astro". Denne applikation gør det muligt at nemt at fjerne de kørende processer. Således kan indretningen ydeevne let forøget. For at finde værktøjer i smart telefon har en "Checker Adapter". Sagde ansøgning vil gøre det muligt at læse videofiler i forskellige udvidelser. Med musik, brugeren også bør ikke have nogen problemer. Særlig opmærksomhed i smartphone fortjener antivirus-system.

Med hjælp af "Trend Micro" ejeren er i stand til hurtigt at scanne systemfilerne. Ved detektering af virus program kan uafhængigt hærdede genstande. den angivne ansøgning er meget nyttigt at forbedre enhedens ydeevne. Hvis vi taler om underholdning, spillet har en række smartphone. kan du spille "Minigolf" blandt medlems arkader. I dette tilfælde, fodboldfans er i stand til at nyde den grafikprogram "Sokerov". Hvis det er nødvendigt, er der altid mulighed for at hente flere spil at have det sjovt.

organisator enhed

Regnemaskinen i telefonen "Lyumiya 532" der er en standard. Converter i dette tilfælde, telefonen har. Tjenesten brugeren er i stand til direkte at sætte igennem hovedmenuen. Kalender i den præsenterede model har en multi-funktion typen. Indstil uret gennem det er muligt. Autokorrektur-funktion i telefonen har. Også i denne model, at brugeren er i stand til at finde et stopur og en timer.

Tilgængelighed

Særlige indstillinger i denne smartphone giver dig mulighed for at styre beskyttelsesanordning. sikkerhedsindstillinger i dette tilfælde, at brugeren er i stand til at justere via fanen Hardware. Hvis det er nødvendigt, kan information om de programmer ses. Også i smartphone der er tegn på fiktive Filplaceringer. visningsformat er valgt i modellen via fanen enhed. Screen layout Der er separate værktøjer.

Område skærm baggrundsbelysning kan også vise. Sådan får du vist oplysninger om backup, skal brugeren gå gennem hovedmenuen under fanen enhed. USB debugging i dette tilfælde er fastsat. Anden sagde model har en temmelig stor fejlrapporter. I dette tilfælde kan oplysninger om produktet også findes i detaljer. For at vælge de tegnefunktioner altid har mulighed for at komme ind i fanen effekt. Der er separate indstillinger for overgangen skala.

Hvordan man laver en firmware?

Når din smartphone er "Lyumiya 532" begynder at bremse, systemfiler det skal være helt opdateret. Du kan gøre dette på flere måder. Først og fremmest, at brugeren har mulighed for at installere programmet "Rom Manager". Applikationen kan forbedre systemets ydeevne betydeligt. Programmet kan også hjælpe med operationelle fejl i systemet. For at udføre den firmware, du har brug for en personlig computer. Til gengæld er den smartphone tilsluttet det via USB-kabel.

Efter tilslutning af apparatet, skal brugeren vælge telefonprogram. Det næste skridt er startet med det samme installation. Der startinga knap til dette nederst på skærmen. Det tager firmwaren er ikke meget tid. Til denne smartphone er cirka 15 minutter.

Hvis "Rom Manager" ikke hjælper, kan du altid bruge programmet "One". Dens temmelig let at finde. Men vi skal være forsigtige med virus, for ikke at inficere pc'en. Aktiveret "A" via fanen opstart. For at starte processen med firmware, skal man trykke på knappen "Instal". Efter endt operation vil kun slukke din smartphone og køre det igen. Hvis udstyret når firmwaren har nogen problemer, er det nødvendigt at passere til servicecenter for mere detaljeret inspektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.