ComputereNetværk

Hvordan at tilføje fotos til "Facebook": tilføje billederne til det sociale netværk

Så nu ser vi til dig, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook". Faktisk er der flere versioner af begivenhederne. Alle af dem har tendens til at afvige i deres funktionalitet. Ikke desto mindre, de er ganske enkel og let at mestre. Så lad os se, hvordan du indsætter et billede til omslaget til "Facebook" på avatar og mere.

uddannelse

Men før at du er nødt til at bruge lidt forberedelse. Især den ene uden hvilken det vil ikke fungere med det sociale netværk. For at få adgang til det, skal du være logget ind. Det vil sige, hvis man tænker på, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook", så skal du have en fungerende profil på det sociale netværk.

Når du har gennemført registreringsprocessen og er tilladt, kan du fuldt ud engagere sig i analysen af vores problem. Du vil også nødt til at finde billedfiler parallelt, vi vil være "hældes" i systemet. Med denne ting gjort én gang for alle? Derefter kan du fortsætte. Lad os se, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook".

Avatar

Lad os starte med de mest interessante versioner af begivenhederne. Mere præcist med, uden hvilken vi kan ikke fuldt ud at arbejde i det sociale netværk. Nemlig - at tilføje et billede på avataren. Det vil sige, vi vil skabe ansigt vores profil.

Hvis du beslutter dig til at tænke over, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook" som avatarer, du skal bekymre dig om, at der i billedet ved siden af dig var der ingen udenfor. Med andre ord, ikke noget problem tager de "billeder", hvor brugeren er en. Efter profilen er din, ikke mere end én person. Forbered billedet og derefter logge ind og påbegynde sin virksomhed.

Klik på ikonet ud billeder i spørgeskemaet, og klik på "update billede". Herefter vil du se en liste over tilgængelige handlinger. Du vil være i stand til at lave en ny foto eller vælge en færdig. På næste side (efter at have downloadet dokumentet) har du redaktøren vil blive vist. Det vil hjælpe beskære billedet, og vil vise dig en miniature, det vil se ud som avatar. Hvad der følger er bare gemme ændringerne. Det er alle problemerne. Nu hvor du ved, hvordan man uploade billeder til "Facebook". Men det er ikke alt. Lad os se på andre muligheder for fremtiden.

V

Og nu skal gå til de mere interessante øjeblikke. For eksempel, lad os se på, hvordan man kan indsætte billeder i "Facebook" (i posten). Faktisk er det lettere end at tilføje avatarer.

Log ind på det sociale netværk. Gå nu til billederne i det sociale netværk, som du kan lide (for eksempel i samfundet). Dernæst finde ordet "share". Bekræft ændringer. Du kan se på resultatet på siden.

Nå, overveje det faktum, at du kan udgive eller enkelte billeder eller hele albummer i sit spørgeskema. Faktisk er det ikke meget bekvemt. Men du nu vide, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook" på selve væggen. Men der er en række temmelig interessant tilgang til at hjælpe os med vores problem. Lad os se, hvad de er, og hvad der er behov.

album

Så nu ser vi dig denne mulighed, når vi har brug for at skabe et helt album og tilføje billeder eller fotos. Det er helt ærligt, en temmelig interessant og dagligdags tilgang, der anvendes i alle sociale netværk. Pointen er, at uden denne funktion i vores dialog og spørgeskemaer ikke ville være så lyse, farverige og nyttig. Det er, hvordan mennesker, der, med hjælp af grafiske filer det kan "prale" af deres resultater.

Lad os nu se, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook" til et eksisterende album. Helt ærligt, er det ikke så svært, men nogle gange lange. Til at begynde med, som i alle tilfælde, vil vi have du går igennem en godkendelsesproces på sitet. Efter dette, foran os vil åbne vores samme profil, er det et tegn på, at det er tid til at komme ned til erhvervslivet.

Næste vi gå til det ønskede album. Nu ser nærmere på vinduet. Der vil du finde ordet "tilføj foto". Hvis du klikker på det, så vil du se et vindue med et udvalg af handlinger. Du får valget mellem hvor til at starte. Når du beslutter dig, skal du blot klikke på den ønskede linje af os. Dernæst downloade det sociale netværk af alle billedfiler. På et tidspunkt kan multiboot op til 50 filer. Dette er en meget praktisk funktion. Efter alle er færdig, kan du gemme ændringerne. Det er alt. Nu hvor du ved, hvordan du tilføjer billeder til "Facebook".

restriktion

Det er tid til at tale med dig om, hvad slags begrænsninger gælder for brugere, når du tilføjer grafik.

Det første, vi skal huske på - er, at på avatar, som allerede nævnt, du kan ikke tilføje billeder, hvor du er med nogen. placeringsregler vil derefter blive krænket. Administrationen kan endda bede dig om at give tilladelse til en person, med hvem du er vist på placering og offentliggøre fotos.

Det andet punkt - en begrænsning på albummene. De kan ikke indeholde mere end 1000 dokumenter. Ellers du simpelthen ikke vil finde en knap "Tilføj". Det er alt. Hvis vi betragter disse regler, så alle de problemer vil blive minimeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.