RelationerVenskab

Afsked med en pige: tilbagelevering punkt - Internet

Altid svært at sprede. Afsked med pigen kan permanent fratage resten. Dette sker, når du har oplevet det kærlighed eller kærlighed.

For at afgøre, hvordan du returnerer pigen efter at bryde op, huske, der har indledt bruddet. Hvis du insisterer på dette, og nu fortryder, kan du nemt få det hele. Du hurtigt tilgive. Men hvis adskillelsen opstod med pigen, fordi hun sagde, at det første, at opnå tilgivelse er vanskelig.

Så du har opført sig dårligt og gav hende en grund til at bede dig om at forsvinde fra hendes liv. Men afsked med pigen for dig ikke var forgæves, du tænker over det. Hvis ja, lad os definere, hvad du ikke hjemsøgt - hengivenhed eller kærlighed. Affection vil snart passere, men kærlighed kan pine livet.

Hvis tidsrummet gik fra to til fire uger, og der var dage, hvor du ikke tænker over det, denne kærlighed. Gør dig klar til det faktum, at disse dage, hver uge vil der være mere. Det betyder, at afskeden med pigen, vil du opleve den rolige og ganske snart holde op med at tænke over det.

Hvis to eller tre uger, du tænker over det hver dag, som veje skiltes, måske, det er kærlighed.

Igen, se på dig selv. Luk øjnene og forestil dig ansigtet af en pige, du ønsker at vende tilbage. spørger nu dig selv spørgsmålet: "Hvorfor skal jeg have hende tilbage?". Hvis du ikke kan svare med det samme, der er afsat til problemet. Det faktum, at chancerne for at returnere pige har kun den, der er i stand til at beslutte, hvad han har brug for. Beslutningen kan ske ved et svar på spørgsmålet vil bestå af kun en eller to sætninger.

Når du beslutter dig for at returnere det, ikke bare gå videre. Hvis afskeden med en elsket person kan ske på én dag, så på genoprettelse af relationerne til tider tager uger.

De første skridt i retning af en våbenhvile du gøre i cyberspace. For at starte register under et andet navn i sociale netværk, fora, chat rooms og grupper, der besøgte pigen til at bryde med dig. Tilmelding skal ske uden dit rigtige fotos. Hvis du ikke ønsker at lyve for dig, skrive din barndom øgenavn og placere dit spædbarn billede.

På internettet, har du til at re-bekendtskab med pigen, at komme tæt på hende og blive den ønskede kontakt. Under samleje, så prøv at finde ud af, om hun har en dreng. Hvis der var, hvorfor vi skiltes. Du skulle høre hendes synspunkt om, hvorfor der var en pause i forholdet, uanset om det er parat til at tilgive dig, hvis du ved, at du stadig elsker hende.

Under kommunikation med pigen på internettet er ikke nødvendigt at tvinge problemet. Må ikke haste til "hænge". Nogle gange bedre med noget at være uenige og endda argumentere. Formålet med din kommunikation - ikke bare tættere på. Du skal forstå og føle, hvad følte din kæreste på tidspunktet for brud på relationer. Med andre ord, lære at tænke som hende. Hvis du lykkes, så er du klar til en ægte møde, at bede om tilgivelse.

Må ikke lave en aftale indtil da, indtil du er sikker på, at pigen drømmer om mødet.

Hvad skal man sige og gøre næste er op til dig. Efter alt, du nu har, er ikke bare en pige, en ven, som du kender og elsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.