ComputereUdstyr

Tabletten oplades ikke. self diagnose

Et af de almindelige problemer, som ejere af bærbare teknologi står over for, er en, hvor tabletten ikke oplades. Årsagerne til en sådan fiasko, der er mange. Og ikke nødvendigvis at rette dem kræver en appel til servicecentret. du kan fjerne de fleste selv klare.

defekt oplader

Dette er en af de mest almindelige årsager. Oftest findes i billigere modeller. Så hvis du ikke oplader den kinesiske plade, kan den ulejlighed årsagen være netop det. Diagnosticering af denne fiasko er enkel. For at gøre dette, er du nødt til at tilslutte andet udstyr til opladeren. Hvis det opfører sig på lignende måde til pladen, der testes, kilden til problemerne fundet. Alternativt kan du tilslutte din gadget til en anden strømkilde. Hvis tabletten handler med ham i normal tilstand, er problemet i opladeren. Endvidere er der to mulige løsninger: hukommelse reparation eller købe en ny.

skader stik

Ved længerevarende brug af tabletten skal det ofte blive opkrævet. Hvis processen er at forbinde gadget til hukommelsen og køre den brat, og med en indsats, kan selv de mest pålidelige stik blive deformeret. Som et resultat, kan bagslag forekomme, som ikke vil tillade tablet kontakter og kontakt oplader. Det betyder, at ingen strømforsyning vil blive gennemført. En sådan defekt kan diagnosticeres på egen hånd. For at gøre dette, forsigtigt flytte stikket i stikkontakten. Hvis i nogle positioner indikatoren forbindelsen vil være nogen problemer ved defekt stik. Det er på grund af sin tilstand af tabletten ikke oplades. I dette tilfælde bør apparatet tilskrives servicecenter for at udskifte den defekte del.

batteri

Enhver med tiden batteriet begynder at holde mindre gebyr. Som et resultat, han satte sig hurtigt ned. Og i sidste ende kan han stoppe al lagre energi. E. Efter frakobling fra tabletten lysnettet han straks slukkes. Det er karakteristisk for alle batterier. Og der er ingen undtagelse, selv om de ikke oplades Samsung tablet eller anden gadget fra kendte firmaer. På billigere mærker såsom "sygdom" forekommer ofte før. Desuden kan outputtet af batteriet systemet være forbundet med andre fejl. Men resultatet af en - er at udskifte batteriet. En sådan opgave bedst at overlade til fagfolk.

Defekt energiforsyningskontroller

Denne chip er ansvarlig for den nuværende fordeling. E. Det dirigerer indkommende elektricitet gadget magt og oplade batteriet, og batteriet til vigtige komponenter. Hvis regulatoren har en defekt, vil tabletten ikke oplade eller ikke tændes. Desuden kan dets ikke virker udtrykkes i en kraftig opvarmning af bagdækslet, indtil smeltning af plast.

socket beskadiget strømledning

Som corny som sådan årsag kan lyde, men det har al mulig ret til at eksistere. For at eliminere denne udførelsesform, at den bærbare indretning forbindes med et andet kendt arbejder udløb. Hvis din tablet ikke oplades, og der bør du kigge efter årsagen blandt ovenstående.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.