TravelingRetninger

Ashdod, Israel - havn og industrielle centrum

Ashdod er placeret på Middelhavskysten, 30 km fra Tel Aviv. Han betragtes som en stor havneby og en større industriel center i Israel. Moderne Ashdod blev etableret i 1956 nær den gamle by, på de sandede bakker. Denne by er berømt for sine parker, hvoraf der er mange. For eksempel er den populære "Ad Halom", beliggende tæt på indkøbscenter. Her vil du se en lang række historiske steder.

Du kan klatre op ad bakken Jonas, hvor der ifølge legenden, er graven af profeten. Fra denne placering giver en magisk udsigt over havnen og byens kvarterer. Ashdod er også kendt for klitten "Park sand", som når op på mere end 250 meter i længden og 35 meter i højden.

dæmning

Under et besøg i denne by, er du nødt til at gå langs dens havnefronten. Den smukke by Ashdod (Israel) er berømte naturskønne pletter. Lige på stranden er en interessant fæstning 640-1099 gg. n. e. På det tidspunkt tårnet tjente signalerer angrebet af byzantinerne. I dagens kvartal "Ha-City" er et kulturhus,. Den centrale plads er indstillet Frihedsgudinden, er hvis spids belyses af en laserstråle. På den ældste gade i byen opkaldt efter den zionistiske filantrop Rogozin, der er mange restauranter Ashdod ( "CA" Lechaim, "Colosseum", og andre.) Og mange butikker. Og inden for området "Lido" strand (i nærheden af en stor parkeringsplads) er Middelhavet marked, hvor der er en livlig handel.

Funktioner byen

I de seneste år aktivt at udvikle infrastruktur, der er funktionelle og bekvem transport, skyldes som der er stort set ingen trafikpropper. indkøbscentre, er nye boliger også at blive bygget i byen Ashdod (Israel), et stigende antal muligheder for underholdning. I 90'erne i sidste århundrede begyndte at flytte til Ashdod indvandrere fra Rusland, så der er et stort russisk-talende samfund i denne del af Middelhavet. Her åbnede mange russiske restauranter og flere butikker.

klimaforhold

I byen Ashdod overvejende middelhavsklima med regnfulde kølige vintre, varme forår, varm sommer og efteråret solen. Om vinteren lufttemperaturen er under 5 grader. Den gennemsnitlige sommer temperatur er på omkring + 27 til + 30 grader. For marine rekreation er bedst at vælge perioden fra maj til september, og til at rejse rundt i landet og udforske byen - tiden fra april til maj eller september til november.

Introduktion til Ashdod

Rusland kan få fra flyet til Jerusalem eller Tel Aviv, Ashdod og derfra til busserne. Derudover er der fly fra Beersheba. Der er også et tog på ruten "Tel Aviv - Ashdod". Israel - et moderne land. Ved de fleste byer kan du nemt bevæge sig rundt i varevogne, busser eller taxier. For fans af cykling i Ashdod har fremragende velodorog netværk.

Underholdning og seværdigheder

I Ashdod, lidt af historisk og arkitektonisk interesse, men ikke desto mindre må vi se, at. Fra den tidligere store by er bevaret kun fragmenter af en gammel fæstning Ashdod-Yam og ruinerne af signaltårn. Inde i landsbyen er Museum of Art, der er på besøg, kan du lære om de kulturelle værdier i byen og dens historie. Moderne Ashdod - en meget pæn og smuk, ligesom et magasin dække, og er noget der minder om mega-byer i Mellemøsten.

Dette er en forholdsvis rolig by, men glem alt om sikkerhedsforanstaltninger stadig ikke det værd. Det er nødvendigt at overholde de regler, der er vedtaget her adfærd, respektere lokale religiøse og kulturelle værdier i byen Ashdod. Israel - et land, der ærer traditioner deres forfædre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.