SundhedSygdomme og betingelser

Encefalopati 2 grader. Behandling og diagnose.

Encephalopati - en progressiv svigt af hjernevandring som er forårsaget af en krænkelse af sine grundlæggende funktioner. Encephalopati - en kronisk, progressiv sygdom, en form for cerebrovaskulær sygdom. Sygdommen optræder ofte hos ældre, det er baseret på diffus eller multifokal hjerneskade, som manifesterer sig i form af neuropsykologiske og neurologiske lidelser og kredsløbslidelser. Encephalopati klasse 2 er kendetegnet ved de konstante ændringer i hjernen, som ofte begrundet ved gentagen iskæmi i forskellige kar. Iskæmiske episoder, afhængigt af størrelsen af det berørte område kan skjules eller åbenbare vedvarende eller forbigående fokale symptomer.

Encefalopati 2 grader. symptomer

I den første fase af de kliniske symptomer på sygdommen viser sig på princippet om neurasteni, begynder derefter at gøre fremskridt neuro-psykiske defekt, ledsaget af forstyrrelse af hukommelse, drev motivationer, følelser. Patienterne siger ofte distraktion, træthed, tab af hukommelse. Hovedpine, træthed, samt nogle objektive beviser for organisk hjerneskade, der kan påvises ved en særlig undersøgelse - et tegn på at der kommer en progressiv encephalopati klasse 2. Behandling på dette tidspunkt bør påbegyndes straks. Det er bemærkelsesværdigt, at i denne fase af evalueringen af patienten er hans helbred ikke er sammenfaldende med vurderingen af hans kolleger. Asthenic syndrom kan meget vel forsvinde, når skiftende situation i hjemmet eller på arbejdet og langsigtet ferie. Behandling af sygdommen afhænger af placeringen af læsioner og sværhedsgraden af sygdommen.

Encefalopati 2 grader. Behandling.

Grundlaget for behandling af vaskulær encephalopati er antihypertensiv behandling, der er designet til at bremse udviklingen af sygdommen og forhindre udviklingen af komplikationer. Som behandling af denne komplekse sygdom mest almindeligt anvendte antiblodpladebehandling, nootropisk og vasoaktive lægemidler. Det er obligatorisk at blive udnævnt:

  • ACE-hæmmere er first-line lægemidler, de i høj grad forbedre prognosen af patienter med svær sygdomsforløb. Disse stoffer er enalapril, captopril, perindopril.
  • Calciumantagonister. Er generelt tildelt agent depot, som receptionen udføres 1 gang om dagen. Disse indbefatter difenilalkilaminy (verapamil), dihydropyridin (nifedipin, nimodipin), benzodiazepiner (diltiazem).
  • Diuretika. Udpeges i de fleste tilfælde, er de inddelt i besparende, thiazid, løkke.

Encephalopati grad 2 (behandling, som nødvendigvis må omfatte terapi forbedre vaskulær metabolisme proces) giver ofte tilbagefald. For at undgå dem er oftest bruges tsinarizin, vinpocetine, MetaMax, aktovegin. Det er ofte tilsat en sådan behandling fysioterapi, zoneterapi, balneoterapi. Med hurtige vækst i kognitive forstyrrelser og neurologiske udfald hos en patient kirurgisk behandling.

Encefalopati 2 grader. Behandling og diagnose.

For vaskulær encephalopati 2 grader typisk skjult Bare mærkbare symptomer, der efterfølgende begynder at dominere i de kliniske symptomer med forekomsten af mental defekt. På dette tidspunkt, kan patienten blive vist utilstrækkeligt kritisk til sig selv og til hans opførsel, og der er en revurdering af deres handlinger og sundhedstilstand. Encephalopati 3 grader kan allerede have en udtalt stigende symptomer på demens, parkinsonisme, ataksi. I begyndelsen af neuropsykologisk defekt kan det påvises med særlig forskning, men for fremskreden sygdom patienten skal skifte job, for at ændre betingelserne for liv og tænker handicap gruppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.