RelationerBryllup

Tales of gamle dage: Bryllup brød - en opskrift på en opskrift

For at imødekomme vores kære gæster med brød og salt - den ældste tradition for slaverne. Indtil nu, blev denne smukke skik bevaret i den post-sovjetiske rum, og meget ofte observeret på visse helligdage og særlige lejligheder. Brød - et symbol på liv, generøsitet, varme, gæstfrihed. Salt - personificeringen af venlighed, oprigtighed, glæden ved mødet (i Rusland, for eksempel, det har altid været dyrt, og behandler det betød, at ejerne deler de mest værdifulde ting, de har). Dette er meningen med denne tradition. Især signifikant var ritualet for bryllupper.

Loaf til bryllup

Når brylluppet bagt brød, en opskrift de forsøgte at samle op, så en særlig lækkert brød, sød, frodige. Efter alt, jo mere succesfuld han gik, jo mere venlig, stærk det var at blive en ny familie. Propechonny forsigtigt, med en rødmosset skorpe lækker og berusende duft, prydet med indviklede mønstre, han ledsagede den unge til kirken og mødtes med en bue i hænderne på forældrene på dørtrinnet af huset, hvor den mand bragte sin indsnævring. Desuden bryllup brød opskrift havde en hemmelighed: Det er ofte i dejen blev lagt mønt. Og hvis hun ville trække en person fra mandlige gæster, der skænket et kys bruden. Og hvis et stykke er i sin hendes kvinde - kysse bruden. Tja, jeg kommer på tværs af en af de nygifte - der måske nødt til at kysse gæsterne selv. Det viste sig sjov, sjov, sjovt, at naturligvis i overensstemmelse med den generelle stemning af brylluppet.

Bages sammen: opskrift №1

Og nu mere om, hvordan man forbereder bryllup brød. Opskriften først. Til dejen skal bruge:. 1 kg hvedemel, gær - 50 g, mælk - 200-250 g, smør - 75 g sukker - 150-200 g, æg - 1 stk, Salt - tsk. Mælk er lidt varm, tilsæt gær og de øvrige ingredienser og ælt dejen. Dæk den og sætte 2 timer i et varmt sted. Når massen stigning i volumen, ramt og igen overlade det til en anden halve time. Derefter tilbage til linjen. Efter at fjerne fra skål, rulle ind i en kugle form og sætte et rent håndklæde, giver rasstoyatsya. Hvis du har brug for en vis mængde i brylluppet brød, anbefaler opskriften øge antallet af produkter til det halve, osv Så har du brug for at gøre dejen den passende form ved at adskille en del af det til dekoration.

Til dette formål egnede sådanne symboler: hestesko, ringe, svaner, hjerter. Generelt er udsmykning af brylluppet et brød - en delikat sag, bør den overveje på forhånd. Tal fra vyleplivayutsya designet til denne test. Og på overfladen af brødet, kan du klemme blomster, blade, stængler, fugle, blomstrer. Det forbliver fastgjort figurer, fedt loaf pisket æg og bages i ovnen til beredskab ved en temperatur på 240 grader. Serveret på et brød broderet håndklæde eller serviet elegante smuk. Ofte bandt bånd og blomster.

Bages sammen: opskrift №2

Sådan laver brylluppet et brød steder? For en ny recept er nødvendig: mel - 8 glas eller lidt større (850 g-1 kg), tørgær - 20-25 g, smør - 100-120 gram, halvt glas mælk 10 æg, 6 glas sukker, 50 g salt, citronskal af 1 citron og en teskefuld kanel. Ælt dejen og forberede. Vælg den del til dekoration, fra hovedparten af et brød facon. Som dekoration væve fletninger, danner blade, etc., vedhæfte den til overfladen af brødet. Efterlad det på en måde til at løfte, så børste med æg og bages.

Sjov bryllup, og lad dine brød vil være den smukkeste og lækker!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.