Mad og drikkevarerOpskrifter

Hakket kød med kartofler i multivarka. Tips husmor

Hakket kød med kartofler i multivarka - absolut uundværlig fad for hver familie. Det er kendt, at ved fremstillingen multivarka reducerer tilberedningstiden og forenkler operation. Vi foreslår, at du bruger de mest hensigtsmæssige opskrifter til hverdagen.

Kartofler med kød. Opskrift med et foto

Glade ejere Multivarki kan ikke længere stå i timer ved komfuret. Magic Technology vil gøre alt for dig. Hakket kød med kartofler i multivarka kan tilberedes på forskellige måder. Valget afhænger helt af din prdepochteny. For eksempel, kan du blot skære kartoflerne og bland med hakket kød og dækket med krydderier. Og hvis du tror, du er tilstrækkeligt dygtige i kunsten at madlavning, så prøv at lave en mere kompleks fad. Kartofler fyldt med hakket kød, bare fint. Men denne originale fad bedst tjent under ferie. På hverdage er der ingen grund til at komplicere deres arbejde.

Hakket kød med kartofler i multivarka

Så skal du bruge følgende ingredienser: et pund hakket oksekød (kan blandes svinekød og oksekød), 3 mellemstore løg, 2 æg, en pose af særlige rasp, den fjerde del af den bløde hvide brød, 6 kartofler, krydderier (prioriteres rosmarin og basilikum) peber og salt.

fremstillingsmetode

Generelt er denne parabol ikke bare fyld med kartofler i multivarka. Parabol kom til os fra Grækenland, og følte en særlig national smag i det. Som for prigotoleniya, den første ting du har brug for så meget som muligt Hak løgene. Nogle anbefaler at gnide det på et rivejern, men professionelle kokke mener, at denne måde er tabt det meste af løg saft, og dermed duften af mad ophører med at være så intens. Snittede løg nødt til at slukke på langsom ild. I processen med at slukke bør tilføje krydderier.

yderligere tiltag

Crumb af brød skal lægges i blød i varmt vand og blandes med hakket kød, løg gryderet, hønseæg, og opdræt af panerede duftende krydderier. Denne blanding skal være godt slå op og sat i holodilik i cirka en time. Når udstopning "gribe", betyder det, at du kan fortsætte madlavning. Kartofler skal rengøres og skæres i skiver. Ingen grund til at skære alt for tynd!

Den sidste etape

Nu er det tid til at drage fordel af direkte multivarka. Det første lag er anbragt ensartet skåret kartofler. Anden - halvringe af løg. Dette lag er drysset rundhåndet krydderier. Så, sættetid hænderne i koldt vand og rulle af hakket kød bolde. De skal være af medium størrelse, der er noget mellem dumplings og koteletter. rulle dem forsigtigt i rasp til panering. Boldene bør sættes på toppen af stævnen, indflette dem med kartofler. Dæk toppen af alle de resterende kartoffelskiver. Drys kartoflerne med rosmarin eller basilikum. Hæld forsigtigt halvtreds gram vand langs karvæggen. Indstil "brandslukningsmidler" mode og vente i en time. Lækker fad vil ikke forlade dig ligeglade!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.