Af teknologiMobiltelefoner

Hvorfor telefonen ikke tænder? telefonens brugervejledning

Som regel Murphys lov arbejder i de mest ubelejlige tidspunkter i vores liv. Alt andet, fejlsikker moderne kommunikationsmidler, nemlig mobiltelefoner, det kan næppe betragtes fuldt ud. Nej, selvfølgelig, at der findes en ekstra-pålidelig maskiner, ingen benægter. Men den gennemsnitlige mobile enhed - snarere uforudsigelig enhed, og populariteten af spørgsmålet "Hvorfor telefonen tænder ikke?" - et perfekt eksempel. Lad os tage en mere grundig kig på årsagerne kilderne, for at sige det mildt, uheldig situation: mobiltelefonen fiasko udløses, når brugeren aktiverer den "rigtige" -knappen til "On".

Rolig, men rolig ...

Først og fremmest, skal du ikke gå i panik. Måske du trykker på en forkert knap! Det er sandsynligt, at drive din telefons instruktion blev simpelthen ignoreret, er det ikke læses. Som et resultat, kan det banale uvidenhed om formålet med en bestemt nøgle devaysa til videre brug af enheden forårsage en utrolig mængde af spørgsmål. Det skal bemærkes, at en og samme knap kan udføre forskellige funktionelle opgaver. Ofte nøglen "on / off" i maskinens driftstilstand aktiverer kommandoen "lock". Skærmen bliver sort, og telefonen går i standby-tilstand. På sådanne tidspunkter, kan en uerfaren bruger synes, at mobiltelefonen er slukket og ikke at vide, hvordan du fjerner en blokering, ikke kun fyldt med tab af tid, men også nerverne. I de nye versioner af mobilenheder, der bruges næsten intellektuelt kontrolleret låsning ordning. Derfor manuel telefon - det er et vigtigt dokument, der kræver nøje overvejelse.

De væsentligste årsager til "nevklyuchaemosti" mobiltelefon

Således producenten af mobile enheder giver dig den nødvendige information i form af nogle instruktioner. Mange mennesker undervurderer den vitale essens af det vedhæftede dokument. Det, i almindelighed, er det ikke helt rigtigt, og selv utilgiveligt, i betragtning af den betydelige omkostninger til visse ændringer af mobile enheder. Praksis viser, at instruktionen simpelthen ignoreres, i bedste fald, kun overfladisk bruger kører teksten i praktiske anbefalinger. Som et resultat, at rækken af "ivrige" besvare spørgsmålet "Hvorfor telefonen ikke tænder?" Ubønhørligt genopfyldes, og populariteten af problemet med at få nuværende vægt.

Tip nummer 1

Du vil ikke tro, men ved at bruge et par minutter til at studere vejledningen til din telefon, vil du betydeligt udvide bunden af din viden, hvad mere er, vil mange vanskeligheder løses næsten øjeblikkeligt. De vigtigste ting - du vil beskytte din enhed mod unødvendige operationelle fejl begået ikke nedlod sig til at drage fordel af det frie materiale.

Årsag № 1: Energi

Oftest kan man iagttage denne form for fejl: efter kort brug, idet der tages hensyn til, at på tidspunktet for lanceringen devaysa opladningsindikatoren viser det samlede volumen af batteriet, er telefonen slukket. Det vil sige, er batterikapaciteten hurtigt miste den akkumulerede potentiel energi. Som et resultat, har vi slukkede telefonen - "Samsung" er ikke inkluderet. En sådan præcedens kunne faktisk føre brugeren til forvirring ... Som et resultat - folk skifte batteriet. Men ikke alle sådan "behandling" korrigerer situationen. Som regel tegn på batterierne er uegnede:

  • Spontan opvarmning af batteriet.
  • Oppustethed kapacitiv batterikammeret.
  • Flygtighed ladning til volumen.

I sådanne tilfælde virkelig nødvendigt at udskifte den mobile kommunikationsenhed af den energi element.

Årsag № 2: Lader

Original oplader producerer "optankning" den mest skånsomme metode. Det vil sige, at afgiften sker uden overspænding og spikes. "Fyld" mode batteri containere stabil strøm og spænding tilføres specifikt tilvejebragt af producenten værdier. I så fald, når laderen er ikke helt korrekt at levere elektrisk energi til hardwaren i mobiltelefonen, er en høj risiko for, at enheden power controller simpelthen svigter. I øvrigt, i dette tilfælde, ikke kan undgås et besøg hos en specialist. Dog vil og reparationer være dyrt. Derfor er det nødvendigt at behandle spørgsmålet om hukommelse originalitet alvorligt.

Tip nummer 2

Betragt et eksempel, hvor telefonen ikke tændes "Nokia". Ved tilslutning af opladeren enhed er også ingen tegn på "liv". Mest sandsynligt, er batteriet mistet sit udgangspunkt impuls, der udgør på to måder:

  • Sæt telefonen i et stykke tid at genoplade.
  • Tvunget til at indgive terminal batteri strøm 5-7 V.

Den første mulighed er ikke altid effektivt - opladningen muligvis ikke genoptages. Den anden måde at fejlfri, men det kræver en vis specialviden, som controlleren batteri kan deaktiveres. Batteriet skal derefter kasseres.

Årsag № 3: Funktionel Kontrol

Næsten alle bærbare kommunikation enhed er forsynet med en særlig knap Power, som er ansvarlig for at starte maskinen. Miniature størrelse switching elementer kræver, at brugerne til at passe på det tidspunkt, presning, som overdreven fysisk kraft simpelthen kan inddrage start virkningsmekanisme. Og når man betænker, at i nogle modeller, startknappen er for stram tur, og dens form faktor er absolut upraktisk, kan du være sikker på, at fremkomsten af spørgsmålet "Hvorfor virker telefonen ikke?" - kun et spørgsmål om tid. Derfor, når de køber devaysa være opmærksom på sådan en karakteristisk maloprimechatelnuyu enhed som at trykke på "On" knappen bekvemmelighed.

Tip nummer 3

Udskift mikro-afbrydere i hjemmet - temmelig problematisk opgave. Brugbar, selvfølgelig, men den "operation" kræver nogle færdigheder og tilgængeligheden af specialværktøj. Alt andet, kan ikke hver telefon let demonteres, ofte strukturelle træk af kroppen del devaysa parsing endda professionelle skabe "problemer". Husk det.

Årsag № 4: Program nedbrud

Det er ingen hemmelighed, at moderne mobiltelefoner styres af en specielt oprettet software til dem. Software nutidens mobile enhed - det samme kompleks som computersystemet Windows, Mac OS eller Linux. Vi kan derfor antage, at lanceringen af telefonen ikke er mulig på grund af eventuelle skader på software-del af enheden. Det skal bemærkes, at det allerede eksisterende problem med "telefon" Samsung "ikke inkluderet" elimineret relativt nemt. Ved hjælp af tjenesten kabel og frit tilgængelige på internettet programmet, blev alle løst i et par minutter. Nu omprogrammering på telefonen - en utrolig vanskelig opgave. Da den fælles opdatering - intet sammenlignet med den reintegration af koden for moderne mobile kommunikationsenheder. Af den måde, ikke hver reparatør af mobile enheder er en specialist, der kan gendanne din telefon softwarekomponenter.

Tip nummer 4

Diagnose "fiasko" af det mobile system er elementært. Typisk vil en telefon med en beskadiget software indlæses kun op til påbegyndelsen af et logo. Endvidere kan apparatet være inkluderet i "stupor" eller "hænge". Oftest opstår frugtesløse cyklisk genstart. Mindst - den absolutte passivitet. Det er ironisk, (fordi vi alle ved om afskaffelsen af den japanske kvalitet), men situationen "ikke tænde telefonen Sony» - det er helt almindeligt i verden af 'software fejl'.

Årsag № 5: Mekanisk beskadigelse

Ved påvirkning, kan de interne komponenter i telefonens hardware devaysa forskydes. Et træk ved mikroelektronik er en kritisk vigtige punkt positioneringselementerne så kompakt kræver brug af en særlig forsamling teknologi - plantning chips i BGA-kugler (lodde visning). Det opsving processen kræver specialudstyr. Kun en erfaren ingeniør kan reparere denne form for skader. Derfor gentager jeg: at diagnosticere og løse de "jern" problemet, skal du kontakte et servicecenter eller en specialiseret værksted.

Årsag № 6: Effekt af miljøet: screen telefon ikke inkluderet

Som det er kendt, væske (i en kritisk mængde), der får inde i en mobil enhed - det er i bedste fald midlertidigt tab af kapacitet af elektriske komponenter. Oxiderede dele Connector stik, kontakter sløjfer, og samtidig undlader uden strøm komponent eller modul, "blændende, øredøvende eller obezzvuchivaya" funktionel mobiltelefon. Det er værre - det globale kredsløb uden mulighed for gendannelse. Da det ikke altid er beskyttelse kan arbejde til tiden og til at de-energize spredningen (i denne situation), "destruktiv" magt. I øvrigt, i den seneste tid, koreanerne brugt en beskyttelse varistor kredsløb. Derfor, selv efter at enheden grundigt stoked repairmen forstod at tænde telefonen "Samsung". Til dette, blev de fjernet i kæden af tastaturet alle varistorer og enheden arbejdede igen. Men allerede frataget beskyttelsessystemet.

Kondensat, statiske, høje og lave temperaturer - alle faktorer negative virkninger. Så før du får telefonen under regnvejr, tænke over, hvad du risikere. Dog en skarp overgang fra et koldt miljø i en behagelig atmosfære ved stuetemperatur har også konsekvenser i form af kondensat som den ydre del af cellen enhed, og de indre komponenter i enheden.

Tip nummer 6

Prøv ikke at bruge telefonen under ugunstige klimatiske forhold. Tidlig påvisning af korrosion, også korrosion angreb på en af stikkene eller mørkfarvning af den strukturelle del af kropsdelen devaysa hjælpe med at forhindre katastrofal scenario.

Som konklusion

Nu kender du de grundlæggende årsager til, almindelige brugere ofte opstår spørgsmålet: "Hvorfor virker telefonen ikke" Det kan være, at materialet i denne artikel vil hjælpe dig med at undgå mange uforudsete situationer. Fordi i dag, du har sikkert lært, at instruktionen til enhver mobiltelefon - er først og fremmest, at dvæle ved detaljerne memo, og efter - en nødvendig del af et komplet sæt af produkter, der fremstilles af selskabet. Behagelig og frugtbar kommunikation til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.