Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Nokia 5500: et overblik, specifikationer og anmeldelser

Mobiltelefon "Nokia" findes på hylderne i alle de sjældnere. Borte er de dage, hvor mobiltelefoner af dette selskab er en af de mest populære blandt brugerne. De blev erstattet af Android smartphones at prale bedre ydelse og ekstra funktioner. Men mobiltelefoner, "Nokia" endnu ikke er fuldt tabt fans. Der er stadig folk, der nyder selskabet enhed, trods manglen på moderne funktionalitet. For nylig, især populære var Nokia 5500, lavet i de bedste traditioner i den sædvanlige mobiltelefon. Model fortsat er gyldig i dag, så fortjener en revision.

Valgmuligheder

Telefon solgt i den velkendte selskab kassen. Det forestiller et genkendeligt logo og givet nogle oplysninger om modellen. Valg Nokia 5500 er ganske gavmild:

  • telefon;
  • mærke oplader;
  • stereo headset til sport;
  • MicroSD kort til 64 MB;
  • CD-ROM med software;
  • manual;
  • USB-kabel;
  • rem;
  • clip;
  • lille taske;

Du accepterer, at ikke alle moderne smartphone vil prale et lignende sæt.

design

Nokia 5500, hvis krop er lavet i titanium eller sort farve, snarere som en enhed for unge. Dette understreges af mange dele, såsom gul kant omkring skærmen, blanding jævnt ind i send opkald og en reset-knap. Kant ikke kun spiller rollen som et smukt design element, men også beskytter din skærm mod uønskede skader. Takket være hende, kan du roligt sætte skærmen ned. Når det bliver klart, at udviklerne har forsøgt at gøre alle detaljer perfekt.

Som allerede nævnt ovenfor, Nokia 5500 Sport fås i to farver: sort med hvide skær, med gul titan. Den første variant er lavet i en behersket stil, som er perfekt til den voksne generation og daglig brug. Titanium farve med gul trim er gjort mere iørefaldende og legende, ligesom unge, sportsfolk. Det siges, at denne tilgang til farvesammensætning har givet dets frugter. Model perfekt købt af brugere i alle aldre. Overraskende telefonen interessant og kvindelige, sandsynligvis på grund af tilstedeværelsen af funktioner til at gøre aktiv sport.

boliger

Nokia 5500 XpressMusic er placeret som en beskyttet model og bekræfter det. Baseret telefon på en metal chassis, der anvendte metal og på forsiden af enheden. Sidefladerne er lavet af tyk gummi. Bagdækslet er lavet af tykt plast, som kan modstå en alvorlig faldhøjde. Den er fastgjort til legemet ved hjælp af en roterende mekanisme. Fastgjort til låget gummipude, der beskytter mod støv og fugt fra bunden port på telefonen. Ved brug af grænsefladen af maskinen proppen bøjes til siden. Under operationen gummiet bliver blødere, og stubben kan åbnes uafhængigt af hinanden. Denne gang Nokia 5500 kan tilskrives mangler ved producenten.

Den højre ende af mobiltelefonen har modtaget den infrarøde port, samt taster til at styre afspilleren og standby. På venstre side er der to separate volumen knapper og tryk og tal. På oversiden er den sædvanlige nøgle tænd / sluk enheden, som også giver hurtig adgang til profilerne. Der er også en lommelygte, kan du aktivere den ved at trykke på "*". Under hætten, der er en port til opladning og hovedtelefon indgang.

På bagsiden af Nokia 5500 er virksomhedens logo og øje 2-megapixel kamera. Placeret det sædvanlige for sådanne indretninger, er der ingen blitz og autofokus.

tastatur

Det er lavet af gummi i form af et monolitisk blok. Nøgler er presset rart at have en karakteristisk lyd. Der er en hvid baggrundsbelysning, lys nok. Afmonter tegn kan være i enhver tilstand. Der er en fire-vejs navigationstasten, som er i midten af knappen "OK". Blokken er ikke særlig stor, hvilket kan chikanere brugere med store fingre. Men de fleste af ejerne er meget hurtigt vænner sig til dette arrangement. På grund af strukturen ved et uheld trykkes, selv i lommen, så du ikke kan bruge tastaturet lås. Knapper kalder sende og ende opkald bliver gjort mindre, men rart at arbejde med. Edit-tasten (blyant) er blevet flyttet til siden for at spare plads på den centrale plads.

udstilling

Telefon modtaget TFT-matrix med en opløsning på 208 x 208 pixels, op til 262 kan vise 000 farver. Displayet er ganske lille på grund af den lille størrelse af huset og sikkerhed. Det er kendt, at skærmen - den mest skrøbelige del telefon, så udviklerne har besluttet ikke at gøre det store. leg er ikke særlig behageligt i spillet til Nokia 5500 på sådan en skærm. For resten, det er ikke dårligt. Perfekt formidler malingen er anderledes "live" billede. På mange måder er det endda overgår skærmene, der er fastsat i de konkurrencemæssige modeller.

På grund af den lave opløsning på skærmen kan passe kun 9 menuikoner, men de er trukket godt. Brug det komfortabelt, øjne er ikke træt, det har en god bestand af lysstyrke.

batteri

Ansøgninger om smartphone, som det kaldes, hurtigt sætte batteriet. Imidlertid har Nokia 5500 ikke været en ordentlig batteri, der kunne give langsigtet autonomi. Den har en aftagelig batteri 860 mAh. Denne kapacitet er grund af de små dimensioner af huset. I samtale tilstand, som sikrer producenten, kan telefonen betjene op til 4 timer og standby-tid er mere end 200 timer. Med en gennemsnitlig belastning model fungerer i ca. 2 dage. Jeg må sige, at alle de mobiltelefoner af den 60. serien adskiller grådighed, 5500 - er ingen undtagelse. Ansøgninger om smartphones især batteriet oplades hurtigere. Varigheden af det arbejde, måske det svageste led i denne maskine.

produktivitet

Made model kender til "Nokia" platform. Processoren er i stand til at udføre de fleste opgaver klokkes ved 220 MHz. Under ansøgningen anførte 32 MB hukommelse, men er til rådighed for brugeren omkring 10 MB. Interface fungerer gnidningsløst, ingen nedbrud og låst op. De fleste programmer og spil designet til platformen, kører uden problemer.

microSD typen hukommelseskort kan bruges til ekstra hukommelse. Bakke, som er placeret under batteriet, og at det er logisk for den beskyttede indretning. I sig selv er det ikke understøtter hot-swapping.

Sport-funktion

Dette er en af de vigtigste funktioner i denne model. Værket blev muliggjort af 3D-sensor, som er indlejret i hardwaren. Han var temmelig præcis med at tælle dine skridt. Sagen om små fejl, men de kan lukke øjnene. Generelt vil sensoren passer til din træning rutine. Gå til sports-mode ved at trykke på en tast på siden af maskinen. Dog vil det ændre baggrundslyset farve.

Sport tilgængelige for brugeren menu, hvor der er tre ikoner: en hurtig start, træningsdagbog og tests. Tests er præsenteret på to måder: ved løb og cykling. I det første tilfælde skal brugeren overvinde en vis afstand i den tildelte tid, kan resultaterne gemmes i tabellen. Den anden test er nyttig til fans af simulatorer. Med det, kan brugeren få oplysninger om lasten og holde styr på dem.

"Hurtig start" mode starter med det samme en normal måling. Her er tilgængelig på dens hastighed brugeren data, forbrændte kilokalorier og afstand. Programmet kan begynde at arbejde med det samme, det vil sige at brugeren ikke er forpligtet til at foretage ændringer. Det kan minimeres til baggrunden. Ansøgningen kan køre i flere dage, registrering af ejer af indikatorer.

Uddannelsen dagbog indspillet udført eller planlagt motion. Hver af dem er repræsenteret af et ikon. Der er en kalender, der lader dig markere en træning og overvåge fremskridt. En sådan mulighed er relevant for atleter. "Nokia" giver brugeren et sæt af software til pc'en. Med det kan du spare på uddannelse og træningsdata.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.