Intellektuelle udviklingMystik

Magic - hvad er det? typer af magi

Definitioner af magi - utallige. Men hver af dem i sin egen karakteristiske ord. Ifølge en af definitionerne på magi - det er en videnskab skabt mange århundreder siden. Baseret på den indsamlede viden gør charme, varsler og andre mystiske ritualer.

Magic - hvad er det?

Fra det græske ord "magisk" er oversat som "magisk" eller "hekseri". Hvis du dykke længere ind i historien, at ordet har en rod af "tryllekunstner", som oversat fra Zend betyder "præst" eller "præst", og med den kaldæiske - "alvidende", "stærk", "stærk". Forskellige kilder nævner, at magi - er en fælles ordning for hemmelig viden, der blev givet til menneskeheden af vilje en højere magt. Beviset er, at i forskellige dele af landet med de Præsterne, og shamaner har lignende synspunkter om strukturen af forskellige former for stof, af universet, den menneskelige natur og den åndelige del af livet.

Begrebet en magisk natur er det første faneblad i menneskets bevidsthed. For eksempel, som forskellige instinkter. Den tilbøjelighed menneskeheden til det okkulte som helhed forklarer den kendsgerning, at forekomsten af en sådan viden blandt folk af forskellige nationaliteter, religioner, der lever på hver sin side af planeten.

Hvis vi tager højde for, at uddannelsesniveauet og civilisation i oldtiden var meget lavere blandt befolkningen, den store vægt på fornemmelser, spekulationer, snarere end rationel tænkning. Taler i almindelighed, det magiske - denne viden, som oprindeligt blev givet til mennesket af natur.

Sandhed og løgne

En masse af reelle fakta, samt fiktive myter surround denne mystiske begreb. Nogle mennesker virkelig er udstyret med naturen med usædvanlige evner, men de fleste af dem bare tjene penge på det. Magic - det er en lukrativ forretning, som de vidste længe siden, der tjente gode penge på denne måde. For eksempel har det altid været utrolig, selvom uberettiget efterspørgsel efter traditionelle medicin praktiserende og healere. Ja, blandt dem var faktisk folk, der har den gave at helbrede de syge. Men sammen med dem ved siden af hinanden, der var også dem, der blot profiteret af menneskelig elendighed. Charlatans inden for magi har altid været mere end nok. Eftersom folk for det meste ikke blev dannet, for at skelne en professionel tryllekunstner fra svindler var temmelig let.

Sort og hvid

Der er en division af begrebet magi, afhængigt af slagets retning. Black Magic - en aktivitet i forbindelse med de mørke kræfter. Attributter ritualer af denne type er fragmenter af kød, blod og lignende. Med hjælp fra sort magi ofte gøre magi, det onde øje, skader og så videre. Dens ledere kaldes hekse. Hvid Magi - en handling til god brug. Ved hjælp af det ofte behandles, fjerne effekter af mørke kræfter. Selvom selv professionelle tryllekunstnere grænserne mellem mørke og lys bestemmes med besvær.

Afhængig af hvilken form for trolddom anset leder, han var nødt til at rette sig efter en passende livsstil. For eksempel blev troldmænd og shamaner bevidst undgået religiøse symboler. Og troldmændene og tryllekunstnere - tværtimod, at holde sig til kanoner af de retfærdige og prædike evangeliet til masserne.

terapeutisk

Magic - det er kommunikationen med den anden verden, som kan være permanent eller ad hoc. Sidstnævnte type er almindeligt anvendt medicinmænd og healere på tidspunktet for helbrede patienten. I det almindelige liv, disse mennesker generelt ikke producere noget. Men i det øjeblik, hvor magi begynder, troldmænd stole på Guds vilje, som en slags værktøj til manifestation af en højere magt.

Healing magi - er effekten på den Almægtige sygdomme gennem kommunikation med jordiske læge. Det er en kraftig energi flow, der er koncentreret i området for smerter på grund af den indsats, bønner og besværgelser, heksedoktor. Ord for sådanne ritualer er valgt med god grund. Hver individuelt og kollektivt de bærer en ladning af energi, som opstår via behandling af patienten.

Hvordan er sorte magikere?

På samme måde, og der er Troldkarle, knyttet til de mørke kræfter under udførelsen af ritualer. Men i modsætning til den hvide magi til sort påføres princip udledning. Warlock første mørke kraft tager det på sig at lave en sammensværgelse, og derefter omdirigerer strømmen gennem perioder med negativ energi på offeret.

Repræsentanterne for den sorte magi har utrolig styrke. Den består i, at magi - er troen på hekseri. Når en person accepterer eksistensen af den anden verden, og højere magt, indflydelse lettest for ham. Med andre ord, kraften i de mørke kræfter i frygten for folk i foran hende. Denne følelse gør folk sårbare og åbne for påvirkning af spiritus.

Warlocks har ikke altid en forbindelse med den anden verden af egen fri vilje. Ofte spiritus, dæmoner og djævle med dem forsøger at komme ind i verden af mænd. Wizards af denne grund ofte hører stemmer, de har mareridt, visioner ske. Dette er en manifestation af alle de mørke kræfter. Ofte sort magi rang satanisme.

nødvendige uddannelse

Magic - det fungerede eller medfødte evne til at koordinere og samle energien flyder gennem kraften af hans egen vilje. Denne evne, selv om den er givet på forhånd, det skal uddannes. Det er derfor, ofte tryllekunstnere og troldmænd i livet berøvet nogen færdigheder eller funktioner, såsom syn. På samme tid, de får til gengæld følsomhed energi vibrationer. Vision tryllekunstner eller troldmand simpelthen ikke har brug for, hvis dens centrum er indstillet på opfattelsen af en persons udseende på bølgerne, som det udsender.

Ud over hvid og sort magi, der er en af sin slags - grå. Det omfatter aktioner med henblik på den gode og fordel.

Andre arter: beskrivelse

Der er også en sympatisk magi. Den er baseret på princippet om samspillet mellem forskellige objekter, ting og adfærd. Denne type magic divideres med sådanne undertyper: kontakt, initial, similny (eller efterlignende) contagiosum (eller delvis).

Den første undertype er karakteriseret ved at sende en sendeeffekt ved direkte berøring af objektet eksponering. Attributter er Charm, Talisman, alle former for narkotika.

Magic oprindeligt udført på grundlag af tro mage eller warlock til et højere formål, og gennem ritualer med magiske genstande og trylleformularer. Således involverer ofte ulykker på offeret.

Similny (efterlignende) type er kendetegnet ved at omdirigere en forværring af den levende døde. Attributter er bløde dukker eller voks tal, der symboliserer den offer. Over dem, er ritualet udføres, som regel består i udtalen af magi og forårsager den slags skader, der er dedikeret til en levende person.

Smitsomme (delvise) arter, der anvendes til personens personlige ejendele, der producerede en magisk virkning. De attributter er som tøj og hår, blod, og så videre. Disse ting og elementerne er underlagt charme og magi, og derefter, når offer for en usynlig måde, begynde arbejdet med mørke kræfter af lederen.

verbal

En anden aktuelle visning er en verbal magi. Der er også et andet navn - ordets magt. Verbal magi - er virkningen på personen sagt højt (eller mentalt) sætninger. En af de mest berømte og populære attributter i denne art er bøn. Ikke forgæves i århundreder den helbredende mor ytrede sætninger ved sengen af et sygt barn. På samme måde som de mørke kræfter altid drevet ud ved bøn.

Ved verbale magiske egenskaber er også bekræftelser. Denne software installation, udtrykt i ord, den retning, som danner rammen for det menneskelige sind at acceptere, forståelse og opnåelse af målet.

En anden type af attributter er staver. Ordforrådet kode fastsat i de sætninger i en bestemt rækkefølge, har en særlig betydning. Derfor, for at tale og sige, og selv ønsker betalt meget opmærksomhed. Mennesket må, uden ophør, for at høre dig selv som dit rum fra skældsord og negative udsagn ofte kan rengøres. Således kan alle forbedre deres eget liv, for at lette vejen til målet.

Mange berømte mennesker har tyet til metoden til bekræftelse før vigtige møder og taler. Ligeledes de opretter deres krop og energi til at løse problemet.

konklusion

Magic - det er magi, som de siger i eventyr. Det witchery at alle mindst en gang følte på sig selv, når alle faldt fra hænderne. Men der er modstand mod det. Det er troen på dig selv og i lysets kræfter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.