Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone LG Max-155: anmeldelser af ejerne, egenskaber og beskrivelse

I lang tid, LG bogstaveligt kærnede den samme type af smartphones. Fra tid til anden ændres kun de tekniske elementer, og navnet på enheden. En sådan indretning var mobiltelefonen LG Max-155, som gennemgår spredes hurtigt på internettet. I dag vil vi tale kun om ham.

tekniske egenskaber

Den smartphone værker i netværk af anden og tredje generation. I det første tilfælde er de to frekvenser, den anden - på tre. Dataoverførsel til det internationale netværk udføres ved hjælp af standard HSPA +. Det understøtter samtidig brug af to SIM-kort. Batteriet er beregnet for beholderen 2540 milliampere time. Dimensioner i alle tre planer udgør 140,8 ved 71,6 med 9,6 millimeter. Massen er lig 155,5 gram. Hvis vi taler om farveskema, blev den oprindelige enhed præsenteres i titanium og guld versioner. Hvem tilføjet White.

Smartphone LG Max-155, anmeldelser hvoraf spredes hurtigt på World Wide Web, har et display med en diagonal svarende til fem inches. Ved en densitet på 196 dpi. Pre-installeret operativsystem familie "Android" 5,0. Arbejder enheden er baseret på quad-core processor.

Telefon LG Max-155, anmeldelser, hvoraf der aktivt forlade sine kunder, er det udstyret med en gigabyte RAM og otte gigabyte lange. Kameraerne er ikke særlig stærk. Der er et lille sæt af ekstra funktioner.

Smartphone LG Max-155 Gold, anmeldelser hvoraf efterlader ikke den bedste, er i stand til at spille en lang række audio filformater. Dette er blevet standard MP3 og WAV. Afspilning af video i MP4 og 3GP formater. For at tilslutte kabelforbundne hovedtelefoner stik leveres standard 3,5 millimeter. Et sæt af kommunikationsfunktioner er ikke imponerende. Alt, hvad der er brug for det ordinære arbejde der. Wi-Fi er i områderne af b, g og n. En synkronisering med en computer kan gøres på bekostning af havnen MicroUSB standard.

positionering

Smartphone LG Max-155 Titan, som gennemgår kan findes i denne artikel, blev født i 2015. Af den måde, denne enhed har forskellige navne, som er pålagt den, afhængigt af salget region. I SNG, er enheden stadig kendt under dette navn, hvorunder vi giver det, og lige nu. Det har en høj navn. Vi taler om Max ord. Men han giver køberen er ikke mange muligheder. Vi kan sige, i det mindste, med en maksimal kapacitet på penge. Og hvorfor det skete, og vi vil diskutere det.

Funktioner af udseende

LG Max-155, anmeldelser vil blive givet i slutningen af artiklen er lavet af plastik. Dens bagsiden har en svag reliefmønster større "udholdenhed" i hænderne på brugeren. Her afgørelsen kan kaldes en virkelig praktisk. Nu på forsiden ikke vil være mærkbare pletter og fingeraftryk. Og hvis de er, så meget lidt. Enheden således ikke en tendens til at glide ud af hånden.

Om processor

Ring i dag for at kortlægge den kraftige model er usandsynligt, at lykkes. Hvis der kun i sammenligning med andre, mindre kraftfulde maskiner. Men LG shows er ikke de bedste muligheder for sin prisklasse, uanset hvad man sagde i den forbindelse. Fire kerner, der opererer med en taktfrekvens på 1,3 gigahertz, en ukendt grafikacceleratoren - det er hvad er inde i enheden. Syntetisk gentagne gange gennemført prøver. Det præstationsniveau indikerer, at en video chip er monteret "Mali MR-400". chipset rolle "MT6582 Mediebibliotek".

At se sider på internettet, den glatte surfe det og sammenkomster i sociale netværk, men sådan "hardware" vil være tilstrækkeligt. For at gøre dette, det gav en rigtig god præstation. Men hvis du er på udkig efter en telefon, der kan køre og bruge "tung" program og legetøj, så er denne model er tydeligvis ikke for dig. Skud i spil vil være håbløst vask. Og faktisk reducere grafikken kvaliteten er ikke altid muligt. Dette vil være en stor udfordring. Ja, og til at opgive nogle af de visuelle effekter til fordel for hastighed til tider, åh, hvordan du ikke ønsker.

Om hukommelse

8 gigabyte hukommelse, som karakteristika for brugernes behov. Men vi ved alle, at operativsystemer tage en vis mængde for sig selv. Det er derfor, i virkeligheden pladsen er omkring 4 GB. På hukommelseskortet kan ikke installere programmer, har denne funktion ikke er blevet taget i betragtning af designere af mobil arkitektur. Ovenfor, bør du overveje, om der er et spørgsmål om at købe en bil. Faktum er, at hvis du vil bruge den ledige plads i telefonen, er at installere programmet, du vil få alvorlige problemer. Altid nødt til at komme ud, fjerne et spil og etablering i stedet en anden. Hukommelse størrelse kan øges ved brug af ekstern lagring op til 32 gigabyte. at bruge dette sted vil dog kun være til opbevaring af multimediefiler. RAM forudsat i en mængde på en gigabyte.

Om at arbejde offline

Som strømforsyningen er installeret lithium-ion batteri, beregnet på 2540 milliampere timer. dette er nok for denne smartphone. Sandsynligvis den funktion er jern "fyld" er indstillet i en smart telefon. Hun er kræsen, og strømforbruget præcist. Faktisk displayet er ikke den bedste løsning, og processoren er ikke så stærk som det måske ser ud. Gennem denne brug nyhed fra LG kan i løbet af dagen. Brugeren vil snart ophøre med at være opmærksom på det niveau beregning, vænne sig til det faktum, at det varer en dag eller to.

Og det til trods for, at det kan bruges aktivt til at surfe på nettet. En anden ting, hvis brugeren vil starte spillet. Her vil enheden sidde med dem ret hurtigt, fordi "jern" i høj grad vil belaste. Det kan mærkes ved hjælp af taktil kontakt: smartphone mærkbart varmer op. Således når enheden kan modstå ekstreme belastninger en eller to dages arbejde. Mindre aktive brugere vil være i stand til at presse ud af det to gange.

Om kameraer

Generelt er den vigtigste kamera modul udstyret med autofokus på emnet. Men den særlige kvalitet af det er ikke anderledes. Brande er ikke meget og præcist. Mere eller mindre godt resultat, sprød, ikke sløret kan opnås kun ved lange hover eller efter oprettelsen af tre til fem på hinanden følgende skud. Men hvis tingene er så slemt allerede fokusering, så prøv at forestille dig, hvordan det er tilfældet med detaljer. Og det er faktisk situationen er meget, meget dårlig. Ja, selvfølgelig, scanne QR-koden arbejde. Men du kan glemme alt om at skabe høj kvalitet billeder og gode "sebyashek" for sociale netværk. Nogle gange virker det at her og ikke fem megapixel i almindelighed, og endnu mindre.

Lignende ting der sker på området for kameraindstillinger. Interface ikke let - det er dårlig. Mindste indstilling minimum kapacitet. Det eneste, der en eller anden måde redde situationen på dette område - det er et virtuelt flash til frontkameraet. Hendes rolle spilles af skærmen lige før øjebliksbillede indeholder hvide baggrundsbelysning. Der er en funktion, der hedder "Taking på tin." Men det var næppe hendes tilstedeværelse kan rette et minimum af muligheder. Generelt har vi at gøre her med et kamera, der kan komme til at tale gennem videoen, men det vil ikke være den bedste løsning til portrætter.

Om displayet

Emnet for vores dagens gennemgang er udstyret med en fem-tommer skærm. Han tager et billede som FWVGA. God opløsning prale klart ikke: 854 af 480 pixel. Det er logisk, at med den pixeltæthed situationen er lige så slemt. Producenten har besluttet at spare endnu mere. Normalt, i virkeligheden som: "Hvorfor har vi Super AMOLED? Lad os sætte IPS, er det statsansatte! "Og det er? "Hvorfor har vi IPS? Lad os sætte matricen er endnu billigere, "Og her er simpelthen nytteløst at sige, at foran os - et budget løsning.

Ja, der er nogle positive øjeblikke. Selvfølgelig inden for segmentet. Så her er en god farvegengivelse. Farverne er ikke falmet, selvom det er en lille smule glad. Der er et godt udbud af lysstyrke, det var praktisk at arbejde med telefonen i sollys. Men det er krydset lav opløsning, dårlig visning vinkler, manglende oleofobisk belægning (hvilket er grunden levet fingeraftryk) og ekstra beskyttelse. Skrab skærmen uden at filmen? Ja, nemt!

Personkommunikation og lyd

De tilslutningsmuligheder funktioner er ikke særligt rige. Snarere, alt er standard. Alle de samme, Bluetooth 4.0, navigation via GPS og A-GPS, endda to standard Micro SIM-kort, det arbejde moduler af mobilnetværk i anden og tredje generation og, selvfølgelig, Wi-Fi-standarder, b, g, n. Nå, hvor uden det i dag? Højttaleren er også standard. Særlige volumen er ikke anderledes, men det kan ikke kaldes stille. Støj i højttaleren til rådighed. Hovedtelefoner fungere fint.

LG Max-155 Titan. Kundevurdering

Det er tid til at gøre status over alt, hvad der er blevet sagt før, og finde ud af udtalelser fra folk, der har købt telefonen. Som de siger, den prisseddel var for høj, og maskinen ikke opfylder de forventninger, der er tillagt ham at narre brugere. Selvom spørgsmålet straks opstår om, hvor de så ud, da han købte den.

Ikke desto mindre er mange mennesker, der har købt enheden, bemærkes, at de styrker han ikke har. Til dato, selv i budgettet segment, det dramatisk mister sine nærmeste konkurrenter i næsten alle henseender. Og hvor der ikke er tabt, bare slå på lige fod. Det mangler udførelsen af fotografiske funktioner, fremhæver i design til en eller anden måde tilslutte potentielle købere. Operativsystemet "Android" version 5.0 ikke redde situationen. Alene, kan hun ikke gøre. Personer, der købte denne smartphone, siger gentage deres fejl bør kun være i tilfælde, hvis du ønsker at vise til andre, mulighed for at købe under brand i stedet for den kinesiske enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.