HjemlighedHavearbejde

Hvorfor rådner hvidløg på en seng. 7 årsager til problemet

Hvidløg - er den mest populære grøntsag, der kan findes helt på hvert lands hjemmeside. Han er i efterspørgslen ikke kun gartnere, men også for gourmeter. Kun han kan supplere fad skarpe noter. Men inden høsten, er det nødvendigt og rigtigt at tage ansvar for plantning og voksende. Kun ved første øjekast synes det harmløst grøntsager og uhøjtidelig. Faktisk er det modsatte tilfældet. Lad os undersøge det fælles spørgsmål om, hvorfor rådnende hvidløg på en seng. Etablere hvorfor dette sker, og hvordan man undgår problemer.

hvorfor rot

Et problem kan skyldes mange faktorer. Disse omfatter:

 • defekt plantemateriale;
 • dårligt valgte sted til plantning;
 • konstant fugtig jord;
 • negativ kvarter med nogle vegetabilske afgrøder;
 • Hvidløg blev oprindeligt placeret korrekt.

Og dette er kun en del af de vigtigste årsager til, at besvare spørgsmålet om, hvorfor det rådnende hvidløg på en seng. Overvej al mulig grund alene.

Sådan vælger du et frø

skrællede nelliker tage ansvar for sådanne sager. Bedst af alt, hvis du vælger at plante høj kvalitet hvidløg. Moderne rækkevidde kan give mere end 20 typer af denne vidunderlige grøntsag. Hvert år listen over frø er kun vokser. Du kan købe dem i enhver butik, hvor du køber andre grøntsager.

Husk, at høj kvalitet hvidløg svære at finde i butikken. Ja, og ingen kan garantere, at du får præcis. Bedre at tage hvidløg med venner eller naboer til at vidne. I det ekstreme tilfælde, kan du gå til markedet, idet der med ham en ekspert, som vil hjælpe med at bestemme valg. Hvis du beslutter at købe din egen hvidløg, så kig på hans eksterne kvaliteter:

 1. På denticles skal fremvise spor af råd og pletter fra skadedyr.
 2. Det anbefales ikke at plante på vores breddegrader hvidløg. Han gav ikke en god høst.
 3. Der må ikke være revner eller nedskæringer i denticles.
 4. Gennemgå omhyggeligt rodklumpen. Hvis der er små revner, det vidner om, at hvidløg blev angrebet af en mide.
 5. Før landing kontrollere, at alle denticles forblev beskyttende skalaer.

Det samme råd, du bliver nødt til at vælge en bue. Den vælges af den samme fremgangsmåde. Hvis der er valgt frø oprindeligt dårlig kvalitet, er det ikke underligt, hvorfor rådner løg og hvidløg i haven.

hvor at plante

Ved valg af landingssteder er at nærme ansvarligt. Vegetabilsk elsker frugtbar jord. Det ville være bedre, hvis det var voksende agurker, bønner, ærter eller zucchini. Det anbefales ikke at plante hvidløg efter løg og kartofler. Hvis din jord er ufrugtbar, er det muligt at rette følgende lægemidler:

 • superfosfat;
 • kaliumsulfat;
 • humus;
 • urinstof.

Den frugtbare jord vil blive din, jo flere afgrøder indsamles fra en kvadratmeter af sengene. Du er nødt til at være forberedt på det faktum, at hvidløg kan begynde at forringes.

7 hovedårsager

For at finde ud af, hvorfor hvidløg rådne i haven, du har brug for at forstå, hvorfor det kan forekomme. Vi vil fortælle dig om de syv vigtigste årsager:

Årsag 1. Manglende nitrogen. Manglen på dette stof i jorden ikke tillader planten at udvikle sig godt og vokse.

Årsag 2. Stærk tørring muld. Efter lange regn og vanding skorper, som forhindrer indtrængning af ilt til rødderne af hvidløg. På grund af dette, opstår mange gartnere spørgsmålet om, hvorfor rådnende hvidløg på en seng. Hvad du sikkert allerede gættet: det er nødvendigt efter hver vanding jorden løsnet.

Grunden 3. For sur jord. Hvis hvidløg er plantet på denne jord, vil han ikke blot rådne - han selv begynder at blive gul. I dette tilfælde et helt sæt af procedurer, der tager sigte på jord deoxidering.

Årsag 4. I den indledende fase af væksten af grøntsager værd voldsomt og ofte tilbringer vanding.

Årsag 5. Skadedyr. Hvis så insekter har valgt din hvidløg, så være forberedt på gulfarvning af bladene. Den værste af dem - denne nematode. Først de ramte frugt, og derefter gå videre til den stængler og blade.

6. Sygdom Årsag fremme dannelsen af råd og gulfarvning. Den hyppigst forekommende sygdom kaldes Fusarium.

Årsag 7. Ved den afsluttende fase af vækst af hvidløg blad gulfarvning kan forekomme. Dette anses for den sikreste årsag. Alle saft fra bladene aflevere i vækst og udvikling af hvidløg hoveder.

Vi har overvejet, hvorfor rådnende hvidløg på en seng. Hvordan skal man behandle og tage sig af en plante, beskriver nedenfor.

Vi beskytter hvidløg

For at undgå ubehagelige konsekvenser for hvidløg bør nøje kigget efter. Dette kompleks indeholder:

 1. Warming af sengene, hvis du lander før vinteren grøntsag.
 2. I foråret og sommeren glem ikke at gennemføre dressing af hvidløg. Til dette formål ammophoska eller nitrophosphate i en mængde på 20 gram per kvadratmeter af sengen.
 3. Løs og ukrudt i jorden fra ukrudt.
 4. Tid nødvendigt at fjerne pilen. Gør det i juni.
 5. Saml moden høst nødvendig, når bladene og stilken er helt tørre og lagde sig.
 6. Når du har gravet op fra de vegetabilske senge, skal det tørres.
 7. Hvidløg er lagret i form af flet. Denne hvidløg bruges som mange spiselige fødevarer dekoration.

Nu da vi ved, hvorfor gulfarvning og rådner hvidløg i haven, kan du justere dets vedligeholdelse.

Som konklusion

Glem ikke, at hvidløg kræver konstant opmærksomhed og omsorg. Så snart du glemme alt om ham, begynder han straks at gøre ondt. For at komme tilbage til spørgsmålet om, hvorfor det rådnende hvidløg på en seng, kontrollere årsagerne og forhindre deres fremrykning, indtil situationen er blevet forværret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.