Kunst og underholdningFilm

Zoe Saldana: Filmografi eksotiske skønheder

Zoe Saldana - en populær Hollywood-skuespiller. Født i New Jersey 19 juni 1978. Zoya ganske eksotiske rødder, hendes far - en indfødt i Den Dominikanske Republik, og hans mor var en indfødt af Puerto Rico. I en favorit for mange brunetter har Indisk, Libanesisk, Jamaicansk blod. Fulde navn stjerner - Zoe Yadira Saldana Nazario.

Biografi Zoe Saldana

Da skuespillerinden var 10 år gammel, efter sin fars død i en bilulykke, hendes familie flyttede til Haiti, hvor hun boede i 17 år. Så skuespillerinden med hendes mor vendte tilbage til USA. Hendes hjem blev en Queens, New York. Spansk og engelsk blev hendes modersmål.

Fra den tidlige barndom, det tiltrak scenen, det er især glad for ballet. Mor støtter fuldt ud hendes datter og delte hendes begejstring. Når dansen overtog alle de tanker piger, havde det sat op i den bedste dans i Den Dominikanske Republik skole. Der indså hun, hvad det vil sige at gøre, hvad han kan lide, og fået uvurderlig erfaring.

Tidlig karriere Zoe Saldana. Filmografi relateret til ballet

Efter eksamen fra high school danse, og hun flyttede til USA begyndte sin solide fremskridt i retning af en skuespillerkarriere. Med 17 år arbejdet som skuespiller i balletten gruppen "Faces", udført i Youth Theater og har optrådt på skærmen meget snart i den berømte tv-serie "Law & Order" (1999-2009). Den første film med sin deltagelse - "Center Stage" (2000), hvor Zoe medvirkede som Eva ballerina. Handler talent og kærlighed til balletten gjorde deres job, og skuespillerinden begyndte at bevæge sig med tillid skridt til stjernestatus. Samtidig, Saldana ved, at den store scene af balletten hun ikke var der, og beslutter sig for at hellige sig biografen. Det nødvendige teoretiske grundlag for den smukke skuespillerinde modtaget gennem deltagelse i projektet af talent "Person".

I 2001 en stjerne dukkede op i musicalen "Kærlighed Virus" Tommy O`Heyvera. I 2002 var der lejlighedsvis rolle Zoe Saldana. Filmografi genopfyldes arbejde i "Crossroads", hvor hun har arbejdet med Britni SPIRS, komedien "Drum roll" Nika Kennona.

"Pirates of the Caribbean"

For første gang på Zoe Saldana virkelig talte efter skyderiet i en vellykket og spændende historie om en snu og modig Jack Sparrow i "Pirates of the Caribbean: The Curse af Black Pearl" (2003), hvor Saldana optrådte som korsarki Anna Maria. Co-stjerne Dzhonni Depp var, som Zoe reagerede med entusiasme og varme. På rolle skuespillerinden klarede han glimrende, som hjalp det med held klatre op ad stigen af berømmelse.

Star Trek Zoe

Filmer med Zoe Saldana begyndte at dukke op på skærmene med en misundelsesværdig regelmæssighed. I 2004 kom "The Terminal", hvor hun har arbejdet på en film sæt med Tom Hanks og Catherine Zeta-Jones. Detective "Havn" udkom i samme år.

skuespiller karriere alle vinde momentum. I 2005 komedie kommer ud med sin deltagelse "Gæt hvem?" Zoe samarbejdspartnere på filmen begyndte Jessica Coffey, Bernie Mac. To år senere, ser hun i komedien "efter sex" med Mila Kunis, Dzheyn Seymur og Emmanuel Creek.

Skuespillerinden forsøgte sig i forskellige genrer fra komedie og drama til eventyr og fantasi. For eksempel, i 2009 ud bevægende i science fiction filmen "Star Trek", hvor fremtrædende skuespillere som Kris Peyn, Eric Bana, Leonard Nimoy, Zakari Kuinto, og, selvfølgelig, Zoe Saldana. Filmografi af skuespillerinden udvidet den berømte "Avatar" Dzheymsa Kemerona, der var klar til at blive vist på skærmen næsten lige så meget som 10 år. Zoe for sin rolle som Neytiri vinder Screen Saturn og Teen Choice Awards.

Kategori, stil og de nyeste film

Zoe har flere gange været nomineret til adskillige priser, herunder Black Reel Awards, NAACP Award, MTV Award, Sort Movie Award. Usædvanlige og tiltrække skønhed Zoe Saldana foto fra ceremonien, fejlfri outfits skuespillerinden har gentagne gange lov til at falde ind i listerne over de mest stilfulde stjerner.

Saldana succesfulde trin til toppen af Hollywood berømmelse, næsten hvert år, glædede hun publikum med nye film med hans deltagelse. Instruktører som hvordan Zoe Saldana. Filmografi skuespillerinde beriget "tabere" malerier (2010), "Jagten" og "Death at a Funeral" (2010), "Colombiana" (2011), "Star Trek: The Sequel" (2012), "fra helvede" (2013).

Personlige liv

I sommeren 2010 kom nyheden om, at Zoe er forlovet med Keith Britton, skuespiller og formand for selskabet «Min Fashion Database». Men i 2011, efter 11 års ægteskab, parret brød op. Hans opmærksomhed efter udgivelsen af filmen "Ordet" (2012) Zoe henvendte sig til skuespiller Bredli Kupera, som mødte frem til 2013. Calm deres romance ikke navn. Skuespillere derefter skiltes derefter nærmede igen. I 2013 de endelig skiltes. I maj samme år mødte hun italiensk-fødte kunstner Marco Perego. I juli blev gift Perego Zoe Saldana. Billeder fra vielsen og formåede ikke at få nogen paparazzi. Små og romantisk bryllup i London for at indsamle kun nogle få nære venner og slægtninge. Stjerne har gentagne gange sagt i interviews, at han elsker bøsser og lys af mænd, samt drømme om en stor familie.

Skuespillerinden Zoe Saldana har længe været anerkendt. Hendes talent vokser og udvikler med hver dag, der går. Hun kan lide at spille stærke kvinder, hun ønsker at få en Oscar og trække sig tilbage fra Timur Bekmambetov. Zoe tilstrækkeligt opfatter sin popularitet og forsøger at være mig selv hele tiden. Som det fremgår af "Avatar", selv himlen er ikke grænsen for hende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.