ForretningSalget

Populære shopping centre Tula

Tula indkøbscentre er placeret i forskellige dele af byen. Oplysninger om disse komplekser vil være nyttige som gæster metropol og dens indbyggere.

"Maxi" kompleks

Denne mall er den største i byen. komplekse område er 105 350 sq. m. Parkering to-etagers center er designet til tre tusinde biler. Kompleks åbnede i november 2015. Adresse butikscenter: den proletariske gade, Bygning 2.

I komplekset er der mere end to hundrede butikker.

Børnesko kan købes på Geox afdelinger og "Børns verden."

Husholdningsartikler sælges i afdelingen "Yuterra".

I Colins butik er smart tøj.

Computere og kontorudstyr kan købes på "Eldorado".

Produkter til fremstilling og reparation (fx maling, lim, osv) sælges i butikken "OBI".

Der er også en zone med cateringvirksomheder, et fitnesscenter, en multiplex biograf og en bred vifte af underholdning komplekser.

"Demidov"

Hvad er værd at besøge indkøbscentre Tula, tøj sælges? For eksempel, "Demidov". Åbning det skete i maj 2007. Det samlede areal af sytten tusind kvadratmeter. Centre Parkering er designet til to hundrede biler.

Indkøbscenter er beliggende i det største område af byen (proletariske). Placeret på gaden metallurger, 62a.

I komplekset er der butikker med kvinder, mænd og børns tøj. du kan købe i et stormagasin Toys "skib". Digital teknologi er solgt i "The Messenger" butikker, "MTS" og "Euroset".

Tilbehør kan købe i butikken "Efternavn". Sporting varer sælges i "Adidas" og "Adrenaline".

Produkter kan købes i supermarkedet Billa. "Technosila" husholdningsapparater sælges i butikken. På anden sal er en underholdnings kompleks "Afrika", også der er cafeer.

"Paradise" kompleks

Hvilke andre indkøbscentre Tula et besøg værd? "Paradise". Dette er en temmelig gamle indkøbscenter. Den blev åbnet i oktober 2004. Det samlede areal af den fire-etagers center er ni tusinde kvadratmeter.

I denne mall kan du købe sko, tilbehør, bøger, tøj og meget mere.

På det område af dette center følgende butikker er placeret:

  • olsen;
  • dim;
  • "Lommer 5";
  • Swatch;
  • Kira Plastinina;
  • "L'Etoile", og andre.

Det er centrum på: Lenin Avenue, Bygning 17.

"Rio"

I hvilke andre indkøbscentre Tula et besøg værd? "Rio". Otrylsya indkøbscenter i oktober 2010. Det er beliggende på gaden proletariske 22a. Det område af tre-etagers kompleks er 25 000 sq. m. center Parkering er beregnet til tre hundrede biler.

Komplekset er moderne nok. Det huser forskellige butikker (for eksempel "Din," Spar », Zolla," Læs-byen », Gloria Jeans,«døtre og søn», O'STIN og andre).

Hvad er der underholdning? Dvuhzalny biograf og gaming center. Disse steder kan besøges som venner og med familie, børn.

Der er også en tema restaurant kaldet "Comedy Café".

"Guest House"

Hvilke Tula shopping centre i det centrale område ligger? For eksempel, "Gostiny Dvor". Arealet af denne syv-etagers kompleks - 51 000 sq. m. center Parkering er beregnet til 550 biler. Adresse dette kompleks - Sovetskaya, hus 47. Dette kompleks ligger hundrede meter fra Kreml. I shoppingcentret, foruden butikker, er der stadig Wedding Palace. Også her er den moderne shestizalny biograf og udstillingshal. Der er en kompleks catering. I alt ti der. Særligt populære er de institutioner, Case Comedy Café og "McDonalds".

Centret har følgende butikker:

  • "Sportmaster";
  • "Snow Queen";
  • elektronik supermarkeder, samt husholdningsapparater "M.Video";
  • supermarked "EKO-marked".

Endelig en lille

Nu kender de populære indkøbscentre i Tula. Vi påpegede, hvor komplekserne og hvad der er i dem. Vi håber, at denne information har været nyttige for dig. En vellykket ferie indkøbscentre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.