TravelingRejsetips

Den største vandland i verden på verdens ende

På den japanske ø Kyushu, i Den Mexicanske Hitoshuba, det er det største vandland i verden, der strækker sig ti kilometer fra nord til syd. Oftest er dette sted kaldet Oceanic Dome på grund af sin form og design. Sigayya er en enorm hvælvet tag, der er udvidet på grund af glidende mekanismer. Det efterligner helt den klare blå himmel, tropiske palmer og turkis vand overflade, som gradvist bliver til et kunstigt vandområde placeret i vandland. Atmosfæren inde i strukturen er meget lig den udvej, som enhver besøgende kan svømme i den kunstige kløft, ligge på sandstrand og bestille en rigtig drink.

I dagtimerne, når himlen ingen skyer og solen opvarmer luften, er taget fortyndes over vandet parken åbner Sigayya nuværende himlen. Men hvis vejret ikke tillader, hvad der sker på denne ø er yderst sjældent, erstattet af en himmelsk web kan legendariske kuppel, der er med rette blevet opført i Guinness Book of Records i 2000. Det samme sker om natten, hvilket er grunden til den største vandland i verden - solen, havet og varm hele dagen og hele året rundt. Det er værd at bemærke, at i underholdnings-komplekset er også holdes ved en konstant temperatur, der er 28-30 grader Celsius, så alle campister føler sig godt tilpas og tryg der.

Den største vandland har også en meget bred vifte af levende tropiske planter, hvoraf nogle er buske og endda træer. Nogle af dem frugt, men de fleste stadig fint, vokset til det indre. Sammen med palmer og vinstokke vandland er også udstyret med alle former for dias, uden hvilken al den underholdning ikke var så interessant og sjovt. Vand forlystelser er designet og børn og voksne besøgende, og deres grad af sikkerhed gør ikke tvivl engang hypokonder gæst.

At sige, at Sigayya - det største vandland i verden, det er at sige en hel del om dette sted. På det område af komplekset er der mange små caféer til dagtimerne snacks, samt et udvalg af smarte restauranter, hvor du kan tilbringe en romantisk aften. Komplekset omfatter også værelser i forskellige kategorier, en restaurant og flere boblebade. Her kan du slappe af, besøge teatre, koncerter og fortryllende show, samt kammermusik koncerter med musikere.

Besøgende har gentagne gange sagt, at det Sigayya - dette er den bedste vandland i verden. Det er forskelligt fra deres kolleger ikke kun store i størrelse, men også rekreation program, antallet af forskellige steder og institutioner. Ved bestilling af en billet til det største vandland i verden, kan du forudbestille de tjenester, der vil være mest acceptable, og nyd din ferie, ikke at tænke på de problemer og besværligheder. Efter alt, kun en varm og kærlig japanske klima , kombineret med en enorm mængde af forskellige shows og SPA-saloner gøre en ferie virkelig mættet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.