Af teknologiMobiltelefoner

Sådan synkroniserer din iPhone kontakter til Gmail: tips, råd, vejledning

I dag er at finde ud af, hvordan du synkroniserer iPhone kontakter med Gmail. Det er ingen hemmelighed, at moderne mobile enheder er tæt forbundet med forskellige internettjenester. Google-konti på telefoner og tabletter aktiveres meget ofte. De gør det muligt hurtigt at gøre brug af de mange muligheder "Google". Nogle gange ejerne af de "æble" produkter brug for at synkronisere kontakter med "Google" -akkauntom. Men denne proces er ofte ledsaget af nogle problemer. Hvad er det? Sådan synkroniserer din iPhone med Gmail? Alt dette vil blive forklaret senere. Faktisk besvare de stillede spørgsmål lettere, end det måske ser ud.

uddannelse

Sådan synkroniserer din iPhone kontakter til Gmail? Først skal vi forberede proceduren korrekt. Dette er for at undgå svigt eller funktionsfejl.

Før du arbejder med "google" for at afbryde alle de tidligere fastsatte synkronisering. kan garanteres korrekt gennemførelse af processen, når arbejdet udføres med kun én tjeneste.

Det anbefales også, at du lukker alle minimerede programmer, spil og applikationer. Det er alt at gøre med uddannelse. Ingen yderligere vejledning om dette emne nr. Hvordan til at synkronisere kontakter iPhone 4 med Gmail?

Med iphone til "Google"

Alle meget enkel. I virkeligheden, kan processen håndtere selv den uerfarne ejer af "æble" smartphone. At etablere synkronisering den første ting du skal tilføje Google-konto på telefonen. Kun på denne måde vil være i stand til at omsætte ideer til handling.

Hvad skal specielt til at blive gjort? Du har brug for:

 1. Aktiver mobilenhed. Vent til den er klar til drift. Hvis din smartphone allerede er aktiveret, skal du lukke de tidligere åbne programmer.
 2. Gå til "Indstillinger" - iCloud.
 3. Vælg "E-post, kontakter, kalendere."
 4. I det vindue, der vises klik på "Tilføj konto".
 5. At studere den foreslåede liste over tjenester. Sådan synkroniserer din iPhone kontakter til Gmail? For at gøre dette, skal du klikke på Google linje.
 6. Indtast de ønskede data. Normalt er det navnet / kaldenavn, e-mail-adresse til "google" samt adgangskoden. Efter dette, skal du klikke på knappen "Næste".
 7. Vælg de data, der skal synkroniseres. I vores tilfælde er det de "Kontakter". Du skal blot tænde for kontakten ligger overfor en tilsvarende inskription til "On"..
 8. Klik på "Gem".

Det er alt. Hvis det gøres korrekt, vil du begynde datasynkronisering løbet af få sekunder. Betjening sker automatisk. Brugeren behøver ikke at derudover udføre enhver handling.

Fra Google på iPhone

Fra nu af, er det klart, hvordan du synkroniserer iPhone kontakter med Gmail. Og hvad nu hvis du har brug for at udføre operationen tværtimod? Det vil sige, at overføre data fra "Google" på iPhone?

Det er ikke så svært, som det ser ud. Men som regel, at størstedelen af transaktioner udført ved hjælp af en computer. Med denne enhed er det mere bekvemt at arbejde med e-mail. Sådan synkroniserer kontakter med Gmail på iPhone 6?

Er det tilstrækkeligt at overholde følgende instruktioner:

 1. Åbn Google. Være tilladt i en e-mail fra din eksisterende konto.
 2. Klik øverst til venstre i vinduet for at Gmail tegn.
 3. Klik på knappen "Kontakt os".
 4. På toppen af den side, der vises, skal du klikke på ordet "Mere ... / Avanceret ...".
 5. Klik på "Export ...".
 6. Marker en kontaktgruppe, der gerne vil flytte. Under "Format" skal du sætte et mærke foran vCard.
 7. Klik på "Export" knappen med indskriften.
 8. Den resulterende dokument er downloadet til din smartphone ved hjælp af en applikation. Du kan bruge iFunBox eller iTunes.

Fra nu af, er det klart, hvordan du synkroniserer iPhone kontakter til Gmail i begge retninger. Hvis du ønsker at overføre data fra e-mail på din telefon, kan du bruge en anden lille hemmelighed.

Hurtig eksport

Hvordan præcist? Hurtig sync kontakter med Gmail baseret på en speciel metode vCard overførsel. Hvad handler det om?

Hvis du hurtigt flytte telefonen til e-mail på iPhone, skal du udfylde alle trin tidligere foreslåede (til 7 inklusive). Endvidere den resulterende vCard brug for at sende en e-mail til den adresse, der er konfigureret på iPhone. Efter - at åbne et dokument med din smartphone og vælg "Opret ny" eller "Føj til eksisterende".

i stedet for en konklusion

I dag lærte vi, hvordan du synkroniserer iPhone noter med Gmail, samt kontakter og andre data. Faktisk alt er meget lettere end det ser ud. De vigtigste ting - at have e-mail på Google.

Ikke mere bevist og effektiv måder at synkronisere din smartphone med "google" nej. I overensstemmelse med de foreslåede algoritmer, at kun et par minutter at overføre dine kontakter, noter og kalendere til Google Mail.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.