FinanserRegnskab

Faktureret leverancer - dette ... Regnskab faktureret forsyninger

Vi iværksættere ofte opstår en situation hvor du skal indtaste i bøgerne materialerne uden dokumenter. I regnskab, disse operationer er det specifikke navn - ikke-fakturerede leverancer. Denne transaktion, som inspektionsorganer være særlig opmærksom. Vi anser i detaljer proceduren for deres regnskab.

registrering

Russisk Finansministeriet i 2001, har udviklet "Retningslinjer for bogføring af varebeholdninger." De påpegede, at de ikke-fakturerede leverancer - det leverer, der trådte i organisationen uden afregning dokumenter: .. Konti, betalingssystemer krav osv Disse produkter er lavet på certifikatet af accept (formular nummer 132). Den er lavet i to eksemplarer. Den første er køberen, og bliver sendt den anden til leverandøren. Loven hedder: produkt navn, måleenhed, mængde, pris, mængde med og uden moms.

Regnskab for faktureret forsyninger

Organisationer bør træffe alle foranstaltninger til at få dokumenter fra leverandøren i perioden og betalingskort poster i de almindelige. Faktureret leverancer indtastes på samme måde som mindstelønnen. Den analytiske og syntetiske regnskab specificeret bruger (marked) priser.

Faktureret leverancer registreres i regnskabssystemet ledninger DT10 (41) KT60. Hvis efter udstationering det viser sig, at de faktiske omkostninger afviger fra en registreret, vil det være nødvendigt at foretage ændringer i dokumentet. Rækkefølgen af denne proces afhænger af tidspunktet for modtagelsen af værdipapirer. Hvis udstationering af de varer og modtagelse af fakturaen ud i livet i et enkelt kalenderår, skal du justere prisen af de modtagne materialer, men ikke forskellen, og tilbageførsel.

EKSEMPEL 1

JSC underskrevet en kontrakt levering af mel. I marts modtog selskabet et parti af råvarer uden dokumenter. Revisor kapitaliseret det til priser, den tidligere levering af varerne fra denne leverandør (110 thous. Rub.). I samme måned bestået i mel produktion, brød fremstillet heraf, som straks implementeret. I april leverandøren indgav afvikling dokumenter, som råvaren omkostningerne var 121 tusind. Gnid. Reflect i købers ikke-fakturerede leverancer af balancen. ledninger:

 • DT10 KT60 - 100 tusind rubler .. - tage hensyn til mel til markedspriser.
 • DT19 KT60 - 10 tusind rubler .. - tage hensyn til moms.
 • DT20 KT10 - 100 tusind rubler .. - mel overføres i produktion.

Efter modtagelsen af dokumenterne fra udbyderen:

 • DT10 KT60 - 100 tusind rubler .. - vendt omkostningerne til råmaterialer.
 • DT19 KT60 - 10 tusind rubler .. - omvendt moms.
 • DT20 KT10 - 100 tusind rubler .. - vendt omkostningerne til råmaterialer, overført i produktion.
 • DT10 KT60 - 110 tusind rubler .. - tage hensyn til omkostningerne ved mel ifølge de dokumenter.
 • DT19 KT60 - 11 tusind rubler .. - tage hensyn til moms.
 • DT68 KT19 - 11 tusind rubler .. - Moms fradragsberettigede vedtaget.
 • DT20 KT10 - 110 tusind rubler .. - opkræves omkostningerne til råvarer til produktionen.
 • DT43 KT20 - 10 tusind rubler .. - tage hensyn til forskellen i omkostningerne.
 • DT60 KT51 - 121 tusind rubler .. - gennemført betalingen til leverandøren.

særlige situationer

Dokumenter om neotfakturnye forsyning kan overføres til det følgende kalenderår. Så rækkefølgen af justeringer vil afhænge af forskellen i priserne:

 • DT91-2 KT60 - gæld vækst og afspejlede tabet af tidligere år (hvis prisen i nedenstående dokumenter er krediteret).
 • DT60 KT91-1 - gældsnedbringelse og en afspejling af tidligere overskud år (hvis priserne i ovennævnte dokumenter krediteres).

Eksempel 2

CJSC underskrevet en kontrakt levering af materialer. Et af de partier, der blev vedtaget i november 2015 har leverandøren ikke givet dokumenter. Organisationen har reageret på sin konto 10 på grundlag af den oprindelige levering af de samme materialer og koster 24,898 rubler. I november, organisationen anvendte materialer til levering af tjenesteydelser og i samme måned modtog provenuet. Levering dokumenter blev fremlagt i april 2016. De faktiske udgifter til materialer mindre kapitaliserede - 24 780 rubler. Afspejler køberen BU regnskabsmæssige reguleringer og faktureret forsyninger. ledninger:

1. 2015:

 • DT10 KT60 - 21,1 tusind rubler .. - aktiverede materialer udelukket.
 • DT19 KT60 - 3798 rubler. - tage hensyn til mængden af skat.
 • DT20 KT10 - 21,1 tusind rubler .. - Materialer skrottet tjenesteydelser.

2. 2016:

 • KT91-1 DT60 - 100 rubler. - reduktion af mængden af gæld til leverandøren.
 • DT19 KT60 - 3798 rubler. - Tilbageførsel af moms.
 • DT19 KT60 - 3780 rubler. - tegnede sig for moms på fakturaen.
 • DT68 KT19 - 3780 rubler. - fratrække mængden af skat af materialerne.
 • DT60 KT51- 24.78 ths. Gnid. - gennemført betalingen til leverandøren.

Andre konti

TMC kan komme ind i bøgerne 15 og 16 konto. Derefter justeringen operation udført på en sådan algoritme:

 • DT10 (41) KT15 - reserver levering.
 • DT15 KT60 - en afspejling af den gæld til leverandøren.
 • DT15 KT60 - råmaterialer prisjustering.
 • DT16 KT15 - overskydende omkostninger over vurderingsprisen.
 • DT15 KT16 - at overskridelsen af den pris omkostningerne.

EKSEMPEL 3

JSC modtaget en overførsel af mel uden dokumenter. Organisationen udnyttet råvarerne konto 15 og 16 ved værdiansættelsen pris - 130 tusind rubler .. I korrespondance, som ankom i slutningen af måneden, udgifter til materialer indeholder 129,8 tusind. Gnid. Betaling foretages efter modtagelsen af dokumenterne. Posteringer i køberen BU på datoen for modtagelsen af råvarer:

 • DT10 KT15 - 130 tusind rubler .. - kapitaliserede råmateriale.
 • DT15 KT60 - 130 tusind rubler .. - afspejler den fremragende leverandør.

På tidspunktet for modtagelsen af dokumenterne:

 • DT15 KT60 - 130 tusind rubler .. - kostpris på råvarer.
 • DT15 KT60 - 110 tusind rubler .. - afspejle de faktiske omkostninger ved levering.
 • DT19 KT60 - 19,8 tusind rubler .. - tage hensyn til moms.
 • DT68 KT19 - 19,8 tusind rubler .. - Moms fradragsberettigede vedtaget.
 • DT60 KT51 - 129,8 tusind rubler .. - hjemvist betaling.
 • DT15 KT16 - 20 tusind rubler .. - justering af råvarepriserne (i slutningen af måneden).

moms

I henhold til art. 171 af skattelovgivningen, kan skatteyderen reducere mængden af moms, hvis:

 • Produkter købt til afgiftspligtige transaktioner, videresalg;
 • De er krediteret;
 • Der er en regning fra sælgeren.

Overvej de ovennævnte betingelser mod faktureret forsyninger.

brug mål

Produkter kan købes for driften af skattepligtige og ikke skattepligtige. I hver situation er det nødvendigt at kontrollere overholdelsen af den første af disse betingelser.

udstationering

Hvis der tegner faktureret leverancer foretaget på grundlag af fakturaen TORG-12, organisationen har ret til moms på sådanne køb fradragsberettigede. Hvis afgiften under inspektionen genkender denne operation som ugyldig, at udfordre deres rettigheder vil være i retten.

Kontroversiel i denne situation er betingelserne for overførsel af varer til køberen. Hvis varen er afsendt på placeringen af leverandøren, er den forpligtet til at give (passerer gennem en transportør) of Lading til køberen. Dens fravær ville indikere en mangel på bevis for modtagelse organisation reserver, er der ingen grund til at tage til momsen.

faktura

Antager konti overføres til konti med en forsinkelse på flere måneder i de ikke-fakturerede leverancer. Dette er en overtrædelse af art. 169 i skatteloven. Det hedder, at udbyderen er forpligtet til at udstede en faktura inden for 5 dage fra datoen for afsendelsen eller overdragelse af ejerskabet. Moms kan fratrække først efter modtagelsen af fakturaen, men det er nødvendigt at vælge afgiftsperioden. Ifølge en skrivelse Finansministeriet nummer 253, kan fradraget tages kun i den periode, hvor køberen har modtaget fakturaen. Men sådan taktik kan tiltrække sig opmærksomhed fra skattemyndighederne. Så er det nødvendigt at forsvare synspunktet af banen.

Hvis du henviser til et brev fra Finansministeriet, i praksis kan forekomme denne situation. Leverandøren angiver i datoen den 17. juli, 2015 dokument, men køberen vil modtage en faktura i hænderne på kun 18 august 2015. Moms kan kun fratrække i august måned. For at undgå problemer i skat, skal først udarbejde et dokument, der bekræfter modtagelsen af fakturaen er i august. Dette kan være en konvolut med frimærke, følgebrev, korrespondance log.

Skat af overskud

Faktureret leverancer anses leveringstid, når leverandøren ikke har givet dokumenter. Ved beregning af skat indkomst kan (GMP) sådanne leverancer ikke blive taget i betragtning. I eksemplerne diskuteret tidligere set, at materialerne kan oplades i produktionen for at opnå dokumenter. I dette tilfælde er grundlag for beregningen af NPP organisationsomkostninger skal afklares.

Hvis dokumenterne er overført til køber, indtil indsendelse af erklæringen, vil justeringen beregningsmetode udføres i denne rækkefølge. Bunden af PNP faldt i perioden, hvor varerne blev solgt. De direkte og indirekte omkostninger til at distribuere afskrevet i produktionen af materialer. I det første tilfælde er de omkostninger, registreres i den periode, hvor produktionen er blevet realiseret, og den anden - på tidspunktet for frigivelsen af varer og materialer i produktionen. Hvis din organisation bruger den kontante metode, bør grundlaget for NPP blive reduceret, når produktionen nedlægges ikke-fakturerede leverancer. Dette fremgår af artiklen. 320 i skatteloven.

Hvis leverandøren har leveret dokumenterne efter indgivelsen af erklæringen, kan (men er ikke forpligtet) organisationen til fil "utochnenku". Fejlberegning har ikke ført til et fald i mængden af skat. Fordi værdien af faktureret forsyninger kan komme til udtryk i den aktuelle periode.

Hvis din organisation bruger PBU 18/02, det forårsagede de midlertidige forskelle vil føre til dannelsen af skatteaktivet. Balancen bliver nødt til at afspejle disse udstationeringer:

 • DT09 KT68 - regnskabs skatteaktiv.
 • DT68 KT09 - afskrivning af skatteaktiver efter reduktion base for NPP.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.