TravelingRejsetips

Frihedsgudinden i New York

Det er ingen hemmelighed, at Frihedsgudinden - den mest populære amerikanske turistattraktion. Statuen blev opdaget i 1886, som blev ledsaget af kanonskud, fyrværkeri og sirene. Siden da, den legendariske monument hilser medlemmer af havnen i New York skibe og modtager turister fra hele verden.

Lidt historie

Ikke alle ved, at Frihedsgudinden i USA - værker af kunstnere fra Frankrig. Skulpturen blev lavet netop i Paris, derefter demonteret og transporteret over Atlanten til Amerika, hvor den blev samlet igen og monteret på en kraftig base. attraktioner Habitat - Liberty Island, som ligger ud for kysten ved New Jersey.

Ideen om at skabe sådanne skulpturer tilhører Eduardo de Labulaye. Rummer den samme i sit liv til at hjælpe nogen i øjeblikket er ikke kendt billedhugger Frederic-Auguste Bartholdi. Den unge mand besluttede at designe en enorm fyrtårn i form af en kvinde med en fakkel i hånden. Det var tænkt som en fakkel til at oplyse vejen til sejlere. Interessant nok blev dette fyrtårn planlagt til at blive vist på Suez-kanalen, men ideen blev opgivet, og den unge Bartholdi besluttet at tilslutte sig ideen Eduarda De Labulaye.

Prototypen af Frihedsgudinden er blevet en måde for frihed fra den berømte maleri af Delacroix. Ifølge en anden version, Bartholdi var naturschitsa Isabella, hustru til den berømte amerikanske iværksætter.

På oprettelsen af statuen har også arbejdet berømte ingeniør Gustave Eiffel (forfatter til Eiffeltårnet i Paris). Ingeniør har udviklet en sindrig metalramme konstruktion, som blev støttet af den centrale søjle. Først Bartholdi bygget en lille figur og derefter produceret nogle flere, hvilket gør en ny større end den forrige. Det varede så længe han ikke har nået den optimale variant.

Amerika og Frankrig blevet enige om at etablere en særlig fond for donationer til opførelse af piedestalen og etableringen af statuen. Således blev Frihedsgudinden afsluttet i sommeren 1884, og efter mindre end et år, blev hun bragt til Amerika. Det tog 4 måneder til at pakke monumentet for arbejderne. Ved åbningen af monumentet blev overværet af tusindvis af amerikanere og besøgende.

I 1984 gjorde han et interessepunkt i UNESCO World Heritage List.

Frihedsgudinden i New York: Funktioner

Til dato statue anses for at være et nationalt symbol af stater. Elegant kvinde bærer en fakkel, er indbegrebet af frihed og muligheder for Amerika. På hendes hoved havde hun en krone, syv tænder, der repræsenterer de syv verdenshave og kontinenter. Ved foden - lænker brudt, hvilket indikerer frigivelsen af de tyrannier i venstre - en plade med datoen for proklamationen af uafhængighed af Amerika.

Frihedsgudinden lavet af meget tynde kobberplader, som efter dannelse i træ former, blev monteret på en ramme af stål.

Højden af monumentet - 46 meter, plus 47 meter piedestal. Så det står på 93 meter over jorden. Statuen vejer mere end 200 tons.

Indenfor er der en vindeltrappe , der fører til toppen af turisterne. Som regel Frihedsgudinden er åben for gæster, der ankommer her på færgen. Fra kronen en fantastisk udsigt over havnen og byen.

Statuen er også et museum, hvor de besøgende kan stifte bekendtskab med historien om landet: fra indianerne til massen migration.

Der er mange forskellige meninger om monumentet, som strider både til hinanden og til almindelig sund fornuft. Sagen er, at før opførelsen af statuer af amerikanerne ikke har set noget lignende. Så på det tidspunkt, da dommerne bemærkede højtydende udstyr og yndefulde linjer, deres modstandere tror, at billedet af Liberty i billedet af monumentet behandles er meget koldt, og storheden forrådt kun enorme størrelse af strukturen.

Men på trods af populære rygte, Frihedsgudinden anses for at være den "ottende vidunder i verden", som legemliggør de demokratiske principper ligger til grund for amerikanske liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.