TravelingRejsetips

Hvor skal vi hen i Almaty: tips og beskrivelser af interessante steder

Smuk grøn by - Almaty. På en anden måde kaldes det "Garden City", og det er ikke forgæves. Brede gader, smukke bygninger, mange parker, haver og springvand - alt dette er omgivet af grønne områder. Når du besøger Almaty synes som at være i et eventyr.

beskrivelse

I første omgang var byen en lille militær befæstning. Det blev grundlagt i midten af det 19. århundrede og blev kaldt trofaste. For mere end 60 år, der begynder i 1927, var det den hovedstad i Kasakhstan. Og selv når hovedstaden blev Astana, byen forblev et kulturelt centrum af staten. Han tiltrækker stadig besøgende fra hele verden, til trods for at den temmelig dyrt og miljøsituationen det er ganske kompliceret.

Almaty kan komme til med fly, da det er placeret i det ekstreme syd-øst for Kasakhstan, omkring 4.000 km fra Moskva. Med tog kan du også komme til byen, hvis du går fra grænseområderne.

seværdigheder

Trods det faktum, at mange mennesker i byen Almaty og Kasakhstan i almindelighed er forbundet med de grænseløse stepper, forholdsvis moderne by med en udviklet infrastruktur. Her kan du finde underholdning for enhver smag. Hvor skal vi hen i Almaty, hvis du er ny her? Du bør starte med sightseeing.

De er slående i deres skønhed og tiltrækningskraft. Så hvor de skal gå i Almaty, hvis første gang i denne by? I en højde på 1100 meter er det kuperede terræn i Kok-Tobe, som er en af de mest spændende attraktioner. Du kan komme dertil på flere måder: med svævebane, til fods eller på minibus. Rejse med svævebanen til den berømte bakke kan være fra stationen i Dostyk vej til biografen Arman. Nu er det klart, hvor de skal gå vandreture i Almaty. I dette kuperet område kan du se et fantastisk panorama over byen og bjergene. Når natten er inkluderet belysning med farvet lys, med dette synspunkt kan man overveje den smukke nat Almaty. På selve bakken kan du se springvand af begær, som er formet som et æble. Også der kan du besøge legepladsen og klatrevæg.

Fans af det legendariske band The Beatles kunne overveje de monument musikere, en af en slags.

Mindesmærke of Glory, Walk of Memory og Eternal Flame i parken er en 28-Panfilov, som er placeret på tværs af gaden fra "Otrar" hotel. Om heltene, der døde under Anden Verdenskrig i slaget om Moskva, så glem ikke. Deres hukommelse er udødeliggjort i form af 28 monumenter, der er installeret på Memory Alley. For at ære mindet om de døde kommer til alt: både lokale og turister. Altid nær monumentet kan du se de friske blomster.

Hellige Ascension Cathedral og moskeen

De fleste særlige monument er den hellige Ascension ortodokse katedral, som blev bygget i 1840. A. Zenkov blev konstrueret. Dets vigtigste funktion er, at det blev bygget uden et eneste søm. Magnificent vægmalerier og rige rullegardiner med sin skønhed. Det er også overraskende, at i en meget kraftigt jordskælv, katedralen overlevede.

Den største moské i Kasakhstan er beliggende i centrum af Almaty. Det er designet til 7000 besøgende. Centrale Moske åbnede i 1999. Hvor kan jeg gå til Almaty til turister, hvis ikke i det islamiske center Kasakhstan.

Shot Valikhanov og hans team blev bygget med noget tilsvarende struktur, som er en juvel af området. Tamed bevingede leopard-kontrollerede guld mand svæver majestætisk i himlen af den sydlige hovedstad.

museer

Maleri fans venter i Central State Museum for Republikken Kasakhstan og Museum of Fine Arts Kasteev. Her er en mulighed for at se de mest omfattende samlinger af forskellige kunstnere. Læs mere om kunsten at smykker Kasakhstan kan i guld og ædelmetaller museum. Og kunstelskere vil finde i denne by har mange kunstgallerier.

Skøjtebane "Medeo"

Omkring et par dusin kilometer fra byen er en kløft, som er den mest berømte bjerg skøjtebane "Medeo". Han blev bygget i 1972. "Medeo" er ikke forgæves betragtes som den bedste skøjtebane i verden, for her naturen har skabt de bedste betingelser: det milde klima, det optimale niveau af solstråling, det gode vejr og den is, som er lavet af krystalklart vand.

Highland kompleks står i arenaen, som er placeret på en armeret betonplade, og under den lagde 170 km rør til isen ikke smelter. Hvor skal vi hen i Almaty i sommeren, hvis du ønsker at opleve vinteren og løbe på skøjter? Selvfølgelig skøjtebane "Medeo"!

Chimbulak

Siden 1954, blev turisten opdaget højeste skisportssted, som er beliggende i dalen Chimbulak i en højde af 2200-2500 m. Der er en slalom hældning længde på 1500 m og en downhill længde på 3.500 m, der stammer i Talgaskom passere. En liste over diverse underholdning Chimbulak gør et ideelt sted til familieferie.

Springvand Almaty

En anden funktion i den sydlige hovedstad - et stort antal af springvand, der kan findes i hele byen. Den største er i den første præsident af parken, som er designet til at stille og roligt tilbringe din ferie i naturen. Fejringen af forskellige arrangementer afholdes her også. Det er også muligt at afhjælpe manglen på positive følelser, ved blot at køre himmel lanterner i parken. Hvis alle sightseeing og Kasakhstan køkken testet, så hvor de skal gå i Almaty med venner? picnic organisation i parken af den første præsident - hvad der er behov for at sprede resten.

Cirkus og Museum of Folk Musical Instruments

Hvor skal vi hen i Almaty med børnene? Selvfølgelig cirkus. For at komme ind i den fantastiske og betagende verden kan komme til cirkus. Repræsentation i sådan et sted - altid fantastisk magi for børn. Selv voksne vil absorbere den festlige stemning med musik, lyse kostumer og specielle cirkus.

Og musik fans kan besøge State Museum of Folk Musical Instruments. Det blev oprettet i 1980. Fra alle hjørner af verden blev bragt og udstillet i Museum of kasakhisk folkemusik instrumenter. De spillede en skjald og komponister. Hvor er museet? Find det at være ganske enkel. Gå til adressen Zenkova, 24. Det er beliggende i et træhus bygget i traditionel russisk stil.

Underjordisk indkøbscenter

Hvis du ønsker at se noget usædvanligt, den første underjordisk indkøbscenter i Almaty forbløffe. Det kan findes i skæringspunktet mellem Satpayev og Furmanov. For elskere går gennem indkøbscentre, der vil være lige i tide. Dette kompleks er enorm. Der er det seks nødudgange, lokaler til læ fra ilden og alt det nødvendige udstyr i tilfælde af forekomst af en nødsituation. Alle lokalerne af komplekset er placeret i et område på 25 tusinde kvadratmeter.

Teatret for opera og ballet dem. Abay: beskrivelse

Elskere af kunst og ønsker at slutte sig til kulturen i andre mennesker som i ballet teater og opera dem. Abay.

Kulturpolitikken Kasakhstan har til formål at være knyttet til kunsten at både lokale og turister. Derfor her er organiseret og gennemført forestillinger på teatret, som tager sigte på at hæve niveauet for kultur for folkene i Kasakhstan. Billetter er ganske overkommelig pris kan købes på box office. Byen har udviklet en særlig tilstand program, som tager sigte på en harmonisk opvækst og personlige udvikling, samt ungdomsuddannelse gennem indvielse til en verden af opera og ballet klassikere.

Elskere af teater teater vil bringe en masse positive indtryk. Denne virksomhed blev åbnet i januar 1934. Teatret ligger på Kabanbay Batyr gade, hus 110.

Udstilling i Almaty

Hvor skal vi hen for turister, der elsker kunst og beundrer maleriet? I "Atakent-Expo". Komplekset blev bygget i sovjettiden, og var tidligere kendt som den sovjetiske æra. I "Atakent" sæt af bygninger, der er nogle af dem anvendes til kontorer. På stedet findes balsal "Bakshasaray".

Andre interessante steder

En anden attraktion er de sportsgrene Ski Jump Complex "Sunkar". Smuk bygning er synlig fra lang afstand.

For alle elskere af spillet golf åben golfresort Zhailau siden 2006.

Metropolitan Almaty arbejder for nylig. Den blev åbnet i december 2011. Men meget smukke arkitektur i undergrunden gør det endnu en smuk attraktion af den sydlige hovedstad.

Roma Caffe

Når der allerede ser seværdigheder og alt, hvad jeg ønsker, er afsluttet - det er bare at slappe af i en behagelig atmosfære, opstår spørgsmålet: hvor de skal gå i Almaty i aften? Selvfølgelig, i en god restaurant eller café.

Roma Caffe åbnet relativt nylig. Det er meget usædvanligt, at lokal restaurant. Italiensk accent i menuen gør det endnu mere usædvanligt for besøgende. Den blev udviklet meget eklektisk menu, hvor du kan finde hjemmelavet pasta, og kalvekød medaljoner. Og hvis aftenen er meget svært at vælge, hvor at gå til Almaty, vil den usædvanlige og den nye placering være meget nyttig. Efter at have været her en gang, er du sikker på at komme tilbage her.

"Det område af vin"

Hvor skal vi hen i Almaty? I de seneste år, mange er interesseret i udviklingen af en kultur af god vinforbrug i Kasakhstan, så hvis du ønsker at vide mere om det, kan du besøge "territorium vine", som vil blive organiseret masterclasses og vinsmagning aromatiseret drikke. Meget interessant sted med en usædvanlig interiør. Institutionen er beliggende i centrum af en tung bord, der vejer 120 kg. Han hang i tovene og giver indtryk af at flyve. Lamper lavet i form af flasker vil efterlade et varigt indtryk af denne institution.

Kaffe United Kaffe: Beskrivelse

Et andet sted, hvor du kan gå i Almaty, kaldet United kaffe. Det er også et besøg værd. Det er en café, hvor at bryde den stereotype, at i sådanne institutioner ikke er af høj kvalitet og velsmagende mad. I denne kaffe hus, som ligger i den centrale del af byen, kan du nyde en solid morgenmad og originalt.

Men den største fordel ved dette sted - det er et bredt udvalg af kaffe, med den højeste klasse. Her kan du tilfredsstille smagen af de mest udsøgte kaffe elsker, for eksempel, kan du bestille en cappuccino med solbær.

Bar "Pinta" - en god institution til at slappe af nu

Hvor skal vi hen i Almaty, hvis du ønsker at slappe af en stor og larmende selskab? Der er flere virksomheder for enhver smag.

Værd at besøge er meget populær bar "Pinta", som vil glæde ikke kun velsmagende alkohol, men fantastisk atmosfære.

Vanskeligheder på grund af manglende tilgængelighed kan opstå i dag, og hvis du ønsker at sidde op sent, det er bedre at forudbestille en taxa til ikke at komme hjem til fods.

konklusion

Så du kan se, at Almaty - en meget alsidig by, der tiltrækker turister fra hele verden. Uanset om det er en familie mennesker, støjende gruppe turister enkelt - alle finde et sted at smage. Og vigtigst af alt, vil det fantastiske landskab forblive i hukommelsen i lang tid den sydlige hovedstad, ønsker at komme her igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.