TravelingRetninger

Anapa - Kerch: hvordan man går fra fastlandet til øen?

Anapa - Kerch - en rute, der kan overvindes på to måder. Enten med bus eller vandtransport. I princippet både den første og den anden mulighed er populære. Men hvilken en er mere praktisk og mere profitabel - det er allerede de rejsende.

uafhængig rute

Nå, den hurtigste og mest pålidelige måde at overvinde ruten "Anapa - Kerch" er som følger: køre det væk i sin egen bil. I dette tilfælde er der en masse fordele. For det første kan en person ikke afhænge af nogen. Anden - komfort. For det tredje, så det vil komme til din destination meget hurtigere. Af de minusser - det faktum, at ikke alle har en bil.

Selv om der er en mere advarsel om omkostningerne. Bus billet koster omkring så meget som prisen uafhængig tur i bil. Om personen får brug for 360 rubler. 116 kilometer - en afstand, der skal overvindes, startende fra "Anapa - Kerch". Og hvis bilen forbruger 10 liter per 100 kilometer, hele vejen til behovet for alle 12. En af de mest billige benzin koster 30 rubler per liter. Så, at turen vil koste billig. Hvis det ikke var en nuance - det faktum, at det vil være nødvendigt at betale mere for en plads på færgen. Hvis en person rejser alene, vil det dyrere - omkring 1500 rubler. Hvis det går til fem personer - det vil være billigt.

kort

Før du går på en rejse fra "Anapa - Kerch", bør omhyggeligt læse kortet og undersøge listen over byer, der har til at passere igennem. Dette er nyttige oplysninger, som vil lære mere om de ledige stillinger på de færdselspolitiet og tankstationer.

Vejen fra Anapa til Kerch er gennem en lang række landsbyer. Tsibanobalka, Grape, Utash, Dzhiginka, Hvid, Hay, Fontalovskaya, Zaporizhia og Lenin - det er deres navn. Også stadig nødt til at tilbringe i havn "Kavkaz" (som færger afgår derfra) og derefter passere gennem porten "Krim" (det er en halv time fra de fleste af Kerch). Generelt er den nemmeste vej - du behøver kun at pre-læse det - og du kan tage på farten.

regelmæssige flyvninger

Hvis du ikke er i stand til at rejse på din egen bil fra Kerch til Anapa og tilbage, så skal du ikke bekymre dig. Dette er ikke den eneste måde at nå frem til byen. I retning af "Anapa - Kerch" bussen kører regelmæssigt (og tilbage også). Der er både direkte flyvninger og mellemlandinger. De alle gå til Sevastopol - Krim til byen-helt. Kun få flyvninger afgår direkte fra Anapa (for at være præcis - at den eksisterer kun én), for det meste stier starte fra Krymsk, Novorossiysk, Tuapse, Sochi, Gelendzhik og Krasnodar. Den gode nyhed er, at de køres regelmæssigt - hver dag. Det er kun tilrådeligt at tage en billet i det mindste et par dage før afrejse, fordi i deres afrejsedagen kan ikke være - retningen er populær, og derfor er i efterspørgslen.

Det er værd at nævne endnu en nuance. Kerch er ikke altid angivet i flyvningen. Tag for eksempel en bus, efter retningen af "Sochi - Sevastopol". I det Kerch ikke tilgængelig - i stedet for det markeret som havn 'Kavkaz' Men i byen stoppesteder alligevel, fordi, som det er blevet sagt før, en havn beliggende i gåafstand fra ham, fordi hvis i flyvning Set .. "P. Kaukasus", kan du være sikker på, at i Kerch bussen stopper.

katamaraner

Ivestno alt, fra Kerch til Anapa og tilbage kan nås med vand transport. Det er også ret praktisk måde. Og for at overvinde denne afstand kan være tre og en halv time. Mange og gå fra "Anapa - Kerch". Catamaran, dog ikke nyde sådan popularitet som busser, og så i dag er der kun to sådanne fly, i otte timer og halvdelen af den tredje (dagtimerne). Hvis du går om morgenen, derefter i Kerch kan være allerede ved 10.30. Hvis du går på en dagstur, vil byen-helten katamaran ankommer til 17:00.

Billetprisen er helt sikkert forskellig fra udgifterne til rejse med bus. Voksen billet vil koste tusind rubler (enkelt). Børn - halvdelen (seks til 12 år). Men der er en lille fordel i form af en fribillet til børn op til seks år. Desuden vil den katamaran overvinde afstanden hurtigere. Navne på skibe - "Sochi-1" og "Sochi-2". I dette tilfælde, er at tage billetter på forhånd, fordi katamaran normalt er fyldt til kapacitet (dens kapacitet er 250 personer).

Udvikling af transportsystemet

Det skal bemærkes, at i de seneste år (for at være præcis, efter annektering af Krim til Den Russiske Føderation) fly fra Krim til fastlandet (i særdeleshed - i Krasnodar-regionen) begyndte at nyde stor popularitet. Mange mennesker selv begyndte at spekulere på, hvordan du kan komme til den anden side på marts 2014 .. Fordi udviklingen af transportsystemet begyndte meget aktivt, og testflyvning af katamaran "Sochi-1" blev lanceret på samme tid, i den første måned af foråret. Det tog noget tid at perfekt fortøjning og modtagelse af passagerer, og derefter flyvninger er blevet regelmæssig.

gennem passage

Nå, over katamaran er alt klar, men der er en anden form for vandtransport. Og det er færger. Anapa - Kerch - det er den retning, som denne form for transport ikke går. Færger fra Krim til fastlandet kun gå fra Kerch og Sevastopol. Fra det sidste punkt de sendes udelukkende til Novorossiysk. Og det er ikke passagerskibe og fragt. Så krydse til den anden side af færgen kun vil være én måde - i første omgang nås med bus eller bil til færgen, og der - for at købe en billet til vandtransport. I dag er det den mest populære måde at overvinde denne rute.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.