RelationerVenskab

Skole tips: hvordan man overraske pigen?

Så skete det! Den unge mand mødte pigen i hans drømme. Og hvad mere er, hun aftalt at gå på en date!

For elskere Bemand Hans kæreste - den mest-mest: den smukkeste, charmerende, sød, smart. Og han ikke bare svarer til den ideelle, at han selv havde malet i mit hjerte. Naturligvis den unge mand vil møde fandt sted som bedst kan du med om det stadig er lyst og venligt indtryk til den unge dame oprigtigt og stærkt interesseret i ham, og at det første møde var ikke den sidste.

Tænker varianter møde, kan en ung mand ikke en time til puslespillet over, hvad overraske pigen hvordan man laver en første date mindeværdig.

Klassikere af genren er farven. Du kan donere et lille buket, en hel masse eller en enkelt blomst, kalder det Scarlet bringe lykke. Dette er især relevant, hvis en pige navn er Alla eller noget tæt på "vermillion". Roser, tulipaner, liljer og hyacinter, vintergækker, violer ... Kombinationerne er uendelige, er baseret på området og priserne er rimelige. Af den måde, pigen romantisk gave - en lille gryde med en levende blomst. Han vil ikke falme med tiden, vil i højsædet i vindueskarmen af hendes værelse, vil blive løbende mindet om kærlighed med en fyr. Og tage sig af blomsten vil ubevidst overføres til den person, der gav det. Således hyldest givet til romantik, og konvergens bro styrket grundigt.

Den overraskede pige på en første date endnu? Du kan give hende en lille souvenir, såsom en sød tøjdyr. Som regel de fleste kvinder, uanset alder, er rørt af en bamse og en hund, unger og bjørne. Især hvis de også "tale". Pick up legetøj, taler rigtige fyr sætning, er det ikke så svært - det gode, produktet af dette parti og i butikker, og på et marked stall.

Adskillige risikabelt, men det er meget fordelagtigt variant - nuværende charmetrold af en levende kæledyr. Sandt nok, skal vi finde ud af på forhånd, om han har brug for det, hvilken slags, og ville få lov til at holde det i huset af forældrene, hvis pigen bor hos dem. Information, er det ønskeligt at opnå en gradvis, ikke at fokusere sin opmærksomhed på pigerne, for ikke at ødelægge overraskelse effekt. God killing eller en hvalp, nogle fugl eller hamster. Hvis den unge dame har et akvarium - meget velegnet smukke fisk. Igen, kan denne mulighed være fantastisk at slå, antyder en guldfisk, der udfører ønske - det vil sige, at drømmen gik i opfyldelse, legemliggjort håb og fisk, og han, en ung mand, på alle måder, der vil bidrage.

Det faktum, at den første dato tyder på, at de unge allerede kender et par stykker, og noget om hinanden kender. Dette letter løse problemet end at overraske en kvinde, reducerer antallet af ubekendte.

Hvis det er - en særlig romantisk, hvis en ung mand ikke lever fra løn til løn eller fra stipendium til stipendium, hvis begge er i en storby, du kan arrangere en romantisk aften udflugt. Selvfølgelig skal den unge mand være yderst overbevisende. Vi skal ikke kun skabe tillid sin elskede, men har også nesrednimi organisatoriske færdigheder: at overtale, såsom en sporvogn chauffør, konventionel eller flod, til at transportere dem langs hele ruten om aftenen, i skumringen. Naturligvis skal lejen være al trafik, ellers scriptet end at overraske pigen vil ikke være den mest succesfulde.

Selvfølgelig kan det være meget dyrt. Men hvor mange følelser, hvad indtryk af at se lysene i havet, et panorama af natten byen! Pigen vil være meget taknemmelig for sådan en overraskelse, at naturligvis påvirke graden af forholdet den mest positive måde. Ja, hvis den unge mand som et klaver i buskene ville være en termokande med varm kaffe eller chokolade, kiks, tærter eller kager, vil effekten stige mange gange. Og i hvert fald på stedet med det samme, hvis den fyr er, vel vidende historie Pass steder vil tjene som en vejledning.

Sammenfattende kan vi fast sige, at valgmuligheder end overraskelse Kvinde, Hav, ville det være et ægte ønske og nok fantasi og smag. En stor gave kan være et site lavet personligt til hende og om hende, et diasshow af billeder af hende, behandlede den oprindelige foto editor, musikklip monteret for hendes egne digte, eller endda en sang. De vigtigste ting - et ægte ønske om at overraske, bedes og interesse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.