SundhedAlternativ medicin

Aloe saft i næsen af en kold: opskrifter, bivirkninger

På trods af, at der i verden er der omkring 500 arter af aloe planter i medicin og kosmetologi udbredte, kun to af dem.

Den første - Aloe Vera. Anlægget 95% vand, har en række nyttige egenskaber til kroppen og selv renser luften i rummet. For det andet - aloe vera, eller aloe. Dette anlæg anses for at være lav vedligeholdelse pleje, er det let at dyrke selv i indeklimaet, og om de helbredende kvaliteter, er det næsten som sind Aloe Vera.

Nyttige egenskaber aloe

Anvendelsen af planter til mennesker på grund af dets kemiske sammensætning. Vitaminer, aminosyrer, sporstoffer og flavonoider, som beskytter celler mod eksponering for virus og forhindrer for tidlig aldring, der findes i bladene af aloe i store mængder. Saft af denne urt bruges til både udvendig og indvendig brug.

Aloe er almindeligt anvendt i behandlingen af hudsygdomme, normaliserer maven og tarmene, fremmer hurtig genopretning fra influenza, forkølelse og sædvanlig rhinitis.

Det bruges i tandplejen til behandling af stomatitis, i gynækologi for smertefuld menstruation, konjunktivitis, tab af hår. Aloe normaliserer kredsløbssystemet og øger hæmoglobin.

Kontraindikationer

På trods af en række nyttige egenskaber, aloe har også kontraindikationer.

 • Brug ikke plantesaft til børn under 1 år. I sjældne tilfælde, og kun efter tilladelse fra lægen på grundlag af dråber af agave bruges til behandling af rhinitis hos børn under et år. Når bivirkninger bør straks stoppe begrave aloe.
 • Kontraindikationer til brugen af saft planter hører til de mennesker, der lider af hjertesvigt og forhøjet blodtryk, som aktive ingredienser Aloe markant forbedre bevægelsen af blod gennem karrene.
 • Det er nødvendigt at udelukke brugen af narkotika, som en del af, hvor der er aloe juice, folk med allergi. De har sådanne dråber kan forårsage brændende og kløe af slimhinden, forekomsten af ødem, kvalme, hududslæt.
 • Aloe vil være nytteløst i behandlingen af viral rhinitis. Det kan kun medføre mere alvorlige manifestation af allergiske reaktioner. Agave saft er kun effektiv i kampen mod bakterier, ikke virus.
 • Aloe begrave næsen under graviditeten er strengt forbudt. De aktive stoffer i en plante årsag sammentrækning af musklerne i livmoderen, hvilket kan føre til abort eller forårsage for tidlig fødsel.

Forholdsregler ved brug aloe i folkemedicinen for at undgå de negative virkninger af sundhed i fremtiden.

Sådan får saften fra aloe?

Ikke alle planter af denne type er egnet til behandling. Aktive stoffer akkumuleres i bladene af aloe tilstrækkelig kun til det tredje år med vækst. Det er grunden til, at få nyttige saft, skal du bruge de mest modne nederste blade, tykke og kødfulde. Deres omhyggeligt skåret nær bunden af stilken, vaskes under rindende vand og indpakket i klæde eller papir, sendes til 12 timer i køleskab. I løbet af denne tid, er koncentrationen af næringsstoffer i bladene øges flere gange, og den helbredende egenskaber af planten øges. Denne procedure kan ignoreres, hvis saften er et presserende behov for at gravende.

Efter den specificerede tid når arket er tilstrækkeligt afkølet aloe, bør det være klart fra spines, den øvre tyndfilm og skåret i flere stykker til 2 centimeter i længden. Derefter, at hvert stykke indpakket i ostelærred, foldet på midten, og stærk fingertryk på det klem al saften i en steril beholder.

Nogle gange i nogle print og online udgaver af anbefalingerne fandt, at aloe blad er først at slibe gennem en kødhakkemaskine, og derefter stamme saften gennem ostelærred. Men for at sikre steriliteten af lægemidlet i dette tilfælde er umuligt.

rhinitis behandling

Effektiviteten af aloe juice i kampen mod forkølelse har længe været bevist. Det er inkluderet i sammensætningen af lægemidler og anvendes i hjemmet behandling. Takket være de aktive stoffer, der påvirker blodkarrene i næseslimhinden, er det muligt hurtigt at fjerne trængsel og forbedre slim dræning.

Således agave i kampen mod forkølelse:

 • Det har antibakteriel virkning;
 • reducerer inflammation i slimhinden;
 • accelererer bevægelsen af blod gennem karrene;
 • healing slimhinde næsen små skader og sår;
 • Det styrker immunforsvaret og genoprette kroppens forsvar.

Kan vi droppe aloe i barnets næse?

Saften af denne plante er effektiv i behandlingen af forkølelse er ikke kun hos voksne, men også hos børn ældre end et år. Men før du begynder at grave i aloe i næsen, er det nødvendigt at bestemme arten af sygdommen. Hjem-kogte agave juice hjælper i kampen mod bakteriel rhinitis. Hvis sygdommen har en viral karakter, kan aloe endda skade, forårsage alvorlige allergiske reaktioner.

Hvordan Aloe dryppende næse afhænger af barnets alder. Børn fra 1 år til 12 år saft fortyndet med kogt vand (forhold 1: 3) og begravede 3 dråber i begge næsebor 3 gange daglig. Behandlingens varighed er mindst 5 dage eller indtil fuld helbredelse vil ikke forekomme. I dette tilfælde vil tidligst tre dage se effekten af inddrypning. For at opnå destruktion af skadelige bakterier, nødvendige koncentration af de aktive stoffer i aloe. Børn efter 12 år og voksne agave juice fortyndet i forholdet 1 til 1.

Efter løsning af børnelæge kan indgyde en frisk medicin til spædbørn. Juice planter til sådanne børn skal blandes i et forhold på 1: 4 eller endda 1: 5. Aloe i barnets næse begravet i begge næsebor 2 dråber tre gange om dagen. Når identificere eventuelle bivirkninger bør afbrydes behandlingen så hurtigt som muligt.

Aloe saft under graviditet

Forkølelse til en gravid kvinde kan være et reelt problem. Det er meget vanskeligt at finde lægemidler til behandling af denne sygdom, især i første trimester, da risikoen for skade på den normale udvikling af fosteret. Derfor gravide kvinder ofte ty til traditionel medicin i kampen mod en almindelig forkølelse, herunder grave aloe juice ind i næsen. Men for at gøre en sådan handling uden forudgående konsultation med en gynækolog er strengt forbudt.

De fleste eksperter er af den opfattelse, at begrave næsen i saften af aloe eller tage i, kan du forårsage en haste af blod til organer i underlivet og uteruskontraktioner. Dette vil igen, fører ofte til for tidlig fødsel eller abort. Samtidig, aloe har ingen effekt på amning hos kvinder og ændrer ikke smagen af modermælken, dvs. efter kan bruges fødslen af agave juice til behandling af rhinitis uden restriktioner.

Opskrifter kur mod almindelig forkølelse aloe

I behandlingen af almindelig forkølelse kan ikke anbefales at bruge ren agave juice. Hvis vi ignorerer dette råd, så hos voksne, især børn, i næseslimhinden med instillation vises forbrændinger. Mange opskrifter til en almindelig forkølelse på grundlag af aloe juice består af flere ingredienser, der forbedrer virkningen af de aktive komponenter i planter og dermed fremskynde helingsprocessen. De mest effektive og økonomisk overkommelige opskrifter på grundlag af agave, hvorfra du kan forberede en nasal drop, er angivet nedenfor.

 1. Til vellykket behandling af rhinitis hjælp aloe blot blande agave juice med kogt vand i et bestemt forhold. For børn op til 1 år, det er 1: 5 (1 del saft til 5 dele vand), fra 1 til 12 år - 1: 2 eller 1: 3 voksne - 1: 1. Aloe kan dryppe ind i næsen 4 gange om dagen til 5 dråber i hvert næsebor efter tur. Behandlingen skal fortsættes indtil fuldstændig helbredelse, mindst 5 dage.
 2. Til behandling af rhinitis hos børn over to år, aloe juice kombineret med honning (andelen af 1: 1), tilsæt den samme mængde kogende vand og begravede næsen to gange dagligt i 4 dråber indtil det heler. Børn under denne alder Aloe er ikke begravet, blot tørre næsepassagerne afledte lægemidler.
 3. I følgende opskrift at blande olivenolie og saften af Agave i et forhold på 1: 3. Den resulterende olie emulsion instilleres i næsen tre gange om dagen i 3 dråber.
 4. Effektive midler til at slippe af almindelig forkølelse vil være i stand til at få, hvis du blander i lige dele honning, citronsaft og aloe. Næsen indgyde 2 dråber 4 gange om dagen.
 5. Tinktur baseret aloe juice bruges til at vaske næsen. At forberede det, er det nødvendigt at formale 7 purløg, hæld liter varmt vand og kogt, dækket med et låg, lægge indtil væsken er afkølet. Efter dette, bør infusionen forbundet med aloe juice i et forhold på 2: 1 og udvaske nasalpassagerne to gange dagligt. Det samme medicin kan bruges til instillation af næsen. Til denne agave juice blandet med en tinktur af hvidløg i en tilsvarende mængde. Bury din næse er nødvendig to gange om dagen i 3 dråber.
 6. En teskefuld kamille og eukalyptus samme hælde 250 ml varmt kogt vand og fortsat presse i en time. Efter et bestemt tidspunkt væsken drænet gennem en gaze segmentet, afkøles, tilsættes en spiseskefuld aloe juice. Fra almindelig forkølelse at være effektiv nasal skylning mindst tre gange om dagen.
 7. Fremskynde helingsprocessen vil hjælpe husråd lavet af aloe juice og honning (1 spiseskefuld), hakket i chips hyben (en teskefuld), og ½ teskefuld eukalyptus olie. Det opnåede tincture fugtet bomuld tråde og lægge dem i de nasale passager i 5 minutter, 2 gange om dagen.
 8. I sæsonen af forkølelser kan fremstilles i et husråd til forebyggelse og behandling af sygdomme i ENT organer, som skal indtages oralt. Aloe blade cool og grind i en kværn eller blender. Glas resulterende opslæmning hældes tre glas alkohol (vodka) og lad stå i et køligt mørkt sted i mindst 10 dage. Til behandling af almindelig forkølelse alkoholiske tinktur tage 20 dråber to gange dagligt i forebyggelse - 10 dråber en gang om dagen i en måned.

Testede opskrifter baseret på agave juice vil bidrage til at forbedre sundheden for forkølelse og styrke immunitet af børn og voksne.

Sådan holder dråber af aloe?

At der i løbet af behandlingen af folkemusik retsmidler i stedet for et positivt resultat ikke få komplikationer, er det vigtigt at overholde de sterile forhold i udarbejdelsen af dråber. Men selv efter at have taget alle de forholdsregler, der er nødvendige for at tage sig om korrekt opbevaring af lægemidler.

Ved behandling af rhinitis foretrækkes frisk dråbevis. Men da Aloe begrave næsen behov mindst 2-3 gange om dagen, hver gang for at presse saften fra planten ikke er meget praktisk. Derfor kan den dråbe af agave opbevares i køleskabet i 3 dage. Det vil sige, efter instillation af medicin, du har brug for at sætte i køleskabet indtil næste brug. Presset saft ikke kan efterlades ved stuetemperatur, da det kan blive forværret.

Aloe saft: positiv og negativ feedback

De fleste læger og nogle forældre har en negativ holdning til traditionel medicin. Andre, derimod, behandling af almindelig forkølelse brug saften af aloe, anmeldelser mens kun positiv.

 • Agave - en kur mod almindelig forkølelse, tid-testet.
 • Næsedråber af aloe vera - denne prisbillige medicin, der vokser på hver vindueskarmen.
 • Agave er ikke vanedannende, det kan instilleres i næsen af et ubegrænset antal gange.
 • Når de første symptomer på begyndende rhinitis straks bør begynde behandlingen Aloe kontraindikationer, der opstår sjældent, så kunne besejre sygdommen meget hurtigt.
 • Agave virkelig helbreder, og fjerner ikke symptomerne på sygdommen.

Negative anmeldelser er som følger:

 • aloe vera juice hjælper ikke med forkølelse, begrave det kan kun være for forebyggelse frem for til behandling;
 • kan kun være effektiv, hvis de anvendes i kombination med saltvand nasal lavage;
 • hjælper kun i bakteriel rhinitis, der opstår hos børn er langt mindre udbredt end viral;
 • efter kontinuerlig anvendelse af vasokonstriktive medikamenter aloe aftager effektivitet;
 • bedre brug af medicin, og ikke en "bedstemor" metoder, der blev brugt for hundrede år siden.

Kan Aloe erstatte andre lægemidler til almindelig forkølelse?

Aloe juice er absolut et effektivt redskab i behandlingen af forkølelse, men erstatte de farmakologiske midler er ikke altid muligt. Hvis forældrene er i tvivl om, om du vil bruge barnets egen forberedelse af medicin, er det bedst ikke at gøre det. Aloe i næsen fra et koldt til at grave anbefales kun, når beskaffenheden af bakteriesygdom. Samtidig, ofte forekommer manglende overensstemmelse med forholdsreglerne i børn forbrændinger på slimhinderne i næsen og allergiske reaktioner såsom hævelse og udslæt.

Derfor aloe fra en almindelig forkølelse er bedre at bruge efter samråd med læge, der bestemmer, hvad karakter er der et sygt barn. Samtidig for voksne sådanne restriktioner er langt mindre. I mangel af kontraindikationer at begrave næsen kan være så mange gange som nødvendigt i overensstemmelse med den foreslåede opskrift.

Således kur rhinitis fordel organisme uden vasokonstriktor narkotika ved hjælp af aloe juice. I næsen begravet både voksne og børn. Undtagelsen er børn under 1 år gamle, gravide kvinder, patienter med hypertension og folk med individuel intolerance.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.