FinanserRegnskab

Hvornår kan jeg anvende skattefradrag for børn?

I lang tid søgt regeringen til at indføre afgifter på befolkningen i deres tilstand. Civile bør på visse tidspunkter af den indstillede mængde penge til at bringe en person, der er ansvarlig for sådanne poster.

Skatteindtægterne af midler fra offentligheden, og der afholdes i dag. Men proceduren for betaling af disse afgifter meget enklere (sammenlignet med sidste gang),. Nu arbejdsgiveren er ansvarlig for rettidigheden af betalinger, som de fremstilles automatisk fra en løn slave. Den vigtigste afgift på denne kategori af borgere - personlig indkomstskat. Lagring rundt, omend lille, for skatteyderne er skattefradrag, såsom skattefradrag for børn.

Et sådant fradrag er foretaget på månedsbasis (i mængden af 1.400 rubler per barn). Dog vil ingen sådan fradrag kun ske til det øjeblik, hvor mængden af løn i månedsvis ikke træde over overliggeren på 280 tusind rubler. Det skal bemærkes, at forældre til store familier giver et fradrag for alle børn, efter den anden, i mængden af 3 tusind rubler. Skattefradrag for børn gælder for børn med handicap og er 3000 rubler, men det er kun indtil dagen før røgen er 18 år gammel. Men hvis barnet er en handicappet gruppe I eller II, og trænet på fuld tid, så det skattefradrag for børn i mængden af 3000 rubler, forældre kan modtage op til 24 år.

Til dato, russiske borgere har fuld juridisk ret til at modtage skattefradrag vedrørende fire forskellige kategorier. Standard, til dem, ved den måde, og fradraget gælder for børn omfatter 2 flere kategorier. Dette, for eksempel dem, der tildeles af staten, de kan se frem til et fradrag i afgiftsgrundlaget til 500 rubler. Antallet af "heldige" og få folk, der har lidt som følge af ulykker på Mayak og Tjernobyl-atomkraftværket. Og, selvfølgelig, er ikke efterlades uden opsyn deaktiveret Anden Verdenskrig. De er også afhængige 3000 rubler fra den personlige indkomstskat.

Den anden kategori er mindre social. Fradrag af denne type kan fremstilles ved omkostningerne uddannelse til fuld tid, eller behandling, samt af hensyn til omkostninger eller på et ikke-statslige frivillige forsikring i forskellige forsikringsselskaber organisationer. Det skal bemærkes, at ved beregning af fradrag ved mængden af uddannelsesomkostninger ikke bør overstige 50 tusind rubler. I dette tilfælde, hvis begge forældre krav på fradrag for et barn, er summen af 50 tusind rubler vil blive fordelt ligeligt mellem dem. Hvis vi betragter de behandlingsomkostninger, den øvre er 120 tusind.

Ud over den sociale standard, og der er andre typer af skattemæssige fradrag. En af dem er ejet fradrag. Hver skatteyder er berettiget til at reducere omkostningerne til at betale personlig indkomstskat ved salg af ejendom eller andre ejendom værdier, er ejet af ikke mere end 3 år. Det maksimale beløb, som du kan reducere beskatningsgrundlaget for beregning af skat, svarende til 2 millioner rubler, men underlagt særlige betingelser.

Den sidste kategori af skattefradrag - professionel. Disse heldige ejere er berettiget til fradrag er iværksættere, samt personer, der er blevet betalt for resultater inden for industri, videnskab, kunst og litteratur. Til beregning af professionelle skattefradrag bør dokumenteres ret til at modtage dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.