HjemlighedIndretningsdesign

Hvordan man designer et soveværelse i Provence stil med dine egne hænder? Tips

Moderne liv i storbyen er rig og impetuøs. Nogle gange bliver du træt af det. Jeg vil gerne have huset til at blive en hyggelig, fredfyldt, rolig ø i det store hav af lidenskab i storbyen. Provence stil vil gøre dit hjem hyggeligt, tilføje rustikke charme og romantik til den franske kyst. Provence er udførelsen af stilhed, fred og ro.

Vi foreslår at du dykker ind i den vidunderlige atmosfære i det sydlige Frankrig. Lær hvordan man designer et soveværelse design i stil med Provence. Find et stykke designer inspiration. At skabe et sådant interiør vil kræve naturlige materialer, vintageartikler og lidt din fantasi.

Udførelse af ømhed

For en produktiv og afslappende ferie er det meget vigtigt, at farverne vælges korrekt ved indretning af soveværelset. Det er bestemt, at nogen er vanvittige om rød eller sort, men det er bedre at vælge stille nuancer til soveværelset. Vi vil bruge franskernes erfaringer og skabe et soveværelse i den rigtige farvepalet.

Indretningsdesign Soveværelse Style Provence Består hovedsagelig af pastellfarver: brun, blød gul, turkis, hvid og pink, lysegrøn og blå, smaragd. Sådanne farver giver det indre af soveværelset romantik og lyshed. Indretningskortet på dette interiør er en kombination af "skrigende" lyse og neutrale blegede blomster.

Som du ved, er det sydlige Frankrig et sted med et varmt solrigt klima. For at undslippe fra dagens varme, brugte beboere kolde nuancer til at dekorere huse. Oliven, variationer af grå og blå, kølig beige og beroligende ferskenfarve - dette er det hyggelige design af et lille soveværelse i Provence stil. En meget populær farve er lilla. Og giv præference, blegede dæmpede nuancer. Provence stil vil være ideel til en lille dame værelse. Baby i hvide og beige nuancer vil se luftige, lyse og rummelige. Hvid farve giver dig mulighed for at tilføje en række lyse indvendige detaljer, der ikke overbelaster rummet.

Ældre vægge og hvidt loft

Der skal lægges særlig vægt på udformningen af loftet og væggene. Designet i Provence-stil soveværelset er lyse beige og hvide lofter. Som du ved, giver de mørke nuancer til at dekorere loftet en deprimerende depressiv atmosfære. Et let loft tilføjer luft, rum og løfter stemningen. Hvis du vil tilføje farver til loftet, så brug træbjælker. Du kan dekorere loftet i en mørk farve, og bjælkerne malede hvid og omvendt.

Udsmykningen af væggene bruger gips. Desuden den sande chic stil Provence - bevidst uforsigtig anvendelse af flere lag gips på væggen. Brug træpaneler til at niveauere væggene. De ser godt ud i indretningen som et selvstændigt element. Men hvis denne mulighed ikke passer dig, kan du altid male dem. Opret i huset lurvede vægge og lidt lurvede hjørner på tapetet og klar til at designe et soveværelse i stil med Provence. Billeder af sådanne kunstigt "ældre" interiører bekræfter, at jo mere skødesløst udført design, jo mere svarer det til den franske oprindelige ide.

Et meget populært element i Provence stil er et blomstretryk. Hvis i andre værelser i huset vil tapetet i blomsten se lidt upassende ud, så i soveværelset kan du nemt bruge dem.

Møbler og virkningen af oldtiden

Det vigtigste materiale, der bruges møbler af Provence stil er naturligt træ. Møblerne skal om muligt fungere så enkelt og bekvemt som muligt. De grundlæggende elementer i møbler: en seng, en garderobe og et kommode, en lille hyggelig lænestol og et par natborde. At skabe et soveværelse design i Provence stil med egne hænder, det tager ikke meget arbejde eller penge. Valg af møbler, du kan prioritere billige muligheder. Senere kan du ved hjælp af en speciel emery klud, træmaling og klar lak omdanne et billigt kedeligt skab til et gammelt stilfuldt designelement i Provence.

Valg af seng

I soveværelset kan du gå på to måder. Nogle designere foretrækker i dag træmøbler, andre - metal med smedede dele. Meget stilfuldt vil ligne en metal seng med smedede ben og hovedgavl. Kombinationen af ru metal og delikat farve af tekstiler vil skabe en fantastisk atmosfære.

Hvis du designer et soveværelse i Provence stil til et barn, er det bedre at vælge en elegant, lys, hvid seng. For en voksen soveværelse, vælg en variant, der er mere grov i form og mørk i farve.

tekstil

Tilslutningskomponenten, som forbinder væggenes indretning, møbler, gulv og loftdesign, er det rigtige valg af tekstiler. Designet i Provence-stil soveværelset er en overflod af tekstil detaljer. Når du vælger stoffer, giver du fortrinsret til naturlige materialer: bomuld, linned, bomuld. Hvis du vil bruge almindeligt stof, så er det bedre at vælge tekstiler af blå, turkis, lilla og hvid, azurblå og oliven nuancer. De fleste designere kombinerer monofoniske stoffer med blomster ornamenter. En lille blomst på pudebetræk eller sengetæpper er den proprietære stil Provence.

Når vi snakkede om puder, bemærkede vi straks, at de i Provence er blevet brugt et stort antal. Og puderne er ikke kun på sengen. Vi råder dig til at placere flere puder på lænestole og vindueskarme. Hvis blomsterne i tekstilerne er nok til dig, og du vil tilføje den originale fremhævning til designet, skal du sikkert bruge stoffer i polka dots, et lille bur eller en strimmel. Det vigtigste er, at nuancerne er kombineret og ikke slået ud fra det generelle farvekoncept.

belysning

En af de vigtigste detaljer i soveværelset er vinduet. Til dets design er det nødvendigt at nærme sig særlig omhyggeligt. Ofte bruges til at ramme vinduerne er halvgennemsigtige gardiner. Fraværet af ornament på gardinerne er velkomment. En delikat tynd tyll vil kun understrege det stilfulde design af gardiner stil Provence. Soveværelser med sådan et vinduesdesign vil virke lettere og mere rummelige. Hvis vi snakker om "nat" gardiner, er de altid tætte og mørke. Her kan du allerede give præference til blomstermotiver. Gardiner er bedre at vælge de lange i gulvet. For at gøre tunge og mørke "nat" gardiner af lethed bruge ruches, snørebånd, fletninger og bånd.

Selvfølgelig er hovedkilden til soveværelsesbelysning et stort vindue. Men designet i Provence-stil soveværelset giver yderligere lyskilder. I den centrale del af rummet har vi en tredimensionel jernlysekrone med smedede elementer. Denne lysekrone i Frankrig har længe været et symbol på hjemmet, komfort og familiesammenføring. Udover det vælger vi små lamper til sengeborde og væg sconces med stof nuancer. Igen skal du ikke glemme blomsterdekoration.

Blomster og små detaljer

En integreret del af designet i Provence stil er blomster. Valget er fantastisk: friske blomster i vaser og potter, kunstige blomsterarrangementer i potter og stilleben. Blomster kan males på vægge eller møbler. Blomsterpynt kan dekorere udendørs vaser, tæpper eller lysestager.

En anden vigtig detalje i Provence-stilen er de mange dejlige pyntegenstande. Rammer til billeder på væggene, ure, rammer til spejle, statuer og lamper, tøj kroge, gamle legetøj - valget vil kun blive begrænset af din fantasi. Brug i indretningen alt, hvad der er dejligt for din sjæl, som opvarmer det med behagelige minder og giver lyse indtryk. At genoplive dit nye interiør hjælper forskellige malerier, der skildrer landskabet i Sydfrankrig eller dyrearter. Hvis du kompetent og eftertænksomt henter de små detaljer, så bliver de den vigtigste komponent i designet, som en lille kirsebær, der krøller fødselsdagskagen.

Dekoreret med kærlighed

Prøv at tilføje så mange "personlige" detaljer som muligt til dit nye soveværelseinteriør. Du kan sy: lav en lille taske klud i en blomst og hæng den på vinduet. I den kan du sætte kronblade af blomster, en kvist lavendel eller mynteblade for at skabe en "duftende" atmosfære i rummet. Være venner med strikkepinde eller hækle: Lav et hyggeligt tæppe og slå det på en stol. Til design af blomster behøver du ikke bruge de købte standardvaser. Du kan lave en vase fra improviserede materialer. Gamle gryder, krukker, spande og kedler vil gøre. En lille fantasi, et par dråber maling, og et unikt og eksklusivt element i interiøret er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.