SundhedMedicin

I nogle tilfælde, en Dioksidin i glasset?

Dioksidin - dette antibiotikum fra gruppen af quinoxalinderivater, har et bredt virkningsspektrum og kemoterapeutisk aktivitet i mange infektioner. Dioksidin ampul er aktiv mod mange patogene og ikke-patogene bakterier: Klebsiella, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella, patogene anaerober (herunder midler ifølge gasgangræn), dysenteri bacillus, Staphylococcus og Streptococcus. Lægemidlet påvirker mange stammer af bakterier, som var resistente over for andre antibiotika og kemoterapeutiske lægemidler.

Action Dioksidin stof

Irrational brug af stoffet kan føre til udvikling af resistens af bakterier, hvilket er grunden til at bruge Dioksidin i hætteglasset, skal du overholde den anbefalede dosis af en læge. Lægemidlet anvendes til behandling af PYO-nekrotisk sår og forbrændinger, hvorved overfladen renses hurtigt opstår regenerering og epitelisering af de beskadigede områder. Ofte er medicin anvendes til behandling af kroniske ulmende infektioner, der er vanskelige at behandle. Ved topisk Dioksidin delvist absorberes og udskilles i urinen.

Dioxidine ampul: anvendelsesindikationer

Lægemidlet ofte anvendes topisk til suppurativ bakterieinfektioner, trofiske mavesår og ikke helende sår og forbrændinger inficeret med, flegmone og osteomyelitis. Purulente otitis tilstrækkelig effektiv dråber i øret Dioksidin, er det undertiden bruges i kører purulent sinusitis. I nogle tilfælde bruge Dioksidin til inhalation, og indgives i et hulrum i purulente processer i forskellige organer, med lungeabsces og lungehindebetændelse, i sår med dybe hulrum. Når paradentose tilladelig mundskyl dioksidina, er det imidlertid gøres meget omhyggeligt, så man undgår indtagelse af lægemidlet inde.

Dioxidine ampul: kontraindikationer

Kontraindikationer til brugen af stoffet er en individuel intolerance, graviditet og amning, binyrebarkinsufficiens, børn op til syv år i nogle tilfælde - nyresvigt. Ved behandling dioksidina bør tage hensyn til helbredstilstand af patienten, hans historie. Hvis patienten har en kronisk sygdom, eller om det har en negativ familiehistorie, bør lægen vurdere alle risici i forbindelse med brugen af lægemidlet og sammenligne dem med den forventede effekt.

Dosering og dosis Dioxydinum

Til intravenøs indgivelse kan ikke bruges Dioxydinum 1% opløsning, da det har en tendens til at krystallisere ved lave temperaturer. Udad 0,1-0,5 ved anvendelse af 1% opløsninger Dioxydinum. Ved behandling af purulent sår og forbrændinger anvender servietter dyppet i en steril opløsning. I dybe sår anvendte tamponer, også imprægneres med en opløsning af ønsket koncentration Dioxydinum, og hvis der er dræning lægemidlet injiceres i hulrummet (100 ml). Undertiden behandlingen af betændte sår med Dioxydinum bad anvendes især deres anvendelse i osteomyelitis af hænder og fødder, efterfulgt af anvendelsen af sterile bandager med lægemidlet.

Dioxidine i ampuller - dette er en stor anti-inflammatorisk lægemiddel, som er et must til behandling af visse sygdomme. Men med alle dotoinstvah medikament i store doser, bliver det toksisk for kroppen, stand til at ødelægge levende aktive celler. Det er derfor ikke anbefales til brug i ampuller Dioksidin uden recept, krænker hans recept og dosering. Lokal brug af stoffet er også afvises uden at konsultere din læge, samt intrakavitære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.