Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger svinekød ører. Usædvanlige skål og en sjælden fornøjelse

Åh, der ved en masse om, hvordan man kan tilberede svinekød ører, er det øl elskere og opdrættere af svin. serveres Denne delikatesse som en snack med øl, nogle kendere mener, at de bedste godbidder til Brewfest varenr. På lige fod med denne biprodukt føjes til salater og gelé kød, samt tjener som et selvstændigt snack. Her er nogle afprøvede opskrifter.

Opskrift Bagt svinekød øre

Seks biprodukter skal koges i 4 timer i det samme vand til at sætte et par skrællede løg og holde dem fed, tilsæt persille, selleri, og peber og salt. Efter kogning de kogte ingredienser skåret strimler (kun ører) og sat på et ark til bagning. Dernæst forberede bechamel sauce med tilføjelse af sennep, hæld deres produkter og drys lidt revet ost. Bages i ovnen til de er gyldenbrune.

Gris ører: salat med gulerod

Sjældent der forbereder et måltid, men fans er der stadig. Så koge kød ingredienser og opbevares i køleskab. Skæres i tynde striber, tilsæt krydderier. Klar skræl fra hvidløg og løg, at det første produkt klemme gennem pressen, en anden halvringe skæres. Kombiner halv kop eddike og den samme mængde vand. Hæld grøntsager og ører, lad det marinere i 10 timer, optimalt, hvis du lægger i køleskabet natten over. Om morgenen dræne væske, tilsættes 150 gram -200 koreanske gulerødder. Hvis du vil anvende som en sovs ved hjælp olivenolie.

Hvordan til at lave mad svinekød ører i koreansk

Ganske ofte på de markeder eller i butikkerne kan du finde en skål ligesom han, disse er de mest marinerede kødprodukter. Lad os prøve at koge dem derhjemme. Kog svinekødsdele i saltvand med peber og blade, en omtrentlig opholdstid i kogende væske i 3-4 timer. Derefter skåret i tynde strimler (pre-cool). Forbered marinaden: bland i en container knust laurbærblad og et par fed hvidløg, en skefuld krydderier til koreansk gulerod, olivenolie og den samme mængde af eddike og en knivspids sukker. Ører til at skifte i en glaskrukke og hæld væsken. Cover og marinere i køleskabet i en dag, så kan du prøve.

gelé

Nå, der blandt husmødre ikke kan lide at lave mad denne solidt måltid? Vil du vide, hvordan man tilbereder svinekød ører? Føj dem til gelé. Ører bør lægges i blød i vand natten over og om morgenen grundigt rengjort. Kog i en lille mængde væske og dræne den. Så Fyld potten ingredienser, tilsæt vand og kog i 4-5 timer. Ved kogning fjerne skum og lave mad med krydderier. Efter denne tid, fjerne produkter, dræne bouillon. Hæld det i en passende form (plader, skåle) og demontere kødet. Sætte den ned i beholderen, skåret i strimler ører og sende den samme retning. Lad den køle af, og derefter sende til køleskabet efter dannelsen zhirka på overfladen og fuldstændig størkning skal forkyndes. Af den måde, som anbefales saucen til at bruge hot sennep eller peberrod.

konklusion

Mærkeligt nok, men beskrevet ingrediens kan selv koge og stege godt med salt, får du en velsmagende og originale. Sådan koger svinekød ører? Meget enkelt, det vigtigste - at vise lidt fantasi, god rense dem og kog. Derefter kan du gøre hvad du vil med dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.