TravelingRejsetips

Tyrkiet seværdigheder

Sandsynligvis eksisterer ikke længere blandt fans af udenlandske menneskelige rekreation, som ikke ville være i Tyrkiet. I de fleste tilfælde er der vil eller solbade og svømme i havet, eller for billige tøj. Og få mennesker er bekymrede over, at Tyrkiet - en langt mere mangesidet land, og i tillæg til de dejlige strande og det store antal af moskeer, der er mange unikke steder, hvilket er enestående i hele verden. Traditioner og kultur af forskellige nationer og epoker er indbyrdes forbundne i den pågældende stat.

Hvis du beslutter dig for at se seværdighederne i Tyrkiet, her er et par anbefalinger, hvor skal du starte en rejse. Lad os starte med Istanbul. Selvfølgelig markedet - dette er en meget vigtig del af den tidligere hovedstad i det osmanniske og byzantinske rige, men stadig ønsker at henlede opmærksomheden på disse monumenter. For eksempel, det arkæologiske museum, som huser sarkofagen Aleksandra Makedonskogo; Valentins akvædukt, bygget i det 4. århundrede e.Kr.; Yedikule Slot, hvor der er syv tårne; underjordiske paladser, reservoirer; Fæstning, hist og her, fundet på bredden af Bosporus.

Hvilken slags turisme i Tyrkiet uden byen Antalya? Det er her, alle ferie-rejser, for endnu vinter her, i modsætning til den samme Istanbul, altid varmt. Og ud over de mange hoteller, kan du besøge: Karst damme og vandfald, som ligger i bjergene; Minaret Iivli bygget i det 11. århundrede og er symbolet Antalya; Kemer, berømt for sine ruiner; den gamle bydel i Kaleici; det arkæologiske museum; Hadrians port, opført i 130 f.Kr..

En anden by værd at se - Konya. Seljuk æra monumenter, klostre "hvirvlende Dervishes", karavanseraier, grave Sultans - alt dette tiltrækker historieinteresserede. I nærheden af Izmir ligger ruinerne af den antikke by Efesos. Han var hjemme Heraklit i Efesus, og ifølge legenden blev byen bygget af amazoner. Desuden er der engang var et tempel for Artemis - en af de berømte syv vidundere i verden ødelagt Gyrostat.

Du kan antage, at du ikke har set seværdighederne i Tyrkiet, hvis du ikke var i Cappadocia. Dette område, der ligger i det centrale Anatolien, kendt over hele verden, og alle takket være den unikke kompleks af kirker, der blev bygget i huler. De blev skabt med den 412 th år efter vor tidsregning og har en masse underjordiske tunneler og beboelse engang beboet af munke. Hele dette område som helhed ligner det blev skabt ikke af mennesker, og udlændinge.

Det er også værd at nævne, at der i dette land er der også naturlige attraktioner. Tyrkiet er meget rig på en virkelig naturskønne pletter. Mange bjergsøer, frodige haver, uberørte strande, bizarre klipper - alt dette kan ikke undgå at behage øjet. Hertil kommer, at den østlige del af byen Afyonkarahisar Kopiyskuyu kan du se sletten, hvor plateauet, i stepperne, i en højde af næsten en kilometer over havets overflade, ligger Lake Tuz. Med saltholdighed af sit vand kan ikke matche selv Det Døde Hav.

Beskriver de naturlige attraktioner i Tyrkiet, skal det bemærkes, by Pamukkale. Der er en sø, der er fodret af underjordiske kilder. Vandtemperaturen deri når 35 grader. Den selvsamme vand indeholder en stor mængde af carbondioxid og kalk. Takket være kalkaflejringer, i mange århundreder på dette sted dannede en meget interessant landskab med calcit søjler, buer og terrasser.

Selvfølgelig er dette er langt fra alle seværdighederne i Tyrkiet, men selv de er tilstrækkelige til at gøre det klart, at ikke en eneste stat strande lever. Tro mig, der er en rigtig god ferie husket ikke et hotel, og det faktum, at du gjorde udenfor. Efter alt, kan du bor i et telt, men at se verden omkring hende, og det er muligt at leve i VIP-rummet og ikke se andet end træer uden for vinduet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.