Kunst og underholdningFilm

Werner Oamer: biografi, filmografi, personlige liv

Skuespiller Werner Oamer vises sjældent på skærmen. På trods af dette, han har en masse loyale fans, der mener, at direktørerne ofte ville invitere deres idol i deres projekter. De er interesserede i det faktum, offentlige forestillinger i øjeblikket travlt Werner Oamer, skuespillerens personlige liv, såvel som detaljerne i hans pludselige skilsmisse. Mange af de fans for lang tid beundrede hans ægteskab med kendt seriel skuespillerinde Irinoy Senotovoy og betragtede ham en model.

Skuespiller Werner Oamer: biografi

helten i vores historie blev født i 1966 i den estiske SSR. I 1990 Werner Oamer uddannet fra Moskva Teaterskole. Boris Shchukin (kursus Stavskaya L.) og næsten med det samme flyttede til St. Petersborg, hvor han blev medlem af truppen opkaldt efter Tovstonogov.

Så skuespilleren arbejdede i "Moderne", spiller i de "tre søstre" af Tjekhov. I øjeblikket er han i teatret Ruben Simonov og travlt i opførelser af "The Naked King" (minister for hengivenhed), "I spabadet af kærlighed ..." (Ivan Zasipkin), "Næsten Christmas Story" (Alexander A.), "Aladdins magiske lampe" (børns show), "Valentin og Valentina".

filmdebut

Hans første filmrolle cameo Werner Oamer spillede i 2000 i den sensationelle film "The Romanov. Imperial familie, "hovedrollen A. Galibin, O. Budina, O. Basilashvili, V. Konkin, L. Bellingham et al. Debut blev en succes, og et par måneder senere skuespilleren blev inviteret til rollen som en tysk soldat i filmen" The Holiday "Garik Sukachev . Denne ekstraordinære instruktør arbejde blev værdsat af biografgængerne, der også bemærkede den fremragende spil af aktører, herunder Werner Oamera.

Serien "Thief"

På trods af den attraktive og vellidte udseende skuespiller, blev en af de mest vellykkede værker af Werner Oamera anerkendt som en negativ rolle. Dette er et billede af Oleg i tv-serien "Thief", som straks interesseret publikum. Instrueret af E. grammatik G. Belenky Golovenkin og Yu lavet en film om en pige Galina, der er inde i en personlig tragedie efter at lære, at hendes elsker tog hendes søster. Hun beslutter sig for at tage hævn over alle, som vil være på vej, og begynder at ødelægge folks liv.

videre karriere

Næste cameo skuespiller var filmen "Forbandet Paradis", der blev skudt fra 2006 til 2007. Filmen kredser om en elite Moskva bordel. Fra denne institution, som gav navnet på en prostitueret "Forbandet Paradis", Annie undslipper - en ung pige, betale deres gæld til seksuelt slaveri biologiske mor.

Til dette projekt fulgte Filimonov rolle i filmen "Kærlighed er kærlighed", som fortæller om forholdet og hemmeligt at forbinde to moderne rustikke familie. I dette billede var Werner Oamer partner af de sovjetiske og russiske stjerner på skærmen, ligesom Larissa Luzhin, Sergei Nikonenko og Alexander Shavrin.

Det er umuligt ikke at nævne en af de mest interessante arbejde af kunstneren - Klemeneva rolle i en film, baseret på en roman Aleksandra Solzhenitsyna "Første Cirkel". Det tog instruktøren Gleb Panfilov, inviteret til hans maleri Yevgeny Mironov, Dmitry Pevtsov, Sergey Karjakin og andre.

nyligt arbejde

På trods af hans karisma og talent, har Werner Oamer endnu ikke spillet en stor rolle i filmen, som kunne bringe ham til rang af første-størrelsesorden stjerner. Blandt de sidste værker af skuespilleren kan noteres rolle følgende film og tv-shows:

  • "Big Oil";
  • "Alle de bedre";
  • "Code of Honor" (Sæson 5);
  • "Engagement ring";
  • "Kamenskaya" (sæson 6);
  • "Vi erklærer krig mod dig."

Personlige liv af en skuespiller

Skuespiller Werner Oamer mere end tyve år, var gift med skuespillerinden Irina Senotova. Deres smukke studerende affære begyndte i års studier på Shchukin Skole, og efter sin eksamen unge var gift og blev betragtet som eksemplarisk ægtepar. Deres lykkelige ægteskab film i serien "The Incredible Love Story" var engang fjernet, der blev vist på TV STB.

Irina Senotova dukkede op på skærmen, som regel manden, der, som det gentagne gange har påpeget i sit interview med forståelse af, at hun er nødt til at forsvinde i dagevis på sættet. Desuden, når konen blev alvorligt syg, Werner Oamer påtaget sig rollen som en sygeplejerske med en syg kone til at bevæge sig rundt på krykker, samt at tage sig af en lille datter.

børn

Datteren af parret Mary blev født i 1993. For første gang pigen dukkede op på skærmen i filmen "Huden salamandre", hvor hun spillede rollen som børnenes hjem. Hendes partnere var Garkalin, Zbruev Shevchenko. Sammen med sin far, deltog hun i optagelserne af filmen "The Holiday". Således blev skæbnen for Mary forudbestemt, og ingen var overrasket over, at hun besluttede at gå i fodsporene på deres forældre. Hun trådte GITIS (selvfølgelig Morozova), der er uddannet nylig, i 2015. I løbet af studiet i high school hun medvirkede i serien "kender fremtiden. Livet efter Vanga "(Milany Gulyaevoy rolle) og" den offentlige anklagers check. "

Irina og Werner Senotova Oamer skilsmisse

I 2012 parret annoncerede, at de besluttede at forlade. Denne information er for folk, der ikke var i den nærmeste vennekreds par, lød som et lyn fra en klar himmel. Hverken Werner Oamer eller Irina Senotova ikke forklare årsagerne til sin skilsmisse og har ikke givet interviews om emnet. Således fans fra begge skuespillere kun tilbage at undre sig, hvad der kunne ødelægge et ægteskab, der havde overlevet et stort antal alvorlige udfordringer.

Nu du kender nogle af de faktiske omstændigheder i biografi Werner Oamera og derefter, i hvilke film han har optrådt til dato. Med hensyn til skuespillerens planer for fremtiden, kun instruktøren ved, hvornår vi vil se ham spille på skærmen i det nye arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.