Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone "Samsung 8552» (Samsung Galaxy Win GT-I8552): beskrivelse, features og anmeldelser

Den sydkoreanske selskab "Samsung", ingen tvivl om, i højere prissegment byder på masser af høj kvalitet og højtydende model. Men blandt flagskibene i køberen vil ikke blive fodret. Efter alt, ikke alle af os har så mange penge. Derfor har virksomheden fører spillet og mod niche af budgettet smartphones. På trods af, at der i de seneste år, "Samsung" forsøger at udnytte sit brand, må virksomhedens produkter ikke bliver mindre populær. Disse omfatter Samsung Galaxy Win GT-I8552, som vi i dag er ved at gennemgå.

korte specifikationer

Samsung Galaxy Win GT-I8552 har en skærm med en diagonal svarende til 4,7 inches. Der er to kameraer. Opløsning vigtigste er 5 megapixel. Smartphone virker med quad-core chipset. Mængde intern RAM og ikke-flygtig hukommelse er henholdsvis et og otte gigabyte. Som softwaren om bord enhedens operativsystem "Android" familie-version 4.1. At arbejde i netværket kan installeres "Micro" standard SIM-kort. Stik til at give to kort. Batteriet er ikke den mest rummelige: kun 2000 milliampere timen. Generelt har vi en typisk repræsentant for budgettet klasse.

udvendig

"Samsung 8552", hvis kendetegn som vi netop har opført, er lavet i den traditionelle ånd, der ligger i denne sydkoreanske selskab. Om de funktioner her snak er usandsynligt, at lykkes. Men se på smartphone mulige vinkler og finde ud af, hvad han har. Før os, i almindelighed, en typisk "Samsung". I den er lavet i kroppen, så "zakosit" under glans. Langs omkredsen brolagt Sølvringen. Styrekredsløbet er dannet i en standardform.

Dimensioner

Dimensionerne er typiske og ligner andre enheder segmenter. Indretningen når en højde på 133 mm, bredde og tykkelse - henholdsvis 71 og 10. I denne anordning vejer 140 gram. Modellen er ganske bredt. Det er grunden til den ene side det kan arbejde, ikke alle brugere. Nogle gange er det svært at afskære en finger touch-display-området. Det betyder, at du er nødt til at oprette forbindelse til den anden hånd. En væsentlig ulempe af kabinettet er dens glathed. Endnu en gang, ved den ene side kan det være ganske let at droppe din smartphone.

ovenfra

Over skærmen "Samsung Galaxy 8552" kan ses en sølv gitter, der beskytter ørestykket. Straks placeret og sæt af sensorer. Desværre, kan prale af at have en lyssensor, denne model af den sydkoreanske bygherren ikke kan. I bunden af den se mekanisk knap nødvendig for at navigere til startskærmbilledet. På siderne er to følerelementer, der giver mulighed for at gå tilbage og se en liste over åbne programmer. De er udstyret med baggrundsbelysning, som er i det mindste lidt, men stadig et plus.

lateralt

"Samsung Duos Vin 8552" har andre mekaniske elementer, som er anbragt på sidefladerne af smartphone. De tillader dig at justere lydniveauet og ændre lydindgangstilstanden og låse skærmen. Udbytte kablede øretelefon pålagt den øvre grænse. Dette er en almindelig donkraft standard 3,5 mm. På den modsatte side er der en mikrofon og et stik til MicroUSB kabel-format.

bag

Bagcoveret har en kameralinse. Han er stærkt begunstiget i midten. Og det er ikke så godt, da der er en risiko for at ridse glasset. På begge sider af linsen er en LED-blitz og en højttaler. Det skal bemærkes, at selve bagpanelet låst (latched) stramt. For at fjerne det, bliver nødt til at lirke den side. Derefter kan du finde Samsung batteri. På begge sider af det findes tilslutninger, der er nødvendige for integration af SIM-kort og / eller ekstern hukommelse opbevaring format MicroSD.

udstilling

Ligesom mange enheder linje modtog modellen skærmen på højst fem inches diagonalt. Således som TFT matrix sæt variation. Vi er tilbøjelige til at tro, at TFT TN - dette er det sidste århundrede. Ja, måske er det. Men i dette tilfælde anvendelsen af en sådan matrix kan begrundes med det faktum, at Samsung batteriet er afladet efter få timers aktiv brug. Men tilbage til de tal. En skærm med en diagonal svarende til 4,7 inches, udgange billedet i opløsning på 480 x 800 pixels. Hun er stabiliseret, er der ingen forvrængning.

Det ser endnu bedre, når man sammenligner med Galaxy Grand modellen. Det er, hvor opløsningen er den samme, men skærmen størrelse større. Det er derfor, der er en forvrængning af billedet. Således kan en sådan opløsning nævnes koreansk kompromis. Samtidig minus matrix TFT TN Falmende billeder i solen. Måske kunne vi løse dette problem ved at udvide lysstyrken rækkevidde. Men det er ikke her, området er for lille. Så vær forberedt på, hvad der at læse i sollys vil være næsten umuligt.

paradoksale løsninger

Som nævnt tidligere, den "Samsung Win 8552" ingen sensor automatisk justering af lysstyrke. Skift værdien, kan du kun manuelt. I betragtning af, at smartphone er indarbejdet i mange andre, meget simple funktioner, manglen på denne vigtige komponent ser i det mindste mærkeligt. Forstå hvorfor udviklerne har arbejdet med dette i lang tid, at sætte yderligere midler ind i enheden, men i sidste ende besluttede ikke at bygge i lyssensor, synes det umuligt.

produktivitet

Stk, som beskriver de tekniske karakteristika, fik vi at vide, at enheden er integreret processor, der kører på grundlag af fire kerner. Hyppigheden af hver af dem er 1,2 gigahertz. Som en grafik-accelerator er anvendt "Adreno 203". RAM er ikke for meget, bare en gigabyte. For at lagre brugerdata indlejret 8GB. At udvide denne mængde kan bruge ekstern lagring størrelser op til 64 GB. "Samsung 8552" arbejder med et forudinstalleret styresystem familie "Android" version 4.1.2. Det er relativt gammel. Selv om det er opmærksomme, ikke alle brugere.

Det vigtigste er, at skallen og operativsystemet fungerer problemfrit, uden lås. Selvom den relative svaghed chipset og grafik accelerator, en lille mængde RAM, grænsefladen er ikke "tupit". Det samme kan siges om fordringsløs applikationer. Generelt hastigheden vi må ikke skuffe. Dette behagede mange kunder "Samsung 8552". Må ikke blive skuffet, og fans ser videoer og film ved hjælp af en smartphone.

interface-funktioner

Kig på låseskærmen. Der kan ses en vis mængde serviceoplysninger. Der er også tre genvej. De tillader det rigtige tidspunkt til at drage fordel af den ene eller et andet program. På lås widgets indsendes valgt. Tilpas tapet hver bruger vil være i stand til din egen smag. Top er en streng, der indeholder de genveje, der er nødvendige for hurtigt at aktivere eller deaktivere smartphone funktioner. Kan fjerne blokeringen enheden på forskellige måder. Fra simple til komplekse: det låses op med fingerbevægelser, eller indføjelse af frontkameraet.

Anmeldelser om maskinen

Så er det tid til at trække en streg under den nuværende undersøgelse. For hvem vil nærme sig denne telefon? Enheden er ligesom for folk, der ofte bruger blot to SIM-kort, og bruger det meste af brugen af din smartphone til samtale og socialt samvær. Nødvendigt tilbehør på samme tid vil være for "Samsung 8552" cover. Det skal bemærkes, at menuen indstillinger for SIM-kort er et betydeligt antal point. Måske er den bedste løsning for flere kort til dato på smartphone-markedet.

Er der et valg?

Men ikke så svært for en lignende pris til at vælge et alternativ. I betragtning af, at de svageste parter smartphone er dens skærmopløsning og billedkvalitet, kan du komme til en enkel konklusion. Ikke alle der kan lide at læse e-bøger, en lang tid ser og surfe på internettet og se film, ønsker at købe denne model. Ydeevne er heller ikke på det højeste niveau, der er enheder og mere kraftfuld. Men den vigtigste ting, der fungerer gnidningsløst shell og operativsystem stabilitet er prisværdigt. Hvis brugeren ikke forfølger de nyeste spil, så denne mulighed som "Galaxy Win," vil være hans god løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.