LovSundhed og sikkerhed

Ulykker kan ikke forudsiges, men det er muligt at forsikre

Vi er langt fra de primitive folk, men en af livets faktor er konstant i menneskets liv. Dette er en fare. Trods det faktum, at folk kæmper for at gøre deres omgivelser sikker, kan ulykker ske hvor som helst og til nogen. For at foregribe påbegyndelsen af et sådant tilfælde er umuligt, kan du kun minimere skaderne.

Klassificering af ulykker har en anderledes struktur. Nødsituationer kan være naturlige og menneskeskabte, kan være privat og industriel, enkelt, hvis en person blev såret, og gruppen, hvis to eller flere berørte person. Desuden ulykker stadig varierer og graden af alvorligheden af skaden. Skade kan være mild, moderat, svær, samt uforenelig med livet, der er dødelig.

Naturkatastrofer i nyere tid, vil ikke overraske nogen. Os, hvis ikke oversvømmet, vi brænder. Fejler jord, gå sidde med bjerge. Forekommer ganske utrolige ting - tornadoer i de centrale regioner i Rusland (i disse breddegrader blev sådanne fænomener ikke observeret tidligere). Hver sæson vi anormale: ekstrem kulde om vinteren, varmt om sommeren, isslag. Selv faldet af meteoritten - ikke længere en fantasi. Bare ikke på listen. Ved hver naturkatastrofe ramte et stort antal mennesker, der fik skader af varierende sværhedsgrad.

Det samme kan siges om menneskeskabte katastrofer, hvis antal stiger hvert år, især i vores land. Det er ingen hemmelighed, at den største produktion, eksisterende nu, arbejder fra den sovjetiske æra, gider ikke selv at skifte udstyr på mange af dem. Ejere, for det meste, kun bekymrer sig om deres overskud og håber til tilfældighederne. Her har vi resultatet i form af øgede farlige industrier. Det meste af landet sidder på en krudttønde som en - du ved aldrig, hvor slagene.

Ulykker kan forekomme i løbet af beskæftigelse. Dette er en særskilt kategori af nødsituationer. I dette tilfælde er omkostningerne til rehabilitering tager arbejdsgiveren, da han skal organisere produktionsprocessen, således at denne var den mest sikkert for arbejderne, det betaler sig også bidrag for sygeforsikring. Vores virksomheder er meget ofte forsømmer sikkerhedsforanstaltninger som lederne er ansvarlige og arbejderne selv, der udfører produktionsprocessen.

Ulykker kan ikke forudsiges, det afhænger af sammenfald af en række faktorer i en periode. Vi tilhører livets vanskeligheder dels filosofiske,
dels eftergivende, dels med en vis ligegyldighed aktier. Vestlige samfund har længe været at fastsætte visse regler i feltet "podstelit strå", og folk, der føler sig meget roligere. Selvom konstant brokke om udgifterne til forsikring og behovet for at betale for dem.

Vi har ikke besluttet at forsikre sit liv. Men forsikring mod ulykker og sygdomme, vil medvirke til at give økonomisk støtte til behandling og rehabilitering af en mand efter ulykken. Mens der i Rusland er kun obligatorisk registrering af CTP (lovpligtige forsikring). Denne forsikring skal dække skader forårsaget af vejtransport, og udgifterne til behandling af ofre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.