SundhedPræparater

"Piracetam": brug af forbedret livskvalitet

I dag er hele den civiliserede verden, søger at forbedre kvaliteten af deres liv. Folk forsøger at få en uddannelse, at forlænge den kreative periode, at være gammel til at være i den "rigtige sind." Desværre, konstant accelererende tempo i livet, stress på nervesystemet, er det ikke gunstige miljøforhold gribe ind i disse forhåbninger. Det er derfor mere og mere presserende bliver begrebet "nootropica."

Nootropica - er stoffer designet specielt til at forbedre hjernens aktivitet. De bruges og lider af visse medicinske tilstande, og folk, der søger at forbedre funktionen af din hjerne.

En af de mest almindelige gruppe af lægemidler er nootropica "Piracetam". Brugen af dette værktøj kan du forbedre kognitive (kognitive) hjerneprocesser intellektualnyesposobnosti stimulerer, forbedre højere integrativ hjerneaktivitet.

Piracetam stabiliserer hjernefunktionen under høje belastninger eller ugunstige miljømæssige påvirkninger.

Hvem anbefales også "Piracetam"? Dens anvendelse er meget bred. Stoffet bruges til:

• behandling og forebyggelse af sygdomme forbundet med patologi hjernen fartøjer. Disse indbefatter aterosklerose, Parkinsons sygdom, hypertension;

• at forbedre hukommelsen, evnen til at koncentrere sig, forbedre tale, opmærksomhed;

• forbedre den mentale og fysiske aktivitet efter koma, cerebral forgiftning, hjerneskade;

• forebyggelse og behandling af psykiske lidelser: asteni, forstyrrelser i følelsesmæssige og viljesbestemt, sløvhed, depressive tilstande af forskellig oprindelse;

• i Addiction: for fjernelse af binge, fjernelse tilbagetrækning, behandling af kronisk alkoholisme og stofmisbrug;

• behandling af hovedpine, svimmelhed.

Dette er ikke en komplet liste over sygdomme, der "Piracetam" kan elimineres ved hjælp af medicin. Dens anvendelse er meget bredere. Det handler ikke kun fremskynder helingsprocessen, men det hjælper til at forbedre hukommelsen, hurtigt absorbere en stor strøm af information. Derfor er "Piracetam" er undertiden rådes til at tage de studerende under sessionen, slabouspevajushchih studerende.

Men husk, at uanset hvor positiv i de fleste tilfælde var der ingen handling "Piracetam" stof bruge det uden en læges råd kan være skadelige.

Medicinen er kontraindiceret hos patienter med nedsat nyre- og leverfunktion, gravide kvinder.

Fremstillingen sker i form af tabletter eller ampuller i en væske til injektion. Det, der adskiller disse doseringsformer til hinanden? Komposition. "Pyracetam" for injektion består af kun direkte piracetam, vand, eddikesyre og natriumnitrat. Sammensætningen af tabletterne undtagen den aktive bestanddel er povidon, stivelse, dioxider af titan og silicium, calcium, sukker, magnesium chop, og nogle andre komponenter.

Sådan skal du tage "Piracetam"? Behandlingsforløbet varer mindst 14 dage. Administrerede dosis afhængig af diagnose og forløbet af sygdommen. Typisk, patienter i coma indgives intravenøst eller intramuskulært til 12 g om dagen, på samme kramper tilstand, og til behandling af slagtilfælde - op til 4,8 g pr dag. Halv måned aflevering en vedligeholdelsesdosis på 2 g, kan tages oralt lægemidlet (dvs. drikke "Piracetam" tabletter).

Anvendelse af lægemidlet i andre tilfælde kan det have en anden dosis. Lægen bestemmer dosis for hver patient ifølge hans vidneudsagn. Tabletter normalt tages i flere måneder (op til seks måneder), 2-4 gange dagligt. Om natten kan du ikke tage mere end 160 g "Piracetam" tabletter ordineret til børn. Them i to uger til to måneder, anbefaler tredoblet tage stoffet dagligt for tabletten.

Patientens tilstand, der modtager "Piracetam" bør hele tiden overvåge læge. Hvis der er irritabilitet, søvnløshed eller døsighed, uro, øget libido - det bør straks underrette specialisten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.