HjemlighedReparationer

Dekorere huset udefra - de anbefalede indstillinger

Med korrekt udformning af enhver standard hjem, kan du gøre unikt og attraktivt objekt, det hele afhænger af, hvordan man udfører efterbehandling uden for huset. Men det er værd at bemærke, at hvis du bygger et nyt hus, så nogle af elementerne i de udvendige finish til at tænke allerede i færd med at byggeriet.

Med opførelsen af en mursten bygning udvendig boligmontering kan starte med murede vægge ved brug af forskellige farver af mursten, kan du skabe de mest komplicerede mønstre. De kan være tofarvede eller multi-farvet, er fordelen nu valg af byggematerialer er meget bredt, og du kan finde alt hvad du behøver.

Du kan bare sætte et bånd med en anden farve på toppen af muren eller omkring vinduerne, og huset vil se anderledes og altid forskellig fra de omkringliggende bygninger. Gør ikke store mønstre i små områder, er det bedre at udføre en tom væg.

Det ser temmelig imponerende hjem dekorering uden for "forretninger", som et smykke, kan du dekorere hjørner af huset, som kan gøres mere attraktiv ved at udvide en kvart mursten. Dette element ikke kun for at dekorere huset, men også for at beskytte ham mod kulde, da det vinkler er mest sårbare i denne henseende.

I så fald, hvis et hus er bygget af betonblokke, kan afdelingen også starte i den fase af deres fremstilling. Til dette formål kan de nederste figurer tilføje grus, granit støv eller andet lignende materiale, og derefter at fylde i opløsningen. Efter massen hærder, begynder at hælde beton for at danne blokken selv.

Udvendig finish af bygninger lavet af Adobe eller opilkobetona, begynder med det faktum, at væggen er det nødvendigt først at gips, da disse materialer er meget absorberende. Efter pudsning af den friske opløsning kan anvendes i forskellige mønstre eller dekorere små granit chips.

Også, kan du bare male huset med hjælp fra vand-baseret, silikone eller silikat malinger. En af betingelserne for deres anvendelse er, at plasteret skal være præ-fugtet.

Hvis væggene er lavet af høj kvalitet mursten, du bare kan brodere det med et specielt værktøj, og dette vil færdiggøre huset udefra ser strengt og effektivt.

Under efterbehandling af træhuse har sit eget særpræg. Der er to måder - transparente og uigennemsigtige finish. Hvis husene er lavet af høj kvalitet og med smukke træ korn, er de belagt med varm linolie, så de har brug for at tørre i flere dage. Efter dette, er en gentagen coating med tørrende olie, tørring, og væggene er dækket af det dobbelte lag af lak. Lak kan udelades, men så er du nødt til at dække væggen en tredje gang med linolie.

Ydre finish hytter, som er lavet af træ, som har nogle synlige fejl bliver uigennemsigtig. I dette tilfælde væggen først shpaklyuyut og primet. At anvende en primer maling fortyndes med rigeligt lak. Overfladen maling, hvis du ønsker det skal være skinnende, og derefter bruge emalje bedre. At male var kvalitet, er det nødvendigt at anvende to eller tre lag maling.

Det bør være særlig opmærksom på valget af farver. Det er nødvendigt at være opmærksom på ikke kun til dit hus, men også bygninger, der er placeret tæt ved, at mellem dem var der ingen levende kontrast, da det ser grimt.

Gør ikke en regnbue ud af huset, er det tilstrækkeligt at bruge to farver. Meget flot mørke vægge og lyse vinduer, døre, rammer og andre småting i hjemmet.

Desuden kan den træhus beklædt med brædder eller paneler, men det er temmelig dyr måde at efterbehandling. Meget imponerende at se på et hus som blonde træ. Simple designs kan gøres uafhængigt, men mere komplekse mønstre skal bestilles fra mestre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.