ComputereSoftware

Programmør Postal 3: instruktion indstilling. Montering programmør Postal 3

Hver dag i verden er der et enormt antal forskellige udviklinger, som overraskede ikke kun hans skæbne, men også rige muligheder, og gør det muligt at opnå effektive resultater i ethvert område af beskæftigelse. I dag vender vi vores opmærksomhed på en interessant og nysgerrige enhed, der blev opfundet et par årtier siden, men indtil nu er det bruges aktivt eller tjenester Reparation af computere og enheder eller hjemmebrugere selv opretter og bruges aktivt i programmering kredsløb. Nogle af jer har gættet, at vi taler om enheden, der er kendt som en programmør. Men overveje al den udvikling, vi absolut ikke vil, og vil komme ind på kun én, der betragtes som den bedste i verden. Programmøren giver Postal 3 uden problemer at gøre en personlig computer programmering og gøre deres egne justeringer. Hvordan man bruger det, hvad det repræsenterer, og hvilke muligheder der er til rådighed? Det er, hvad der betyder noget for emnet for denne artikel, som indeholder alle de nødvendige oplysninger. Det er fortsat kun at have tålmodighed og omhyggeligt gennemgå alle de foreslåede retningslinjer og anbefalinger.

Hvad er denne enhed?

Men før vi overvejer programmøren Postal 3 og dens funktion, er det nødvendigt at finde ud af, hvilken type enhed. Denne udvikling blev oprettet i sovjettiden som den eneste teknologi, der gør det muligt at redigere chips og foretage nogle justeringer i deres funktionelle komponent. Takket være denne opfindelse, kunne folk bare fix computere, slippe af med den virus og reparere de mest komplekse chips, som enten brændt ud eller har nogle software skader. I øjeblikket har denne enhed modtaget mange opgraderinger, men ikke fra Skaberen, men fra brugere, der er begyndt at aktivt at bruge de instruktioner og diagrammer til at oprette en enhed til at udvikle deres egen personlige programmering.

Postal 3 - en programmør, der har en fri kode og kredsløb design, der gør det muligt for programmører til aktivt at udvikle innovationer og skabe de nødvendige enheder, der skal indføres i de program shell chips. Men er dette produkt nyttigt?

Hvorfor har jeg brug for det?

Faktisk giver det programmøren at vende tilbage til et liv i håbløse enheder og computere. Med denne enhed kan du omprogrammere chippen og give dem en ny indstilling til arbejde eller til at redigere en eksisterende shell chips. For eksempel, hvis du brød som helst enhed, uanset om DVR-afspiller eller computer, og når du påpegede, at det er på tide at smide apparatet, ikke haste. Endelig svigt af enheden - enten fysisk skade devaysa eller dens fulde oversvømmelse, og hvis skaden er opstået på grund af en softwarefejl, kan du ordne det nemt, selv om, hvis du kender det grundlæggende i programmering. Med programmør Postal 3, USB-stik og ekspertise, kan du nemt redigere og gendanne den ødelagte chip-enhed. Men det er rigtig, forudsat at du har de færdigheder, der giver dig mulighed for at nyde programmeringen.

Sådan bruger?

Men når det drejer sig tid til at bruge enheden, så mange mennesker er klar over, at det ikke er let. Postal 3 programmør benytter standardprotokoller til redigering: SPI FLASH, SPI, I2C. Det betyder, at du behøver at vide sproget i bitraten, så retten til at redigere programmet skal (andet sprog det kaldes "0" og "1"). For at kunne bruge programmør, skal du først konfigurere det, så find en måde at oprette forbindelse til enheden, og først derefter forsigtigt programmering shell chips. Hvis forbindelsen ikke forårsager nogen problemer, og programmering kan læres, er det indstilling kræver, at du omhyggelig og minutiøse arbejde, da det er nødvendigt først at fastslå, at samme programmør eller købe, selv om det er sjældent, når det er solgt og værdsat meget. Men bare rolig, som yderligere særordning vil være til rådighed, som visuelt viser nøjagtigt, hvordan at tilpasse og oprette enheden.

justering

Postal 3 - programmering, konfiguration, som kræver omhyggelige arbejde. Det er værd at bemærke, at denne procedure kræver fysisk og programmatisk indgriben. Vi anser brugen af denne enhed på eksemplet med en computer. Men i første omgang bør undersøge ordningen, som vil gøre installationen af programmøren.

Efter samling, skal du tilslutte den til computeren. Hvis enheden vil blive anerkendt og vil kræve installation af drivere, så det er korrekt monteret og klar til brug. Dernæst skal du frakoble programmør og starte programmets indstillinger. For at gøre dette, skal du downloade bestemte filer fra det officielle site enhed.

Når filerne er modtaget, skal du oprette en mappe på din computer, kalder det PostalAVR og flytte det alle filerne. Derefter skal du gå til mappen og køre VCP installatør kaldet CP210xVCPInstaller.exe. Efter dette, vil installationen gå, hvor du har brug for at følge instruktionerne og udføre alle de nødvendige handlinger. Endvidere er det nødvendigt at udføre lignende operationer på filer, der kaldes USBXpress (installatør og har et lignende navn mappe). Hvis alt bliver gjort korrekt, skal du tilslutte programmøren igen, og det bør anerkendes af systemet uden at kræve driverinstallation.

Nu køre programmøren Postal 3 gennem Postal3.exe fil. Åbent vindue, hvor du skal gå til Indstillinger - KOM indstillinger. I den nye menupunkt fra bunden på udkig efter «Connect Via ...» og sat overfor COM værdien 8. Du er nu klar til at teste enheden, skal du klikke på Test og vente et stykke tid. Du bør se et ekstra vindue, hvor vil blive specificeret COM Lukket. Hvis du har opnået dette resultat, samling Postal3 programmering var vellykket, og enheden er klar til brug. Men indstilling slutter ikke her, da der er en måde at øge hastigheden på denne enhed. Han giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at læse chippen til at foretage ændringer.

Hvordan man kan forbedre din læsehastighed programmør?

Således montagevejledninger og opsætning Postal gik og studerede, forbliver nu for at gøre en lille, men behagelig forandring. Når du har tjekket din enhed, kan du roligt ændre det, som vil øge hastigheden læsning software shell chips. For at gøre dette, til mappen med de filer, du ønsker kopi opnået SiUSBXp.dll til den mappe, hvor selve programmet Postal 3. Tilslut derefter programmøren via USB-porten og begynde at foretage justeringer.

I første omgang lancerer CP210xSetIDs.exe fil, der er beliggende i Set_ID_CP2102 mappe. I det vindue, der vises, skal du finde punktet Pid, sætte en check og ændre indstillingen i EA61. Så oprettet en check punkt i Product String. Når alle anbefalinger er blevet implementeret, vil klikke på Program Enhed. Hvis læseprocessen var vellykket, og uden fejl, så vil programmet vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Det er fortsat at gøre den sidste ændring af programmering indstillinger. For at gøre dette, gå ind i programmet og gå til Indstillinger - KOM indstillinger. Vi er på udkig efter posten «Connect via ...» og sæt aktivitet på USBXpress. Efter dette, skal du klikke på Test og vente verifikationsprocessen. Hvis det gøres korrekt, vil du se et ekstra vindue med indskriften «Device mode 0 Svar OK». Dette betyder, at modifikationen er installeret korrekt, at enheden er klar til brug. huske omhyggeligt alle disse handlinger, og det er bedre at spare disse instruktioner for at have nogen problemer med at bruge enheden.

bruge problemer

Postal 3 - PG, instruktioner, for hvilke er de vigtigste indledende dokument. Uden det, praksis og forsøge at personligt undersøge alle disse muligheder, er det ikke anbefales, især til at starte programmering på plads. Dette vil forhindre nedbrud og fejl i software-indstillinger på computeren. Problemer mens du arbejder med programmøren kan være meget, er alle af dem ikke er angivet, men de alle skyldes en forkert tilgang til at konfigurere og samle enheden, så undgå dem simpelthen, det vigtigste - omhyggeligt læse instruktionerne og følg alle anbefalinger, som er anført i det . Og ikke blive fristet til at bruge et lignende design, selv om de har forskellige automatiske tilstande, men effekten af det ikke så meget.

analoger

Ja, i verden er der mange forskellige udformninger af lignende formål, men de har alle én fejl, der er destinationen enhed. Hver af dem, selv om det ser interessant og attraktiv, plus alt har en særlig automatisk konfiguration, men det er designet til et bestemt formål og for en bestemt enhed. Som for Postal 3, den indenlandske projekt har fleksible indstillinger, som kan tilpasses til enhver hud og enheden. Derfor er det bedre at bruge velkendte og gennemprøvede produkt med de vedlagte detaljerede instruktioner.

Særlige instruktioner

Postal 3 programmør, USB, og instruktion af kendskab til programmering - alt dette gør det muligt at bruge enheden korrekt og kender sit formål. Med hensyn til de specifikke anvisninger, de er færdige, og alle af dem er leveret af den officielle hjemmeside programmør. Generelt er de designet til modifikation og eventuelle specifikt indstillinger, der giver grundig aftale med chips indstillinger. Men hvis du ikke ønsker at indlæse dig selv unødvendige oplysninger, og du har brug for en programmør, eller mere præcist, dens evner, er det nok til at gælde for tjenesten.

tjeneste samling

Service - et sted, hvor de kan få næsten enhver bistand til forskellige enheder. Men det er værd at huske på, at god hjælp er kun mulig i særlige veludstyrede centre. Der er en række af programmører og andre enheder, så mest effektivt at slippe af med eventuelle problemer. Det er ikke nødvendigt at anvende for tvivlsomme organisationer og ukendte selskaber. Bedre gå til dem, der har været på markedet og har et godt ry. Så vil du være i stand til præcist at opnå den nødvendige bistand.

Postal 3 - det bedste valg

Programmør Postal 3 er en unik udvikling, som bruges aktivt i hele verden. Enheden har alle de fordele, at lade sig styre og tilpasse enheden til dine behov. Ikke alle udvikling vil give dig sådanne funktioner, så tvivler ikke kvaliteten af programmeringen og bruge det i enhver situation, der kræver ingen programmering chips.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.