Intellektuelle udviklingMystik

Recall folkemusik varsler: hvad er hvad klør?

Der er mange overtro og varsler, som er forbundet med kradsen af visse dele af kroppen. Måske nogen, de synes mærkeligt eller latterlig, men bruges af mange generationer af mennesker og fortsætte med at bruge hidtil, hævder, at de fleste af de forudsigelser, der er forbundet med dem til virkelighed. Vide, hvad der vil ske i den nærmeste fremtid, noget hjælp til disse tegn. Det er, hvad det er ridset, dækning i denne artikel. Her er nogle af de overbevisninger, der er forbundet med ridser, de er sande eller ej - døm selv.

Folk varsler: kløende øjne

Det menes, at den øjet forlod kløe til tårer, angst eller problemer. Der er legender, der i middelalderen heksene før de blev brændt på bålet, ridsede højre øje, for at vise alle, der vil helt sikkert ske efter hendes død, elendighed. Den venstre Zenica, tværtimod, til glæde for klør. Med disse tegn på grunden for en sådan overtro, at hvis du har en ven zasverbel højre øje, kan du prøve at tage problemer. Til dette har vi brug for at ridse sin højre hånd venstre øje, så korsets tegn og sige en bøn. De mennesker går et ordsprog er forbundet med dette tegn: "The venstre øje kløe til tårer, retten - på ethvert look."

Hvad kløende næse?

Tegn forbundet med denne del af den person, har flere fortolkninger. Den mest populære er at sige, at næsen klør drikke ( "ridset næse - i et glas look"). Mens nogle mener, at denne fortolkning kom op i vores tid. En anden betydning skilte - Kommende ubehagelig samtale med en person, skændes eller slås. Som de siger, "en god næse for en mile knytnæve føles."

Hvad kløende læber?

Hvis du føler kløe på læberne, er det muligt, at det ikke vil acceptere, og start af kold. Som for overtro, er det opfattelsen, at denne del af ansigtet er ridset til et kys. Under Anden Verdenskrig, alle mændene gik i krig, og i landsbyerne var der kun kvinder. Derfor forbi mand, kvinde specielt gned sine læber, hvilket viser, at det er ikke utilbøjelig til at kysse ham. "Munden kløe - spise godbidder" - er en anden værdi tegn.

Det er, hvad klør: ører

"Kæmmet øre - vent nyheder." En anden mulighed er en forudsigelse - ændring i vejret. Lobe, menes at have ridset den varme, hvis man er født i forårs- og sommermånederne, eller kold - hvis i efteråret og vinteren. Nogle gange hører man i hans ører ringer, det er også et tegn, der har sin egen fortolkning. Hvis ringen i hans højre øre, så er det en god nyhed, hvis venstre - til de dårlige nyheder.

Andre funktioner: Hvad er hvad klør

  • Øjenbryn - til tårer eller aftale.
  • Palm - højre klør til penge, og venstre til afsked med dem.
  • Albue - til sorg.
  • Broen - til den døde mand, til døden. Næsebor - varsler en dåb.
  • Kinder - til tårer.
  • Heel - til vejen.
  • Knæ - vil være jaloux på en elsket.

Her er de vigtigste overbevisninger er forbundet med at ridse noget. Selvfølgelig, over tid, er forsvundet eller har ændret nogle fortolkninger og skilte. Det er, hvad klør? Dette spørgsmål er ikke så relevant i vores tid, og nogen vil synes latterligt. Mens bestemt der er mennesker, der stadig tror på varsler og lytte til deres forudsigelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.