HobbyHåndarbejde

Sådan væve uglen på maskinen, på slangebøsse, på krogen?

Hvis du laver håndarbejde og dygtige til vævning tyggegummi kan forbedre deres færdigheder og lære at flette en ugle tyggegummi. Måder at skabe en enkel, let at lære dem.

Sådan væve uglen på maskinen?

Nødvendige materiale: maskine, krog, gummi (38 blå, 8 blå, orange 4, 4 sort).

Placere maskinen med den åbne side af søjlen til sig selv, til en central nummer er blevet yderligere end siden. Kast tyggegummi starter i toppen, efterhånden går ned. Før vi ugle væve deres egne hænder, så husk, der næsten altid brugt to elastikker.

Så vævning begynder med dannelsen af hovedet. Tag 2 blå tyggegummi og trække dem fra den første til den anden søjle i den venstre midterste række. Gentag disse trin på den anden række. Nu tager tyggegummi 2, læg dem på et par af primære indlæg langs kanterne og i den midterste række - fra den anden til den tredje.

For at gøre øjnene af en ugle, bør du smide 2 rezinochki fra den anden til den tredje søjle i både venstre og højre. Tag 2 orange gummi og lagt på den tredje og fjerde kolonne i midten.

Vi fortsætter med at forme hovedet owlet. Kast en anden 2 tyggegummi i hver række. At lære at give hovedet en afrundet form og forene alle niveauer i processen med vævning fra ugler tyggegummi på maskinen, træk på et par gummibånd på en diagonal til centret.

trunk vævning

Kast på en elastik på tværs fra den sidst anvendte kolonne i midten af femte kolonne på begge sider.

Til dannelse af maven hængte 4 par blå gummi i den midterste række af maskinen. For at oprette vingerne, du har brug for at trække på et par elastikker 3 i venstre og højre rækker.

Wrap 1 appelsin bånd omkring krogen tre gange. Så kan to blå tyggegummi og læg dem på en tredobbelt løkke ud af kniben. Dette design diagonalt forbinde midterste og laterale rækker. Gentag på den anden fod.

Nu kan du gå videre til det vigtigste punkt i spørgsmålet om, hvordan man kan flette en ugle. I gennemsnit kolonnen, træk og lirke tyggegummi tre gange sår, fjerne 2 blå og slynge dem i den sidste kolonne til venstre, og et andet par - til højre.

På samme måde frem og distribuere vi blå tyggegummi. Lavere tyggegummi i alle rækker grab krog og kaster frem til bunden af stammen.

Nu er den sværeste øjeblik i hele processen med at væve ugler tyggegummi som den centrale søjle er en masse tyggegummi, så det er vigtigt at få de rigtige par. Flyt krogen øvre gumme, få et par blå og læg dem på den tilsvarende pind. Gør dette med alle tre par elastikker.

På nøjagtig samme måde, fortsætter med at væve på. Fra den sidste kolonne, fjerne midten af iris 2 og perekin'te dem til den sidste venstre kolonne, og derefter de sidste 2 par flytte til den sidste ret.

For nemheds skyld lave en løkke. Træk den blå tyggegummi gennem øjet og fastgør den ved at lave en knude. Processen med vævning er overstået, fjernes den færdige figur ugle med maskinen.

Sådan flette ugle slangebøsse?

Før start vævning ugler tyggegummi på slangebøsse, forberede materiale - slangebøsse krog gummi (44 pink, 8 hvid, 4 gul, sort 2).

Denne del vil blive dannet med tre kæder. Tre lyserøde wrap bånd omkring højre ben slangebøsse - det vil binde alle rækker fremtidens stammen. Gum med tre hastighed overførsel til midten.

Flyt alle af vævning til venstre side.

ugle fødder

Den frie kant for vind fire omgange 1 gul gummi. Igen hængte 2 gummibase farve. Overfør den gule rezinochku midten. Dette flytter også den nederste par på venstre side, er det vigtigt, at den gule forblev på samme sted.

Propletite 3 par lyserøde iris 2 ting sat på benene og den nederste dias til centrum. Dernæst flytte alle flette højre. Med tredobbelt krog slynge første sløjfe på venstre ben. Den anden række af stammen vil være mave ugle. Kast på en hvid gummi slangebøsse 2, flytte dem en tredobbelt fra venstre side. Vi udfører disse handlinger med 5 par hvide tandkød.

Den resulterende blank sat på højre col. Igen sætte det på venstre første pin tredobbelt tyggegummi. Fastgør til kolonne 2 lyserøde viskelædere, tredobbelt overførsel til centret. Overfør alle venstre kolonne til højre og en anden væve ugler fod allerede kendt metode.

Når du har haft en gul gummi 2 pink, vævet 3 mere par af elastiske bånd af samme farve. Kombiner hele kroppen. Læg de 2 elastikker og flytte til midten af alle detaljerne.

hoved vævning

Spændinger på pin 2 og tyggegummi flytte dem lavere parvis på begge sider. Vævet ind i et par og derefter flytte alle fletning på højre side. I venstre spalte 4 gange wrap 1 sort gummi. Efter sat på et par lyserøde tandkød og flytte dem sort.

Send 2 par lyserøde elastikker til højre ind til centrum, men således at den sorte var tilbage af dem. Vævede 2 mere gummi. Overfør alle væve højre. Angiv en krog i det elastiske bånd i bunden af hovedet og slynge ham 2 gul gummi. Træk krogen gennem løkken og kaste med det den anden ende af gummi.

Bær gul tyggegummi på den venstre side af slangebøsse, og derefter 2 pink på begge sider. Derefter overføre dem til venstre tyggegummi. Træk alle detaljerne på højre ben. Angiv en krog ind i løkken på bunden af hovedet og træk den gennem de 2 lyserøde viskelædere. Så dræne tyggegummi på den venstre kolonne. Strung 2 lyserøde viskelæder på slangebøsse og træk i centrum af vævning gum venstre.

Sådan flette uglen fra tandkødet: øjne og ører

At væve øjet, 2 øvre gumme fra højre kolonne, flytte til den modsatte side. For en plads, skal du følge de velkendte væve øjne. Før du fuldføre vævning af ugler tandkød, er det nødvendigt at forene alle elementerne. Put en lyserød viskelæder og skub det hele tyggegummi vævning. Flytte en enkelt elastisk bånd på den tilstødende kolonne, og stram bunden i sløjfen.

Gennem venstre løkke hoved krog trække en lyserød viskelæder og lave en knude. Gentag på den anden side. Fjerne den overskydende længde med en saks.

Hvordan til at væve en ugle på en krog?

ugle figur vil bestå af ni kæder af syv loops, forbundet af top og bund. Det er meget nemt, som vævning af ugler tyggegummi bruges kun krog.

Tag gummigrundlaget farve (lilla) og tre gange rundt om cirklen krog. Så brug den til at have 2 stykker Træk gennem en tredobbelt løkke. På denne måde propletite 7 par lilla gummi.

Overføre denne kæde i yderligere fri krog. Weave anden samme punkt ugler ved hjælp af tyggegummi af samme farve. Igen, gratis værktøj.

Følgende kæde vil bestå af en del af maven og øjnene på en ugle. Tag en lilla tyggegummi tre gange for at vikle krogen. Nu er den allerede kendte metode propletite 3 par lyserøde tandkød. Så vævet ind i et par lilla.

At flette ugle øjne, tage 3 hvide tyggegummi slynge på krogen, men ikke trække løkken i. Hold den frie kant i tandkødet med en finger. På krogen til at rulle gennem fire gange med 1 sort elastik. Efter dette, kan du kaste en hvid gummi.

Propletite 2 par lilla gummi. Overfør den færdige del på den anden krog. Kast og rul på krogen tre gange med en lilla gummi. Propletite 2 par pink gum 1 og violet.

For at gøre uglen næb, tage 2 orange gummi og vævning dem. Kaste krogen 3 har et par lilla gummi. Igen, rørkæden i yderligere krog. Flette en kæde af syv loops, hvor vævning er en del af maven og øjnene på en ugle. Slip krog bearbejdning. Dopletite anden 4 til 7 i den samme kæde af loops, bruge farven lilla.

At forbinde alle dele owlet, tage 2 lilla elastikker og krog krogen. Derefter flytte dem klar kæder. Efter dette, smide med den anden ende af gummi på krogen i sløjfen og stram ved at trække et par gummibånd gennem det andet.

Tilslut den nederste del af ugle. Få hooked al tyggegummi med en tredobbelt løkke cirkulation. Kaste krogen 1 lilla elastik og alle vævning krogen glider på det. Lås derefter knuden igen.

For at gøre ugle ører, få krogen i det første par af øvre gumme, i kæden, hvor øjet. Så får under hele løkken i den næste række, men for det andet par. Sat på krog 3 pink elastikker, stræk under hængslerne og spænd i en knude. Lange ender skåret med en saks. Gør det samme med det andet øre.

vinger

Få krogen i fjerde par sløjfer af to hosliggende kæder af øjet. Kast et par lyserød gummi, og derefter en anden, og stram i en knude. Enderne af de skårne løkker.

Gentag med den modsatte side af vingen.

For at fuldføre og fuldt mestre hvordan at væve en ugle af tyggegummi, eller rettere, hendes ben, bruge 2 orange gummi. Få krogen under det første par lyserøde gummer og det første par af lilla gummier i en tilstødende kæde. Kaste krogen 3-gummi, så gør 1 Orange node. Lange sløjfer stramme inde.

Gentag på den anden fod.

Lav en hale på de andre to bageste kæder. Få krogen i den tredje sløjfe ved et par gummibånd. Kast 2 lyserøde viskelædere, og derefter en anden par og stram knuden igen.

Ved hjælp af denne vævning metode, vil du vide, hvordan at væve 3D ugle fra tandkødet.

Oprettelse disse søde figurer - meget spændende og kreativ proces. Ugler af gummerne kan bruges som nøglering eller ornament på en rygsæk. Owl vil være en vidunderlig gave til en ven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.