LovSundhed og sikkerhed

Klassificering af undtagelsestilstand i hastigheden af udviklingen, omfanget og arten af forekomst

Emergency (nød) kalder en bestemt situation i et bestemt område, som er resultatet af en ulykke, katastrofe eller anden katastrofe, og truer med at skade for menneskers liv og helbred, krænkelse af naturens tilstand, eller det kan resultere i et betydeligt økonomisk tab. Faktisk opstår sådanne situationer ganske meget. Klassificering af nødsituation - en temmelig komplekst system, fordi kontoen er accepteret af flere faktorer.

Til en start er det værd at bemærke, at katastrofen kan være en konflikt eller ikke-konflikt. De gruppe konflikt nødsituationer kan omfatte for eksempel væbnede sammenstød, kæmper ekstremistiske, terrorangreb, storstilet korruption, religiøse konflikter og så videre. E. Ikke-konfliktsituationer kan opdeles i flere grupper.

Klassificering af undtagelsestilstand giver mulighed for flere vigtige faktorer:

 1. Omfanget af deres fordeling.
 2. Naturen.
 3. Tempoet i udviklingen.

Nu er vi nødt til at overveje hver af disse grupper i flere detaljer.

Klassificering af nødsituation på omfanget af spredningen af

Til en start er det værd at bemærke, at der er taget hensyn til ikke kun størrelsen af det berørte område, men også antallet af ofre, de potentielle indirekte følger samt alvoren af skaden - for nødsituationer, selv i et lille område, der ofte fører til en tragisk udfald.

 1. Lokal nødsituation - en situation, der påvirker uden for arbejdspladsen, en lille del af vejen eller jord, privat hus eller lejlighed.
 2. Formålet med nødsituationer - de situationer, hvis virkninger ikke overskrider grænserne for virksomheden eller organisationen, og kan elimineres ved deres egne styrker institutioner.
 3. Lokale nødsituationer - situationer, der er begrænset uden for landsbyen, og deres konsekvenser kan elimineres på sin egen by (landsby område). Antallet af ofre bør ikke overstige 50.
 4. Regional nødsituation dæksel flere amter eller kanter, og behovet for at eliminere faren for en samlet indsats fra alle de lokale tjenester.
 5. Federal katastrofe - sådanne situationer er dækket store dele af staten, men ikke gå ud over det. Af den måde, er det ofte bruges til at hjælpe andre lande i fjernelsen af nødsituationer.
 6. Global katastrofe - i sådanne tilfælde den ugunstige situation dækker områder i flere lande.

Typer af nødsituationer i den igangværende

Selvfølgelig, tempoet i udviklingen er meget vigtig og fastlægger de efterfølgende handlinger særlige tjenester. Klassificering af nødsituation som følger:

 1. Pludselig katastrofe - her kan tilskrives ulykken, trafikulykker, jordskælv, eksplosioner.
 2. Hurtige ES - denne gruppe normalt omtales emissioner af giftige gasser og brand.
 3. Moderat - for sådanne nødsituationer kan tilskrives nedbrud nytte, vulkanudbrud, frigivelse af radioaktive stoffer.
 4. Glat - en sådan situation, som regel udvikle sig gradvist, men skaden fra dette ikke bliver mindre. For eksempel kan en glat nødsituation omfatter epidemi eventuelle miljøkatastrofer (tørke osv).

Klassificering af akut afstamning

Oprindelsen af denne eller hin katastrofe er også afgørende, så nødsituationer er opdelt i:

 • Menneskeskabt katastrofe - her omfatte trafikuheld, brande, eksplosioner, spontane kollapser af bygninger, uheld frigive farlige toksiner og andre kemikalier, og så videre ..
 • Nødsituationer af naturlige karakter - dette vulkanudbrud, jordskælv, jordskred, erosion, støvstorme, byger, orkaner, tsunamier, storme, tornado, tornadoer, tørke, kraftig regn eller hagl, skovbrande, spredning af smitsomme sygdomme, osv ...
 • Miljømæssige nødsituationer - disse er situationer, der er forbundet med farlige, progressive forandringer af jord, oceaner og atmosfære.

Det skal bemærkes, at nogle gange tildele nødsituationer, der opstår med deltagelse af den menneskelige faktor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.