Kunst og underholdningTeater

Ruben Simonov biografi og personlige liv

Ruben Simonov, hvis billeder er i denne artikel - sovjetiske filminstruktør og skuespiller. I 1946 blev han tildelt titlen Folkets kunstner USSR. R. Simon - vinderen af statens og Lenin præmier og en stjerne af den hjemlige scene.

barndom

Ruben Nikolaevich Simonov blev født den tyvende marts 1899 (ny stil på. P. 1 April) i Moskva, i en armensk familie. Far Simonyants Nikolai Davidovich, var ejer af tæppet butikken. På grund af den politiske stemning i landet, hans navn var Russified. Nikolai Davidovich blev Simonov.

Allerede som barn Ruben blev fundet musikalitet givet af naturen. Uden bidraget til udviklingen af en følelse af rytme eller hørelse, som huset musik spillet konstant. Selv som en lille dreng, Ruben sang godt, spillede violin og klaver og skrev digte.

formation

Efter skole, i 1918, Simon trådte Moskva Universitet, Det Juridiske Fakultet. Men han sluttede kun det første kursus. Og i 1919, han trådte i studiet opkaldt efter Chaliapin. Derefter så han en annonce Vakhtangov om Mansurov sat i drama skole. På det tidspunkt var det en del af Art Teater. Og i 1920, hun kom ind og Ruben Simonov. I 1946 blev han professor.

Valg af livet

Det var i studiet Shalyapina Ruben Nikolaevich endeligt fastlagt i valget af livet, beslutter at blive skuespiller. Så mødte han personligt med instruktøren Vakhtangov og blev hans discipel. Han første gang spillet i forestillinger som en simpel skuespiller. Men i 1924 blev han en novice direktør. I 1926 blev studiet opkaldt Vakhtangov Teater. Og Ruben N. fortsatte i sit arbejde som filmskaber.

De første skridt stage

Vakhtangov, først se på spillet Simon på scenen, og i en dramatisk rolle, når bestemt, at han ville gøre en fremragende komiker. I "Prinsesse Turandot" spillede Ruben N. rollen som Truffaldino. Vakhtangov blev inviteret til at besøge Simon som assistent på bevægelse og rytme. berømte instruktør lektioner lagde grunden til dannelsen af talent Ruben Nikolayevich. Så blev han direktør for en simpel skuespiller.

kreative aktiviteter

Fra 1928 til 1937 Ruben Simonov var leder af studiet-teater. Han har arbejdet med så berømte personligheder som Lobanov og Rapoport. Arbejdede med mange berømte kunstnere :. Williams, Matruninym og andre arbejdede med berømte skuespillere: Barsky, Gabovich, Doronin mv Mange forestillinger Simonov blev almindeligt kendt: .. "Bride", "Virgin Soil Opadvendte" og andre.

I 1937, Studio Teater, hvor han arbejdede Ruben N., blev lagt sammen med Moscow State Youth Theater. Et år senere blev han kaldt MDT Lenin Komsomol. Fra 1939 til slutningen af hans liv Ruben Simonov arbejdet som chef instruktør i Theater. Vakhtangov. Jeg sætter en masse mindeværdige præstationer. Og på Bolshoi Teatret - flere operaforestillinger.

Ruben N. Samtidig arbejdede som lærer i Shchukin Teaterskole. Led den første, anden og tredje af de armenske og usbekiske studier i Moskva.

dygtighed skuespiller

Han besad en bred vifte af scenen. Ruben Simonov - en skuespiller, der let formåede at holde den romantiske opstemthed, komiske roller og sjælfuld lyrik. I forestillingerne, hvor han spillede, altid domineret. Simonov var grænseløs handler evne: plast, musik og stemme.

Sidstnævnte rolle

Rollen Domenico Soriano blev vævet af modsætninger: venlighed, ondskab, løgn og oprigtighed. Og Ruben klaret det pragtfuldt. Det var en af hans sidste værker. Fascineret øjeblikkelig skifte til forskellige rytmer og overgange fra komedie til drama. Fra siden det syntes, at Ruben N. byder farvel til scenen.

Det var umuligt at se på hans spil uden følelser. Og den musik, som Simon spillede guitar syntes hypnotiserende beskueren. Sammen med Ruben Nikolaevichem spillede i stykket Mansurova. De mødtes på scenen, da det viste sig, var den sidste.

Direktøren arbejde

Dirigere stien var ikke mindre fascinerende for Simonov. Hovedvægten i dette erhverv, han har gjort for at identificere skuespillernes evner, deres offentliggørelse og først derefter - fuld brug af de 'blomstrende' af talent. Ruben N. som hans lærer - Vakhtangov og Stanislavsky - var ikke kun en direktør, men også en skuespiller. Derfor meget opmærksom på teknikken og dygtighed for organisk kemi.

Forestillingerne, der sætter Ruben Simonov, skuespillerne var medforfattere til hans kreative opdagelser. Derfor er ikke tilfældig, at han åbnede alle de nye navne, som senere blev mindeværdige kreative personligheder.

Overgive Simonov genrer

Da Simon var engageret i at lede, han forsøgte at skubbe genren og tematiske ramme. Kun få kan have så Ruben N., giver det virkelige liv romantik skygge, og drømmen - livet pragmatisme.

På den politiske situation havde Simonov at være følsomme og giver forestillinger i overensstemmelse med fast ideologi. Men mellem dem formået at indsætte og ikke kontinuerlig, ikke meget egnet til censur. En særlig kombination af forskellige genrer ville være unaturligt for kunstneren, men Ruben Nikolayevich. Han vil kun vinde.

Nyligt arbejde af Simon

Ruben Simonov Teater har lagt en masse store præstationer. Og seneste arbejde - en "Rød kavaleri", "Warszawa Melody" og "Prinsesse Turandot". Ruben N. at sætte hende længe drømt. Men på grund af den kosmopolitiske kampagne, hvor mange teatre blev lukket (selv den afdeling), Simon ønskede at spille det sikkert.

Det var en tid, hvor Vakhtangov kunst blev forbudt. Krænket det truede med at begrænse kreativitet. Og produktionen af "Turandot" kunne have uforudsigelige konsekvenser. Men denne forestilling Simon vovede at sætte i de tidlige 60-erne., På den 80. årsdagen for Vakhtangov. Ruben N. iscenesat uden at bryde sin gamle bygning. Og snart, "Prinsesse Turandot" igen kom ud på scenen.

Resultatet af Simons kreativitet kan kaldes "Warszawa Melody". Denne præstation blev sat på play Zorin i 1967 stykke om forbud mod ægteskaber mellem forskellige nationaliteter. Det tager fat på mange af de moralske og politiske spørgsmål. I løbet af sin kunstneriske karriere Ruben N. ikke kun støttet tradition Vakhtangov Teater, men også fremhævet sit talent vej til fremtiden.

Ruben Simonov personlige liv og død direktør

Simonov Ruben Nikolaevich var gift to gange. Først kone, Elena Berseneva, arbejdede i Vakhtangov Theatre skuespillerinde. Men hun døde meget tidligt. Anden gang han giftede Svetlana Simonov Dzhimbinovoy, der arbejdede som teaterinstruktør. Ruben Nikolayevich havde en søn, der fik navnet Eugene. Han blev Borgernes kunstner af Sovjetunionen.

Simonov havde i hans levetid at blive en bedstefar. I hans ære og navngivet et barnebarn. Og han holdt allerede blevet en tradition i familien. Ruben Jr. blev en skuespiller, også. Simonov døde i Moskva, den femte i december 1968 begravet i Novodevitjekirkegården, området nummer to.

Priser og titler

Simonov Ruben Nikolaevich blev tildelt Stalin-prisen tre gange - det første (2 gange) og den anden grad. Og også modtaget Lenin af MADT sæt i moderne og klassiske skuespil. Ruben N. blev tildelt flere ordrer (i t. H. Lenin) og medaljer. Simonov R. N. blev tildelt titlen Folkets Kunstner af Sovjetunionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.